פרק 70 סאקורה

פרק 70 סאקורה ../images/Emo99.gif

זה שודר היום ^_^ בשש
והיה כל כך מרגש אין ספק שזה הפרק האהוב עליי... השיר החדש ישן שמיוחד לפרק הזה ולעוד מספר פרקים אחדים (אולי) פשוט ריגש מה איתכם?! אתם ראיתם?! אני בטוחה שכמה מכם ראו -_- אז נא להגיב ^_^

שאלמור

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo7.gifזה ברח לי מהראש ועד שנזכרתי

נגמר הפרק למה אני? לללממממהההה!!!!

koral08

New member
../images/Emo20.gifיאו ראית!!!../images/Emo75.gif../images/Emo24.gif

גם אני ראיתי אבל הסוף נגמר קזה לא אם נשיקה ואיזה קלף יפה זה. תגידי את יכולה להבי לי את המילים של השיר שהיו בסוף (אם יש לך)

kerenbn3

New member
אאאאיזהה פרקקקקקקקקק

דאייי!!!! איזה 100מם! נ.ב תודה על השיר...

koral08

New member
מה??!!../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif

בכלל לא רואים את המילים של השיר. שאלה לי אליך:את מי את אוהבת מהבנים? אני מתה על סיוראן לי מתה עליו מתה מתה מתה עליו. טוב ביי ביי!!!!

koral08

New member
../images/Emo56.gif../images/Emo23.gifאוי סליחה !!!!!!!!!

סליחה שלא סמתי לב לשיר מצתערת ואו א-י-ז-ה שיר מהמם. תגידי מאיפה לך השיר הזה???

mulltiie

New member
../images/Emo13.gifכן פרק נחמד

והם יחזרו להיות ביחד
איזה חמודים חחחחח

shui chan

New member
את יודעת שזה לא מהמנגה המקורית של

סאקורה נכון? זה מהמנגה טסובאסה..

Leemon

New member
מאיפה *לי* השיר הזה?

בקישור ששמתי מאיה (המתרגמת של הסידרה) כתבה את המילים.

../images/Emo7.gif

איזה באסה!ניגמר סאקורה! אבל מזל שאני חכמה וה-ל-ט-ת-י-! את כ-ל-! הפרקים של סאקורה ורני יכולה ליראות את הפרק האחרון כל הזמן! אבל אריתי שסאקורה אמרה אחרי השיר בסוף הפרק היא אתמרה : "אנחנו ניפגש שוב" אז יכול להיות שיהיה עוד עונה של סאקורה!!! הלווי!!!!!

יש עוד עונה../images/Emo70.gif

יש עוד עוה של סאקורה אבל היא תגיע לארץ עוד הרבה זמן.... להגיד לכם איך אני יועת?! כי בפרק האחרון (למי שיש יכול ליראות) סאקורה אמרה: "אנחנו נפגש שוב" בסוף אחרי שסאיורן נסע להונג קונג.....

BaBy AnImE

New member
להגיד שוב?

זה רק נשמע ככה בעיברית!!! ביפנית זה נשמע כמה שאלה- אנחנו ניפגש שוב, נכון? ההמשך זה הסרט!!!!!!!

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo107.gifאין. עוד. עונה.

לאזעזל בדיבוב בעברית זה נשמע כהבטחה, אבל זה אמור להיות שאלה: אנחנו ניפגש שוב, נכון? ויש אחרי העונה הזו את הסרט וזהו. אין עוד עונה לסאקורה.

shui chan

New member
לסאקורה יש 3 עונות

בישראל לא הייתה הפרדה בין העונות ושלושתן שודרו אחת אחרי השניה. הסרט הראשון מופיע בין העונות והסרט השני מופיע אחרי הסדרה ובעצם מסיים אותה סופית (כמו במנגה). מקווה שעזרתי לך להבין ^___________^

למעלה