פרק 613

elcool

New member
פרק מגניב!! (אהבתי את המחנה)

ואיך שבסוף כולם רזים ורואים לבאטרס את הצלעות..

hospital_food

New member
פרק ענק!!

הק´טע עם העכבר קורעע הקטע שקרטמן מזהה ישר את היהודי מצויין (אף גדול וכסף) :) הקטע שקרטמן מפליץ בתא השירותים והורג בעזרת הנפיחות 2 ילדים גם מצויין, למי שלא הבין זה יעני מטאפורה לתאי הגזים בשואה . וגם המוסר השכל היה נפלא ,חזק ונכון. אהבתי

elcool

New member
והשירותים זה גם קטע

מרשימות שינדלר שהילדים מתחבאים וילד אחד גם רוצה להתחבאת ואין מקום. הכי אהבתי שכולם יוצאים מהמחנה, אז המבוגרים אמורים שכמה הם סבלו, ורואים לכולם את הצלעות וכמה שם רזים

elcool

New member
../images/Emo104.gifלאישה במוזיאון יש מגן דוד!!!

אפשר לראות בברור שיש לה תליון של מגן דוד כשהם מגיעים לחדר המחשבים ומדברים על קרטמן.

לא אהבתי כל כך

את הפרק 613 היה יותר טוב לדעתי האמת שלפי דעתי 613 היה הפרק הכי טוב בעונה ובין הטובים בסדרה כולה, ראיתי אותו כבר 6 פעמים ואני עדין צוחק

30על30

New member
לא אחי אתה לא היחידי

כל הקטע של הגטו היה מסריח, לא במקום, ולא הבנתי איזה מסר הם ניסו להעביר שם. והקטעים ההומויים האלה בכלל לא עשו לי כלום בקיצור פרק מסריח, טוב אולי לא מסריח - אבל לא משהו! היו קצת קטעים מצחיקים, כמו במוזיאון עם מנקה שהם חשבו שהוא בובת שעווה... או עם מנהרת ההקטנות או מה שזה לא יהיה, חחח... הפרק הקודם היה קורע...

אני מעולם לא חשבתי שהם הגזימו

ואפילו בפרקים "גרועים" יותר. הם בסה"כ מציגים את פני החברה ובסופו של דבר המסר הוא מסר נכון.

kyle

New member
אני מקווה שכן...../images/Emo4.gif

עדיף לא לחשוב על הסדרה ככה...
וואי וואי איך הייתי רוצה שיהיה לי שמור במחשב את הפורום הישן, ככה הייתי מראה לכם דיון כזה, ומעתיק לפה הודעה שתפרט למה אני מתכוון...

kyle

New member
עדיין לא מכירים קאזה!?../images/Emo6.gif

תזכירו לי מה הפרק שמשודר השבוע בארה"ב (או האחרון)...

למעלה