פרק 65

shui chan

New member
הייתי שותפה להרגשה כשקראתי את המנגה

XD - אני רוצה לדעת מה קורה עם היקארו!!! תעזבו אותי מאיסומי באמ'שלכם!!1- סתם.. אבל זה לא כל כך נורא :)

ד פ נ א

New member
אני איתך ../images/Emo45.gif

פרק משעמם וחסר חשיבות. כמו הפרק הקודם שגם עיצבן אותי חבל על הזמן... איסומי הזה כזה חסר בטחון, ויאללה שיבין שהוא לא שחקן טוב ויעזוב אותנו לשלום... פעם ראשונה שאני לא רואה פעם נוספת את הפרק שמשודר ביום שישי וביום שבת, מרב שעמום. ווואיה והיקארו איזה חמודים. ומתי מתי היקארו חוזר לשחק, או לפחות שהפרקים יחזרו להיות עליו?

לי-פינג~~~ D=

איזה חמוד הוא XDDDD~~ איסומי, בע~ >>; שיתגבר כבר על וואיה! וואיה מעדיף את היקארו~ חוחוחוחו 3:~ היקארו המסכן, וואיה מטריד אותו P:~

koko123

New member
נאמ~

פרק נחמד קצת מנותק מהעלילה אבל בסדר.. ההתחלה הייתה ממש יפה איך שוואיה והיקארו דברו והוא ברח משם XD כל הקטעים עם איסומי קצת מעצבנים כי הם לא קשורים כאלה והם כל הזמן מתרכזים ברגשי הנחיתות שלו.. (שיתגבר עליהם כבר ><") למרות שמצד אחר אפשר להבין אותו הרי הוא מוקף באנשים שהרבה יותר טובים ממנו (הסינים) ואפילו ילד בן 12 מנצח אותו.. זה דיי מתסכל T_T השיר פתיחה והסיום כל כך יפים *.*

../images/Emo57.gif../images/Emo205.gif הצ'יבי וואיה שלא זוכרת

איך קוראים לו עיצבן אותי, וזה היה פרק משעמם. איזה מוזר וואיה "אני לא אתן לגרסא צעירה של וואיה להוציא אותי מריכוז" דווקא הדמות שהכי פחות ציפיתי ממנה לדברים מהסוג הזה..

CibiHeart92

New member
הדבר הכי משעשע בפרק הזה

היה השם שלו P: איסומי נו גו XD שמחתי שלא תירגמו את זה ל"הגו של איסומי" או משהו כזה.... חבל ששינו בתרגום את שין-צ'אן לאיסומי P: אבל אני מניחה שכשיקראו לו שיניצ'ירו אז יהיה די פשוט לקלוט את זה למרות התרגום.... לאיסומי באמת יש בעיות של ביטחון עצמי בחיי, הוא ממש כישרוני בגו זה הכל פסיכולוגי אצלו.... לה-פינג תמיד מצחיק אותי XD "גם לוואיה יש פופיק בולט?" טלי תגידי ללה פינג יש את אותה מדובבת כמו לוואיה? O: ואם כבר וואיה הפרק הזה מבהיר למה הוא הדמות האהובה עליי, למרות שהוא הופיע רק לכמה דקות... "אני מתחיל! 4-16 (או משהו כזה י.י) הא הא! חשבת על תגובה עכשיו נכון?!" *היקארו בורח בצרחות* היקארו שוב מדבר לעצמו.. היה נחמד שוואיה הוציא ממנו תגובות קצת פחות רציניות, כבר התחלתי להתגעגע להיקארו המשוגע של פעם... בכל מקרה פרק טוב (למרות שהוא יכול לעצבן כי הוא די תקוע..) וביי לכולם, אני נוסעת לגדנע X3 (נפלתי לפחות על שבוע עם פרקים לא ממש חיוניים...)

צודקת ...

לדעתי הפרק של אתמול היה גם די בזבוז של זמן מסך , או בכלל של פרק ... אבל לי-פינג כזה מצחיק !!! ~~ "גם לי יש פופיק (או משהו כזה ...) כמו לוואיה ?" ~~~ זה קרע אותי !!!
וואיה הצליח לסחוט מהיקארו קצת רגש אנושי , הוא ממש ברח בצרחות משם ... "הנה ,אני מתחיל ! 4-16 ,נקודת כוכב !" * היקארו מביט בוואיה לרגע * " ההא ! חשבת על מהלך !חשבת על תגובה למהלך שלי !" * וואיה מצביע על היקארו באצבע מאשימה במיוחד ומחייך * היקארו ממצמץ , ואז בורח בצרחות ועם הידיים על האוזניים זה מה שגרם לי לצחוק ,אבל אז וואיה צועק :" שינדו , שינדו ,חתיכת אדיוט!" עד לב השמיים ... איסומי מסכן , אבל הוא זה שאומר לעצמו שהוא לא יוצלח ,הכוונה שהוא לא מתעודד , ובכלל לא מנסה להתעודד ,אלא רק תקוע בעבר וחוזר על מה שקרה לו בשנה שעברה כמו תקליט שבור !!! ~~~ "לא, אסור לי לאבד ריכוז בגלל גרסה צעירה של וואיה !" ~~~ אפשר לחשוב שהוא איזה רוצח, שהוא מאבד בגללו ריכוז , או בובה ("גרסה צעירה של וואיה ..." פחח ...) שיר הסיום כל כך יפה !!!! גם שיר הפתיחה !!!!

Mor L

New member
לאבד ריכוז ../images/Emo6.gif נקרעתי!!!

פעם ראשונה שהסתכלתי על איסומי ו-וואיה בצורה כזאת!
בחיי, הם באמת למדו כמה שנים ביחד באינסיי ונהיו החברים הכי טובים... אולי יותר מדיי טובים הא?
ונראה באמת שוואיה פיתח הידלקות משלו להיקארו ונטש את איסומי, "פרש מיט" כמו שאומרים

למעלה