פרק 67-המבחן של איסומי

Reutgold

New member
פרק 67-המבחן של איסומי

ברור שצריך לעבוד על הרגשות איך לסדר אותם מה כ"כ הפתיע את איסומי?... לפחות הוא עקף את לי פינג... הפרקים הם הכנה לפרקים הבאים...

Noriko Chan

New member
לה-פינג כזה מושי ^____^ ../images/Emo142.gif

פרק יפה D: אממ... אין לי כל כך מה לומר עליו חוץ מהעובדה שהקטע של היקארו ונאסה היה כזה תקוע :X

אולי , אבל עדין לדעתי אפשר

לשכוח מהיקארו לפרק אחד, למרות שהוא הדמות הראשית בסידרה, אבל אני הכי אוהבת את הקטעים של סאי בפתיחה מאז שנעלם, זה פשוט מצחיק

star_female

New member
פרק 67~

פרק 67 - המבחן של איסומי (או: ממשיכים עם העלילה~) אז מישהו באמת קורא לו שיניצ'ירו ^^; ... איך שוכחים להתקשר להודיע שאתה נשאר בארץ אחרת? ^^; (למרות שזה נשמע מתאים לי...) בסוף איסומי מחליט לישון אצל יאנגהאי D: מכאן והלאה הפרק היה מלא בכל כך הרבה ציטוטים שאפשר להוציא מהקשר והם ישמעו כל כך לא תמימים XD אני אנסה להמעיט... איסומי בלי חולצה *__* "אם אתה לא יכול לנצח את לה-פינג תיאלץ לעזוב את החדר" קשוח XD יאנגהאי במיטה עם גופייה *-* מסתכל על איסומי כל הזמן... הממ.... "בסוף הוא לא זרק אותי" XD יאי~ (אני בעד וואיה/איסומי, אבל איסומי בסין וזה... ^^;; ) "מחר חופש אז אפשר לשחק כמה שתרצה" ...... זו לא אני, זה ציטוט מהפרק! לה-פינג/צ'או
הם כל כך חמודים~~ XD לה-פינג: "לא משנה כמה הוא יתאמן, הוא לא יוכל לנצח אותי" איסומי: *אנגסט* איך איסומי נותן לילד בן 12 להוריד לו את הביטחון ככה @_@; היקארו בורח גם מנאסה... הוא פשוט בורח מכולם כי הוא לא רוצה להתמודד עדיין :< אני חושבת שהוא אפילו עדיין חיפש את סאי בארגון... "אני מצטער שאני מנצל אותך ככה" ... אמרתי כבר שאני אוהבת את הצד הזה של הסדרה? ^^; יאנגהאי עלה על הבעייה של איסומי~ שהוא לא שולט ברגשות שלו... ועכשיו איסומי יכול להתקדם הלאה... רק חבל שאיסומי לא עלה על זה בעצמו ^^; "קודם הוא פחד מהצל של עצמו" כן ^^; יאנגהאי משתמש בטריקים מלוכלכים נגד לה-פינג שגורם לאיסומי להתעצבן ולהילחץ, כנראה שהוא לא מכיר את איסומי כל כך טוב ^^; ואיסומי מגיע למסקנה שאם הוא יפסיד במשחק הזה הוא לא יוכל להישאר בסין יותר... טוב שלא >.> "איסומי ישר כמו סרגל" הכפל משמעויות ;_; המשחק~ דווקא היה די מפורט. ויאנגהאי עמד שם ופירש אותו XD הייתי נהנית יותר אם לא היו מפריעים לי בדיוק במשחק ^^; יאנגהאי מתערב עם צ'או על המשחק שלו עם איסומי, טוב שהם לא מלחיצים את איסומי לגמרי XD זהו, עכשיו איסומי מוכן לצאת לעולם~ D:

ד פ נ א

New member
תגידי סטארית...

מאיפה התקצירים שלך?, את יושבת ומעתיקה
, כי זו ממש מילה במילה?

liran 1 0 1

New member
לאאאאאאאא

את רואה את הסידרה וגם כותבת את זה??? שנה עד שאני כותב משהו את יודעת הקליד שלא רואים את המקלדת? (שכחתי את השם)

ד פ נ א

New member
הקלדה עיוורת ../images/Emo98.gif

לא חשבתי על האופציה הזו, חשבתי שהיא כותבת במחברת או משהו כזה...

star_female

New member
^^;; חצי שנה של קורס תכנות גורמות

לבן אדם להיות מסוגל להקליד מתוך שינה. עבר זמן מאז שעשיתי את הקורס אבל הסדרה החזירה לי את היכולת הזאת XD בכל מקרה, את הציטוטים והמחשבות הקצרות אני כותבת אבל את השאר אני מוסיפה אחרי...

../images/Emo15.gif תכנות באיזו מערכת? אני לומדת

טורבו פסקל, ושנה הבאה נלמד C#. ואני בכיתה ח', מקצוע חובה תכנות, יחד עם שאר הכימיה פיזיקה ביולוגיה ושאר מיני מדעים שהשיעורים מתקיימים במעבדות שאלוהים יודע איך בית הספר הזה מימ.

star_female

New member
תכנות מקצוע חובה?

כשהייתי בבי"ס זה היה רשות, ולא רק זה, הקדשנו 3 שעות שבועיות מזמננו הפרטי לשיעורים. :X אבל אני לא מצטערת על זה בכלל, נהניתי מזה. (למרות שבקורס הצבאי סיימנו את כל החומר של התיכון ב..שבועיים בערך). בקורס תכנות של בסמ"ח שעשיתי (ידוע יותר בשם ממר"ם, למרות שעכשיו זה שם של יחידה שלא קשורה למי שמעביר את הקורס) לומדים *המון*. המון שפות, המון סוגים של תכנות, המון גישות, המון מקצועות. קשה מאוד לסכם את זה לכמה משפטים (רק הרשימה של השפות שלמדתי שם תהיה ארוכה מדי o.o; ). אבל יש סיכום כזה במנילה, ממה שהבנתי. כשאני התגייסתי לא היה בכלל פירוט. ^^; בכל מקרה, תשמחי שאת לומדת סי שארפ בבי"ס, אני למדתי רק פסקל (וקצת אסמבלר, שלפחות לזה היה לי שימוש כלשהו).

Reutgold

New member
זה לא הורס קצת את הצפייה?

או שאת רואה את הפרק פעמיים ומעתיקה באחד השידורים? ואח"כ את רואה בשקט?

star_female

New member
ראיתי את כל הסדרה פעם אחת

וקראתי את כל המנגה, וראיתי בערך שליש מהפרקים בצורה רנדומלית עוד פעם בשביל הכיף. אז אני יודעת מה יקרה, וזה יותר חשוב לי לזכור את מה שאני חושבת בזמן הפרק מאשר להתרכז בכל פריים... למרות שכשאני יכולה אני רואה בשידור החוזר (עשיתי את זה כל פסח) ואז אני יותר מתרכזת בפרק עצמו. ואם נגיד יש משחקים חשובים שמראים ואני רוצה להבין מה קרה בהם בדיוק, אני משחזרת אותם אחר כך (את רוב המשחקים יש ב-characters guide שיש לי
).

למעלה