פרק 61... שרשור תגובות
נ נופרוש באטרף New member 20/5/03 #2 פרק יומי! אממ היה פרק ממש יפה היום! אהבתי אותו! יעל הצ'רמוטה הזאת! גם ירון וגם אודי! מסכנה ריקי שהיא ראתה אותם אני חולה עליהה! ואפי איזה חמוד שהוא אמר! איזה יפה היא!!!!!!
פרק יומי! אממ היה פרק ממש יפה היום! אהבתי אותו! יעל הצ'רמוטה הזאת! גם ירון וגם אודי! מסכנה ריקי שהיא ראתה אותם אני חולה עליהה! ואפי איזה חמוד שהוא אמר! איזה יפה היא!!!!!!
N NoA LoVeS WeStLiFe New member 20/5/03 #3 הפרק היה מממ-ההה-מממ-םםםם-../images/Emo70.gif ו..ו..אני עכשיו שונאת את יעל יותר ממה ששנאתי פעם שזה כמעט בלתי אפשרי.... ו..חחחחחחחחחחחחח ליה החזירה לריקי בהפוכה
הפרק היה מממ-ההה-מממ-םםםם-../images/Emo70.gif ו..ו..אני עכשיו שונאת את יעל יותר ממה ששנאתי פעם שזה כמעט בלתי אפשרי.... ו..חחחחחחחחחחחחח ליה החזירה לריקי בהפוכה
A aieeoh New member 20/5/03 #4 יאוווווווו איזה סיום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואוווווו!!!! אני מתה לראות את הפרק של מחר!!!!
M MrJacKasS New member 20/5/03 #6 איך קובי חיקה את ארז ../images/Emo6.gif זה היה כזה קורע! ואיזה חיות ליה וקובי! שוכבים בחדר החזרות?! ואיזה לא הגיוני זה שריקי נזכרת להביא לקובי את הסנדביץ' רק בסוף החזרה...
איך קובי חיקה את ארז ../images/Emo6.gif זה היה כזה קורע! ואיזה חיות ליה וקובי! שוכבים בחדר החזרות?! ואיזה לא הגיוני זה שריקי נזכרת להביא לקובי את הסנדביץ' רק בסוף החזרה...
A aieeoh New member 20/5/03 #7 מצאתי בלופר בפרק... ריקי נכנסה לחדר חזרות בסוף היום עם הסנדוויץ!!בסוף היום של החזרות!!!! למה לא ישר בבוקר?!?!?
מצאתי בלופר בפרק... ריקי נכנסה לחדר חזרות בסוף היום עם הסנדוויץ!!בסוף היום של החזרות!!!! למה לא ישר בבוקר?!?!?
M MrJacKasS New member 21/5/03 #10 ועוד בלופר... אודי (לרותם): "יש לי מילה אחת להגיד לך: אף אחד, אבל אף אחד, לא שווה את הדמעות שלך."
E El Angel De Cris New member 21/5/03 #11 נקרעתי מהחיקוי שקובי עשה לארז! ../images/Emo6.gif ועוד משהו- זה רק אני או שבקליפ הסיום רואים גם כמה סצינות שהן פאשלות של השחקנים? או שדמיינתי
נקרעתי מהחיקוי שקובי עשה לארז! ../images/Emo6.gif ועוד משהו- זה רק אני או שבקליפ הסיום רואים גם כמה סצינות שהן פאשלות של השחקנים? או שדמיינתי