פרק 6x12 Labyrinth - מבוך.

nirushka1

New member
פרק 6x12 Labyrinth - מבוך. ../images/Emo58.gif

כל כך נהנתי מהפרק הזה שהייתי חייב לרשום עליו. זה כל כך פרק הזוי שכל כך נהנתי בו, איך עשו כל פרט פרט מהחיים של קלארק ועיוותו אותו לשיגעון. לרגע גם אני האמנתי בסיפור הזה. לא שכחו שום דבר, את התאונה של לקס עם קלארק, רק שלקס על כיסא גלגלים, לאנה שבכלל לא מכירה את לקס, עם קלארק שעוד היו ילדים, את אמא שלו שהתחתנה עם ליונל, אבל שכחו את ג'ונתן, הרי ג'ונתן נהרג כחלק מכל הקטע, אז למה לא הביאו אותו לפרק שכזה? אבל הכי אהבתי שקלארק העריך את מה שיש לו אחרי כל מה שעבר עליו. פרק מצויין

רק כדי לוודא שאנחנו על אותו הפרק ../images/Emo58.gif

זה הפרק שבו קלארק בבית משוגעים כי אם כן זה אחד הפרקים השווים

וואי איזה באסה

ראיתי אותו ממש מזמן ואני כמעט לא זוכרת אותו בגלל הפרק הזה התחלתי ליראות סמולוויל

RTW

New member
הפרק הכי טוב שהיה עד עכשיו!

רציני,אני ממש התלהבתי מהפרק הזה הוא היה כ"כ טוב! כאילו הפכו את כל מה שהיה עכשיו בסדרה לאיזו בדיחה אחת גדולה...וממש נכנסתי לזה! פעם ראשונה שראיתי את הפרק ישר אחרי שהוא יצא אז לא ממש הבנתי איפה שלבי נבח שמה ואז ראיתי את זה שוב ביס וקלטתי את הנביחות האלה,הן היו במשך כל הזמן הזה שהוא היה בחלום הזה...ממש עשה לי צמרמורת!...זה כזה מוזר כי אני בדרך כלל לא אוהבת את הפרקים שבהם אין לקלארק כוחות והפעם הם שיחקו אותה!לא היו לקלארק כוחות בכלל וזה נהיה הפרק הכי אהוב עליי בסדרה עד עכשיו! אפילו יותר טוב מפרק 512 וגם יותר טוב מפרק 616 ומכל סיום עונה...בפרק הזה רואים כמה טובים נהיו השחקנים במיוחד טום ומייקל וגם קריסטין...קיצר,ממש ממש אהבתי!!!אני נותנת לפרק הזה 6 מתוך 5..חח

nirushka1

New member
באמת?

לא שמעתי את הנביחות של הכלב, אני אראה את הפרק הזה עוד פעם ואני אסתכל. אבל הכי אהבתי איך שקלארק באמת האמין לכל הסיפור, והכי אהבתי שהוא יושב עם הד"ר המדומה וקלארק מסתכל בסביבה שלו ורואים ציורים, ספרים עם כל הדברים שקלארק עבר בחיים שלו. חח הכי מצחיק זה ג'ור-אל סבון אנטיבקטואלי חחחחחחחחחחחחחחח זה הרג אותי

SharoNofit

New member
הסצנה הזאת הייתה האהובה גם עליי.../images/Emo45.gif../images/Emo152.gif

חחחח איך כל פרט שם בחדר איכשהוא גרם לו להאמין שהוא באמת דמיין 5 וחצי עונות....
הסבון, החוברות קומיקס, האחות ראיה, המטופלים קווין וכו' וכו'.... אני בכלל חשבתי שאולי הוא קיבל מכה באסם והתעלף וסתם חלם איזה חלום.... לא שיערתי שזה מישהו פאנטום...
אני אוהבת פרקים שקשה לנחש את הסוף....
ועוד סצנה שאהבתי: שקלארק סיפר ללאנה שהוא חלם חלום עליה שהוא נתן לה טבעת אירוסין פשוטה מאיזה שוק.... ואז היא שאלה אותו מה קרה אח"כ? והוא ענה: "התעוררתי" וכמובן לקס בא מיד והזכיר ללאנה שהם צריכים לדבר עם מארגנת החתונות..... זאת הייתה קריצה יפה -וגם כואבת....

nirushka1

New member
לא...

היה קטע יותר מכאיב שקלארק רואה את לקס ועושה כזה חיוך ואז הוא אומר ללקס "טוב לראות אותך על הרגליים, לקס" ואז לקס עושה "אתה יודע, באמת נשמעת משכנע שאמרת את זה" ואז קלארק הוריד את החיוך ודפק מבט של ייבוש מוחלט. חח

Tal2012

New member
בדיוק ראיתי את הפרק

טום שיחק... מעולה ! כל הכבוד. כל השחקנים שיחקו מעולה, באמת האמנתי למה שקרה שם ! כשקלואי מתה
זה לא נקלט.. מוות מהיר מידי
אבל כשקלארק עמד לבכות זה הרג אותי... לוינל ומרתה
נו ברור. ג'ור - אל בתור סבון חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני חושבת שזה מעין לגלוג
וקארה שהייתה האחות, הפאנטום זון במגזין, פרק ערוך בצורה מעולה. קלארקי מסכן
קשה היה לי לראות אותו סובל.. אבל לא יפה לקלואי הפוני
תחזרי לאיך שהיית

luluz

New member
שאלה קטנה לגבי עונה 5..

טוב אז אני רואה את הפרקים בAXN ומתישהו השבוע ראיתי פרק שאני די בטוחה שסצינת הפתיחה שלו (או הסצינה שאחרי שיר הפתיחה) היא קלארק ולאנה מתעוררים בחדר של קלארק.. בגלל שלא יצא לי לראות את העונה באופן סדיר מתחילתה אלא רק פרקים בודדים- הבנתי שהיא בכלל עם לקס אחרי שקלארק גילה לה את סודו אבל זה גרם למותה ואז כשהחזיר את הזמן לאחור החליט לא לגלות לה ואז אביו נהרג.. לכן הופתעתי עוד יותר לראות שכשהם מנסים להתגנב החוצה מבלי שאף אחד יראה אותם, ג'ונתן ומרתה אוכלים בשלווה ארוחת בוקר במטבח.. כל זה יכול להיות נורמאלי לחלוטין בהתחשב שלא ראיתי כמה פרקים ובטח הכל קרה שמה.. אבל אז יצא לי לראות את שני הפרקים האחרונים לעונה ושמה קלארק ולאנה כלל לא יחד, ג'ונתן עדיין מת.. עברתי על תקצירי הפרקים של העונה החמישית ובאף אחד מהם לא היה דבר ממה שאני זוכרת בפרק שתיארתי פה למעלה.. השאלה היא.. מה הולך פה?! אני ממש לא מבינה.. מישהו יכול להסביר לי את סדר ההתרחשויות בבקשה כי זה באמת שיגע אותי מה הולך שם.. תודה =]]

nirushka1

New member
כל זה קרה...

כל זה קרה עוד לפני שקלארק נפרד מלאנה... הוא לא יכל להיות איתה בגלל שהכוחות שלו הפריעו לקשר שלהם. באותו זמן שקלארק ולאנה מנסים להתגנב וההורים שלו אוכלים במטבח זה היה שהם היו ביחד ונראלי שכבו בפעם הראשונה [אני לא זוכר ממש] ולאנה ישנה אצל קלארק. ג'ונתן מת כחלק מהעסקה שעשה קלארק עם ג'ור-אל שאמר לו שיוחזרו לו הכוחות אבל מישהו חשוב שהוא מכיר ימות לו בהמשך.

SharoNofit

New member
../images/Emo27.gif

מה שאת ראית זה הזמנים הטובים של לאנה & קלארק.... תחילת העונה... אמצע עונה: בגלל מה שקרה אחרי שקלארק סיפר ללאנה את הסוד שלו, הוא החליט להיפרד ממנה כדי שהיא לא תיפגע ממנו יותר ובשביל זה הוא אמר ללאנה לא אוהב אותה יותר. מאמצע העונה ועד סופה: לקס ניצל את זה שלאנה פגועה והתקרב אליה ושיחק לה בקטע שהוא בוטח בה והכל (לעומת קלארק) ואיכשהוא היא נהייתה איתו... לגבי ג'ונתן - בגלל שקלארק ביקש מג'וראל שיחזיר את לאנה לחיים (שנהרגה בתאונת דרכים אחרי שידעה את האמת) ג'וראל אמר שאם זה הוא יעשה את זה -מישהו אחר ימות במקומה כיוון שהיקום מוצא דרך לאזן את עצמו, ובמקום לאנה מת ג'ונתן (שמת במקום לויס...) פשוט תראי את פרק 100
אממ מקווה שהבנת.

למעלה