פרק 64

Reutgold

New member
אינ רוצה שיהיה

לי בתיקיה במחשב את השירים-הקליפים של היקארו את כולם לא שאני אוריד פרקים (מאיפשהו) ואראה ככה... יש לי את השירים המלאים אבל אני רוצה את הקליפים... חוץ מהשירים של היקארו נו גו יש עוד הרבה שירים שכלולים ברשימת שירים של היקארו אבל הם לא נשמעים או מופיעים באנימה (חוץ מאחד שזה המוזיקה העצובה הזאת ששומעים מידי פעם ושמעו ממנה קצת בתחילת כל פרק של היקארו כשסאי היה אומר שהוא שחקן גו מתקופת....והוא נכנס לליבו של היקארו) מזה השירים האלה?

star_female

New member
אני אדע יותר טוב אם תשימי את השמות

שלהם, אבל בכל מקרה זה הולך ככה: יש 2 OSTs (Original Sound Tracks) שמכילים מוזיקות רקע מהסדרה (וכל המוזיקות שם מופיעות בסדרה, גם אם חלק רק בפרק אחד). חוץ מזה יש את שירי הפתיחה והסיום והשירים שיצאו איתם בסינגל שלהם (בכל סינגל יש 2 או 3 שירים אז לפעמים רק אחד ממש שומעים בסדרה). בזה נכלל גם הסינגל של השיר סיום מהגרסה המיוחדת של פרק 64 (יצאה גרסה עם סיום ונראה לי גם פתיחה שונים אבל התוכן של הפרק זהה). הדבר השלישי הוא שירי דמויות שיצאו להיקארו (שני שירים), אקירה (שני שירים), סאי, איסומי, וואיה, קאגה ואקארי (מצטערת אם שכחתי מישהו). בנוסף לשירים יש בדיסקים האלה גם קטעים שהמדובבים מדברים בהם על הסדרה והדמות שלהם וגרסה אינסטרומנטלית (= רק מוזיקה) של השיר. יכול להיות שיש עוד דברים אבל אלה הדברים שאני מודעת אליהם.

Mor L

New member
את יודעת מאיפה מורידם אותם?

באימיול אין בכלל מקורות לשום דבר ממה שרשמת...

Reutgold

New member
טוב הנה:

hitotsu no kessoku- זאת המוזיקה העצובה ששהושמעה בפרקים האחרונים (שסאי נעלם לא הכוונה לפרקים האחרונים באנימה). bokura no bouken karaoke-זה רק המוזיקה של השיר סיום הראשון- boku no bouken hitoshizuku crystal moon hikari go hitotsu kurehai no tsuki zutto konomama evelasting snow hikaru kaze kira maniru no hoshi day dream והשאר אין לי מושג...

star_female

New member
אוקיי...

hitotsu no kessoku bokura no bouken karaoke מה-OSTs, את שניהם שומעים באנימה. boku no bouken השיר סיום ראשון hitoshizuku השיר דמות השני של אקירה crystal moon זה מהסינגל של Days של הזמרת Shela, יש שם גם את השיר Precious Moment. hikari go hitotsu אין לי מושג o.o זה שיר או מוזיקה? ואת בטוחה בקשר לשם? כי חיפשתי בגוגל וזה לא מצא אף תוצאה... kurenai no tsuki השיר דמות של סאי zutto konomama השיר דמות של אקארי everlasting snow לדעתי זה השיר פתיחה של הספיישל של 2004 (זה שמבוסס על המנגה). hikaru kaze השיר דמות השני של היקארו (הראשון, כי לא כתבת פה, הוא Sora) kira השיר דמות הראשון של אקירה maniru no hoshi day dream השיר דמות של וואיה את השירי דמויות המדובבים שרים.

star_female

New member
*mahiru no hoshi ~day dreaming~

כי קשה למצוא מידע על שיר כשהשם שלו לא נכון. ^^;

star_female

New member
לגבי hikari go hitotsu...

אם הכוונה היא לשיר Hitotsu, זה השיר דמות של איסומי. ^^

Mor L

New member
Kira

את השיר Kira שרה Kobayashi Sanae. אני לא חושבת שזו המדובבת של אקירה, אם אקירה זה בכלל מדובבת ולא מדובב...

mikokikyo

New member
אני די בטוחה שזו מדובבת, גם כי

שמעתי על זה וגם כי יש פעמים ששומעים בבירור שזה קול של בת^^ דמו מדובב או מדובבת, הקול של אקירה נסגד*_* ^^

Mor L

New member
חחח

בן או בת, לא אכפת לי! היא עושה עבודת קודש עם אקירה....
טויה!!!!!!!

star_female

New member
זאת המדובבת של אקירה

כששמעתי את השירי דמויות הראשונים של היקארו ואקירה בהתחלה התעצבנתי שהן אפילו לא מנסות להישמע כמו בנים XD אבל אז התרגלתי, והשירים יפים

Noriko Chan

New member
פרק סגיד, מקווה שיעשו עוד ../images/Emo142.gif

כי אז זה יזכיר לנו את סאי ולא נרגיש שהוא הלך. הקטע בהתחלה היה כל כך נסגד *_______________________________* סאי תעשה לי ילד~! ומאי-צ'אן\יוקי-קון לנצח XD

liran 1 0 1

New member
גם עם הכוס הסוף היה מצחיק

מגע אלוהי עלק וסאי^^ הוא התהאב בצלחת?? וקרפדות... מי ידע שהוא פוחד מקרפדות? ואולי אף אחד לא שם לב אבל כל המשחק של היקארו עם המוכר ההוא היה איזה משהו שרצה ליקנות משהו וכל המשחק הוא היה אם פה פתוח סאי סאי סאי ווי מיס יו!!

magicalgirl

New member
../images/Emo204.gifXDD פרק נחמד ^^;

ואמרו כבר הכל על הפרק X.X אין לי מה להוסיף...XD

TaIu

New member
פרק נחמד.

אני מעדיפה יותר פרקים שקשורים לעלילה :X חוץ מבאינויאשה ^___^ וצ'יבי סאי.. הוא כ"כ חמוד^^

ד פ נ א

New member
ולי הפרק הזה עשה דה ז'ה וו ../images/Emo3.gif

לא היה פרק כזה כבר על זיופים? גפ בפרק הקודם וגם בפרק הזה היקארו מגלה לאנשים שעובדים עליהם, והורס למוכר את המכירה, כמובן שהמוכר מתעצבן.... בשני הפרקים יש משחק גו מענין אומנם היה נחמד לראות את סאי ואת היקארו ביחד, אבל די פרק מאפן...

למעלה