פרק 6x02 - יער בירנם

Doji

New member
6x02 ../images/Emo58.gif

לא אהבתי בכלל את הפרק הזה. לא אהבתי את התיאור של הסיכסוך הישראלי-פלסטיני - זה לא נראה אמין ובכלל לא דומה למציאות של ניהול מו"מ ישראלי/פלסטיני. שינוי הגישה של הנשיא כלפי ליאו נראית מאוד קיצונית ולא ריאלית, כנ"ל המוות של ליאו ביער בלי שאף אחד שם לב. ככה בארטלט נוהג עם מי שבנה אותו פוליטית, הריץ אותו לנשיאות וליווה אותו כל הדרך?? אהבתי מאוד את עונות 1-4, עונה 5 לא היתה משהו ועכשיו עונה 6 נפתחת בשני פרקים גרועים לטעמי

Nimst

New member
אין צורך בספוילר לפרק ששודר בארץ../images/Emo13.gif

(את הפרק של אתמול הקלטתי ועדיין לא ראיתי, אז תגובה תגיע מאוחר יותר)

לגבי ליאו

לא ראיתי את עונה 5 (כי היא שודרה בשעות לא הגיוניות מבחינתי), ודי הופתעתי לראות במהלך 2 הפרקים בעונה 6 את הדרדרות מערכת היחסים בין הנשיא לליאו. לא הבנתי אם ההדרדרות הזו נובעת כולה מהמחלוקת שהיתה בין ליאו לנשיא במהלך 2 הפרקים הראשונים של עונה 6, או שהיא התחילה כבר בעונה 5. ויש לי עוד שאלה (שאולי היא בבחינת wishful thinking): ליאו באמת מת? אין סיכוי שמישהו ימצא אותו ויציל אותו? כמה עצוב

shulak14

New member
../images/Emo58.gif

ליאו לא מת, עובר ניתוח מעקפים. פורש וממליץ על מחליף. קניתם לנו את הסדרה (יס) אז אני רואה בוידיאו, יש את כל העונה להשאלה בספריות.

Nimst

New member
מסכימה בקשר לליאו

היה ממש כואב לראות את בארטלט מתנתק מליאו אפילו בלי למצמץ. בקשר למו"מ - שוב, האמריקאים האלה מרגיזים אותי עם הגישה של "אנחנו השוטרים של העולם". יודעים מה? אפילו לא שוטרים, יותר גרוע מזה; "אנחנו הגננת של העולם, ובאנו לעשות שולם בין שני ילדים קטנים שרבו על משחק מטופש".

למעלה