פרק 7

redhat

New member
מהירות-על

זה היה קטע מטורף, בסוף הפרק שרץ להציל את קלואי.

slayer510

New member
פרק ממוצע

הפרק של היום לא היה משהו, אם כבר אפשר להגיד שהוא היה מוזר!! אבל סוף הפרק היה מותח עם הקטע של הקומה ה-33.1 והקטע עם הפיטורים של ג'ייסון , כשקלארק שאל את לקס למה הוא גרם לפיטוריו של ג'ייסון!!

מסכימה!../images/Emo45.gif

היה קטע אדיר וכל הזמן שאלתי את עצמי אם הוא יצליח כי בכל זאת זה לוקח זמן...
אני מסתקרנת לדעת מה היה ללקס בקומה 33.1, ולמה לעזאזל היו חייבים להשאיר אותנו במתח ולהשאיר את השאלה של קלארק תלויה באוויר?!

Ogakor

New member
אהבתי את הפרק

הסוף היה מותח.. לפי דעתי ללקס יש בקומה 33.1 איזה מעבדה על קלארק או משהו כזה ולפי דעתי לקס אוהב את לאנה.. מוזר

SharoNofit

New member
ולדעתי יהיו שם את כל האויביים

העתידיים של קלארק.
חחח וברור שלקס מתחיל להתאהב בלאנה....... (או כבר מאוהב....) איזה מעצבן הוא נהיה.....

Aranel Nenharma

Well-known member
פרק יפה

אהבתי את הקטע של הריצה כשקלארק רץ להציל את קלואי. אבל, פיספסתי את הסוף של הפרק מיד אחרי שקלארק עשה את הטאצדאון. מה קרה מאז?

redhat

New member
משהיה אחר כך זה

(בלי להתעצבן אם אני מכניס משהו שיה לפני זה כי ראיתי ב 1640 ולא ב 1945) קלארק רצה לדבר עם ג'יסון על משהו, אבל לא דיבר כי היה מסיבת ניצחון בטאלון והיה באלגן. לאנה כועסת על קלארק כי חשבה שהוא גרם לפיטורים של ג'יסון. לקס הוא זה שגרם לפיטורים. לקס כרגיל הוא תחמן ולקח את מיקאיל תחת חסותו לבניין לותרקורפ לקומה סודית 33.1 וכנראה ינסה להחזיר לו את כוחו.

../images/Emo26.gif

ההורים של קלארק אמרו לו שהם גאים בו כי הם שמעו שהילד עם השם הארוך (אין לי כוח לכתוב אותו) נעצר בזמן/בסוף המשחק. קלואי לא הבינה איך היא השתחררה ורמזה לקארק את זה כשהיא באה סתם לדבר איתו בערב אחר כך. ג'ייסון פוטר כי לקס הלשין על מעכרת היחסים שלו עם לאנה, ולאנה כועסת על קלארק כי היא חושבת שזה הוא. קלארק הולך לצעוק על לקס והוא יודע שלקס לא פיטר את ג'ייסון כדי "לעזור לקאלרק להשיג את לאנה" ושאל אותו למה, ואז נגמר הפרק. אחרי הסצנה עם קלואי, ולפני הסצינה בין קלארק-ללקס הייתה עוד סצינה של הילד ולקס כשלקס והוא נכנסים למעלית בלקסקורפ אני חושבת, ולקס אומר כזה "יש לי בשבילך מקום יותר נוח מתצא מעצר, מקום עם הרבה חברים" או משהו בסגנון, ואז לקס מקיש במעלית את הקומה 33.1 ושם טביעת אצבע והם נכנסים לחדר שבו לא רואים מה יש (רואים רק את לקס והילד) ולקס אומר "אמרתי לך שלא תהיה לבד". נראה לי שזהו...

זו רק אני, או ש..

קלואי הפכה לשק החבטות של הסדרה ? מתעללים בדמות שלה שלה על בסיס פרקי ! אני מרחמת עלייה כבר ]: היה פרק חביב, הסוף היה OO: אבל לא יודעת, אחריי פרץ האנרגיה וכל ההפתעות שבפרקים הראשונים של העונה, נראה כאילו הסדרה איבדה את המומנטום כזה. והיא שוב מתנהלת בעצלתיים, כמו בהתחלה < בעונות הראשונות > =\. שיקרה כבר משהו ! זה מורט עצבים כמעט. :].

redhat

New member
עלילה או לא

לכל מי שרוצה שהדברים יתקדמו, אז אני מבין שהוא/היא רוצים שהסדרה תגמר מחר. ככה זה בכל הסידרות שיש ותמיד יהיו, בגלל זה אנג'ל היה 5 עונות ולא 1, כנ"ל לגבי גולשים בזמן, יש דבר כזה עלילה, אי אפשר שבפרק אחד יהיה את הכל, אתם מבינים....?! מבחינתי כל פרק הוא אדיר !!!!

מן הסתם שיש כזה דבר " עלילה ",

ונכון, כל פרק הוא אדיר, אבל אתה לא מחכה לראות כבר מה קורה ? מה מסתתר מעבר לפרק הבא ? וצפצוף האוזניים הבא, שקורא לקל-אל לפרוץ החוצה ולכבוש את כדור הארץ ?! כי, בנינו, ממש לא הייתי מתנגדת שקל-אל יכבוש אותי, If you know what I mean .
. וכן, אולי אני רוצה שהסדרה תגמר מחר, אבל רק כי לא אוכל לראות את ההמשך]:

redhat

New member
את זו שמתגייסת?

בגלל זה את רוצה שייגמר? שמעי הייתי רוצה לראות יותר פרקים ביום, לא סתם אנחנו מכורים לסמולוויל, אבל זה לא בשליטה שלנו וטוב שכך. חוץ מזה גם אני מת כשיש את קאל-אל או קריפטון אדום, זה הכי מגניב. זה לא סתם שהעונה התחילה עם קאל-אל שאמר: "אני הוא קאל-אל מקריפטון, זה הזמן להגשים את הייעוד שלי", התבאסתי שקרה מה שקרה, אבל היי ככה זה בסדרות, אנ רגיל לזה.

זה התואר שקיבלתי כאן ?

" זו שמתגייסת " ? זה נשמע..מושמץ כזה =\. וברור שזה לא בשליטתנו, וזה טוב שכך. אבל זה עדיין מבאס.

קלואי שולתתתתת!

למי איכפת שהיא שק חבטות? העיקר שסוף סוף יש גם לה עלילה או יותר מתפקיד החוקרת שעוזרת להבין מה הולך. סוף סוף היא מקבלת את מקום לאנה (יצור שצריך להשמיד!!!!). ואני לא מסכימה לגבי "פרץ המומנטום" כל כך כי בכל הסדרות מתחילים חזק, יש 2-3 פרקים לא משהו שאלה פרקי מילוי לקראת הפרקים השווים, ואז יש פרקים שמשאירים אותך
... הפרק של היום לא היה מורט עצבים בעצמו?! (וסליחה על הכתב הפאקצי בכותרת חחח)

חחח D:

זה לא פרץ המומנטום, זה שהיה פרץ, והוא איבד את המומנטום D: עשית סלט P: ואני גם רוצה שקלואי תקבל יותר חלק משמעותי בסדרה ! אבל לחבוט בה בכל פעם מחדש ? זה כאילו היא בובה, ועושים עלייה וודו בכל פעם מחדש. ולאנה, ררג. לאנה מרגיזה אותי אש. הדמות הזו, בע. פעם אהבתי אותה, אבל כיום, היא פשוט..פאקאצה.

פרץ מומנטום../images/Emo3.gif

סלט זה טעים, בריא, ולא נוח.... חחח התבלבלתי, הניסוח לא היה משהו
ולגבי הפאקצה- את מוזמנת להסתכל בשירשר של פרק 4.05 (נראה לי) ולראות מה דעתי על פאקצות

למעלה