פרק 608- דילמה II

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifשיר אני כל כך לא מסכימה איתך

קודם כל בן אדם במצב נפשי גרוע ובדכאון, ממש אין לו את השיקולים שלו מהסיבה שהוא לא חושב בהגיון אלא שקוע בדכאון הפנימי שלו. הוא בהחלט ניצל אותה , את המצב שבו היא הייתה אחרי שהיא שמעה את פייסי ואמה מדברים, גם היא ( כמו שטל אמרה... ) חשבה שהוא רוצה לדבר איתה ולעזור לה, כנראה יצא לו יותר טוב ממה שהוא חשב לעצמו... ואי אפשר לשכב עם מישהי פעם אחת ולדעת שזה רציני, מה גם שהוא לא הכיר אותה לפני, הוא אל יכול להיות מאוהב בה אחרי לילה אחד ביחד... נכון הוא לא כפה עליה כלום, אבל בתור בן אדם שעובד במקצוע של כמו פסיכולוג עם אנשים, הוא היה מודע לרגישות של אודרי ובאיזה מצב היא הייתה, הוא ידע טוב מאוד מה הוא עושה, היא ממש לא... אגב בקשר למה שאמרת שאןדרי עושה מה שהיא רוצה גם כשהיא במצב פגיע, זאת בדיוק הטעות של כולם, לפי דעתי הכל מעטפת חיצונית שהכל בסדר כשבפנים היא הכי עצובה שיכולה להיות...

amit hakapit

New member
לפי דעתי...וגם קצת ../images/Emo58.gif

לא היה פה ניצול של אף אחד מהצדדים... זה היה בהסכמה של שניהם. היא בעצמה אמרה לו משפט מאוד נכון (ואני מקווה שאני לא ממש אסלף את מה שהיא אמרה). לפעמים בחורה מרגישה כ"כ רע והוא פשוט היה שם (התמזל מזלו) בשביל לעשות לה קצת טוב.... אז גם ברור שההנחה הזאת (שסקס עם מישהו זר יגרום לה להרגיש יותר טוב לגבי עצמה) היא מוטעית מהיסוד שלה ואנחנו גם נהיה עדים לכך בפרקים הבאים. כי אודרי לא ממש יצאה מהדכאון שלה, וזה לא עבר לה לגמרי... והמצב שלה עוד ידרדר. אני גם לא חושבת שהוא באמת מאוהב בה. זאת סתם אשלייה, כנראה שבאמת לא הייתה לו אף אחת הרבה זמן. בקיצור, אין פה ניצול. סתם טעות בשיקול של אודרי. מה שכן אני מסכימה איתו, זה שסי.ג'י, שמתיימר להיות יועץ שעוזר לאנשים שנמצאים במצב כזה, לא היה חכם מספיק בשביל להגיד לה לא. ולכן... סי.ג'י אידיוט!

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifאת מסכימה איתה...

אני בת...
אהמ...בדיוק מה שאמרת מצדיק את הדברים שלי, היא לא חושבת בהגיון , אם היא חושבת שסקס עם משיהו שהיא מכירה 5 דקות יכול לעשות לה טוב... ביא איבדה את שיקול הדעת וסי ג'י בכל זאת שכב איתה...

Dawson girl

New member
אידיוט!! לגמרי!

אבל לגבי יפיפה, לא יודעת.. בתפקיד שלו כאריק ב"דייס אוף אר לייבס" הוא היה הרבה יותר חתיך. הרבה הרבה יותר. תציצו- ותיפגעו..
נמש

לפי דעתי הוא די צבוע......

הוא משחק אותה בפני ג'ן כמישהו צנוע, ילד טוב בוסטון, ואחרי זה שוכב עם אודרי
ממש לא יפה
עזבו את זה שזה גם קרה בדיוק 5 דקות לאחר שהוא דחה את ג'ן המסכנה......... ואם כבר ג'ן, בזמן האחרון היא מזכירה לי את סבתא שלה..... העיקר בשבילה זה שיהיה טוב לכולם ולא נשאר לה זמן לעצמה... אני בכלל לא הייתי שוקלת להסתכל לכיוון של אודרי... הגיע הזמן שגם לה יקרה משהו טוב, וחשבתי שזה יבוא בדמותו של סי ג'יי, אבל נו טוב.. חבל! אם חוזרים לשאלה ששאלת - סי ג'יי אנושי, וגם מישהו אדיוט יכול להיות אנושי
אולי פעם ראשונה הוא רצה להשתעשע, וג'ן שכולנו אוהבים ומכירים הייתה הקורבן?

shira245

New member
אידיוט?!?! ממש לא!!!!!אודרי אשמה.

אז הוא לא רצה את ג'ן(וההפסד כולו שלו .)..SO WAHT?? זכותו! היא לא מצאה חן בעיניו.נכון שהוא שיקר לה אבל מה היה עדיף שהוא היה אומר את האמת המאוד לא נעימה או פשוט אומר שהוא לא רוצה קשר עכשיו??חוצמזה,יכול להיות שהוא באמת לא רצה אבל אז הוא פגש את אודרי והיא מצאה חן בעיניו... הוא ניצל את אודרי??? ממש לא! הוא לא חייב לג'ן כלום,לא היה ביניהם כלום.אז אודרי חברה שלה. נכון,הוא יכל לוותר בגלל זה,אבל היא מצאה חן בעיניו!הוא לא מחוייב לג'ן. אודרי רצתה אותו.נכון היא הייתה במצב נפשי די רעוע,אבל היא אמרה את זה בעצמה.שזה היה בשביל להרגיש יותר טוב.היא ופייסי נפרדו אז..למה לא?!?! אח"כ נכון הוא היה די טיפש,אבל מה לעשות הוא התאהב בה.אולי זה היה סתם הידלקות או לא יודעת מה,הוא חשב שהוא מאוהב בה וזה היה מספיק בשביל לרדוף אחריה,לפגוע בג'ן ולריב עם פייסי.טיפש? או שפשוט מאוהב....... אני מסכימה שזה לא היה יפה מה שהוא עשה לג'ן,אבל..מעט מאוד גברים היו עושים ההפך.. לסיכום,אודרי-תאכלי את הדייסה שבישלת! היא היתה במצב נפשי גרוע, היתה צריכה לחזק את הביטחון עצמי והכבוד העצמי שנפגע אחרי מה שקרה עם פייסי,סי ג'יי היה שם, בחור נאה ביותר,והיא הלכה על זה..רק שזה היה הבחור הלא נכון..וזה כבר בעיה שלה!

Dawson girl

New member
היי, תירגעי...

כולה רשמתי את דעתי! אז ככה: אני לא חושבת שסי.ג'יי כל כך חמוד כמו שהצגת אותו. לדעתי הוא בנאדם פשוט רע. הוא הציג את עצמו כשה תמים מההתחלה, ובפרק הזה ראיתי איזה נבלה הוא. נתחיל עם ג'ן: נכון, הוא לא מחוייב לה. אבל זה ממש מגעיל מצדו לטעת בה ככה אשליות. היא מש רצתה אותו והיתה מוכנה ללכת רחוק בשביל זה... וגם אם הוא מעוניין בחברה שלה, לא צריך לשבת לידה כל הערב ולהסתכל רק על אודרי! זה ממש מגעיל! לא מנומס, לא יפה ופשוט דבר מגעיל לעשות... יש דרך יותר טובה לעשות את זה. לא עושים דבר כזה. נקודה. ואני לא חושבת בכלל שהוא מאוהב באודרי. הוא לא יכול להתאהב בה ככה רק אחרי כמה פרקים שהם מכירים... ועוד היכרות ממש שטחית. הוא פשוט ראה אותה, חשב שהיא מדליקה, ואני חושבת שגם מה שאודרי אמרה לו נכון- שהוא לא זיין בחורה הרבה מאוד זמן (סליחה על הבוטות) והוא פשוט התגעגע לזה. אז אני לא חושבת שהוא מאוהב, אלא סתם חרמן. קורה. אבל הוא נתן לזה להשתלט עליו לגמרי! מה זה המכות האלו שהוא נתן לפייסי??? פייסי, גם אם הוא לא חבר נוכחי של אודרי, הוא ידיד שלה. ומתוקף תפקידו, הוא אמור להיות שם בשבילה ולהגן עליה.... לסיכום: סי.ג'יי מגעיל אותי. הוא פשוט ניצל את אודרי, שהיתה במצב נפשי ופיזי גרוע מאוד אחרי הפרידה מפייסי, ושכב איתה בגלל שהיא היתה כל כך פגיעה וזה היה קל לשכנע אותה לעשות את זה. אם אודרי היתה מספיק מודעת לעצמה, זה לא היה קורה. אני בטוחה. טוב, הוא לא ממש אידיוט. דווקא יש לי הרושם שהוא יודע טוב מאוד מה הוא עושה, וזה לא נכנס להגדרה של "אידיוט" אלא ל"מניאק". נמש

shira245

New member
עניתי לשאלה של גלוריה נייתן,מצטערת

אם חשבת שאני תוקפת אותך...פשוט עניתי לדילמה של גלוריה נייתן.. בכל אופן,אני לא מגינה על סי ג'יי אני רק מנסה לראות את הדברים מנקודת המבט שלו.. ברור שסי ג'יי לא טלית שכולה תכלת. אבל זה לא פייר להטיל את כל האשמה עליו. כמו שאמרת,הוא לא זיין כבר הרבה זמן(סורי על הבוטות..),ואז הוא רואה את אודרי, חושב היא מדליקה העניינים מתחממים והם שוכבים.מאיפה הו אמור לדעת שהיא במצב נפשי על הפנים?? אולי הוא לא מאוהב באודרי, אבל הוא חושב שהוא מאוהב בה . אפשר להתווכח על זה אבל זה מה שסי ג'יי חושב. מה שהוא עשה לג'ן ממש לא יפה זה ברור. אבל,גם זה יישמע ממש מגעיל אני לא הייתי עושה את זה בחיים,הוא התנהג כמו בחור טיפוסי.. ופייסי הרביץ לו קודם.נכון אין לו זכות על אודרי או משהו אבל הוא בטוח שהוא מאוהב בה ולא פועל בהיגיון.. לגבי אודרי,מממ אני לא חושבת שהיא לא הייתה מודעת למה שהיא עושה. אני חושבת שבגלל שהיא היתה כ"כ פגיעה אחרי הפרידה מפייסי,היא הייתה זקוקה לאיזו זריקת עידוד לביטחון שלה,והעובדה שסיי גיי רצה אותה עודדה אותה והלכה איתו עד הסוף.לא היה לזה משמעות בשבילה,והיא אמרה את זה בעצמה! אז אני לא חושבת שהוא ניצל אותה,אולי זה היה ניצול הדדי אבל סיי ג'יי ייחס לזה יותר משמעות מאודרי.. אני לא חושבת שהוא אידיוט או אנושי,מניאק קצת אבל תכ'לס הוא פשט חשב מהז*ן ולא מהקודקוד.. ומצטערת,לא התכוונתי לתקוף אותך..וסיי ג'יי ממש לא חמוד.הוא כזה פריטי גאי..יותר מדי!

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifתגובה לבחורצ'יקית למעלה...

בקשר לג'ן וסי ג'י - מה שאת מתארת , אם באמת כל הבחורים היו מתנהגים כמוש תיארת העולם באמת היה ממש חרא של מקום. מזתומרת הוא לא רצה אותה -זכותו ללכת לשכב עם חברה שלה ועוד לשקר לה שהוא לא מוכן לקשר ?!??!? ממש לא, יש דרכים קצת יותר הגונות להגיד למישהי שאתה לא מעוניין בה כמו להגיד את האמת גם כשהיא לא נעימהנכון ג'ן תהיה עצובה לכמה זמן אבל לפחות הוא מדבר בכנות ולא יוצא חלאה.
אודרי וסי ג'י - את באמת חושבת שאפשר להתאהב במישהי אחרי הכרות של 5 דקות בערך ?!?!? - הוא ממש לא מאוהב בה, הוא מצא סקס נוח וזמין באותו רגע ולא היה אכפת לו מכלום, בטח לא מזה שהיא בדכאון ולא בדיוק חושבת בהגיון, התאהבות זה קטע שאמור להיות תהליך של זמן מסויים, לומדים להכיר את הבן אדם ובסופו של דבר מתאהבים, זאת טעות ענקית לחשוב שהוא מאוהב בה.
אודרי אמרה שהיה לה כיף איתו - אמרת בעצמך שאודרי אמרה שסקס עם מישהו שהיא לא מכירה עשה לה טוב, כלומר אודרי מחפשת תשומת לב ואהבה, סי ג'י היה שם כדי לשקר לה ולהשלות אותה שהוא מעוניין בה כדי לקבל סקס מצויין אחר כך. עם בן אדם שחושב בהגיון לא מדבר שטויות כאלה של סקס עם מישהו שאני לא מכירה יעשה לי טוב, לא משנה שאני יודעת שחברה שלי גם מעוניינת בו.

Gloria_Nathan

New member
כמה נקודות להמשך הדיון ובכלל...

דבר ראשון והכי חשוב- על תשכחו שאתם רואים את הסיפור מנקודה של מספר כל יודע. אתם יודעים שכשאודרי בדיכאון היא מחפשת סקס, סי ג'יי אפילו לא מכיר אותה! מאיפה הוא ידע שהוא יכול לנצל את הפגיעות שלה? ועוד משהו חשוב מאוד: פייסי הרביץ לסי ג'יי! והסצינה הייתה כל-כך מהירה שאני לא חושבת שבכלל ראינו את סי ג'יי מרביץ לו בחזרה. אז להגיד שסי ג'יי הרביץ לפייסי זאת טעות. נקודה. תנסו גם להסתכל על דברים מהנקודה של סי ג'יי. לדוגמה הסיפור עם ג'ן. באופן מאוד טבעי אנחנו ישר רואים את ג'ן המסכנה שאוהבת מישהו ששיקר לה, אנחנו לא רואים את סי ג'יי שפתאום יש מישהי שמחבבת אותו והוא לא מחבב אותה, לפחות לא בקטע רומנטי, ומצד אחד הוא לא רוצה שהיא תהיה כרוכה אחריו, מצד שני הוא לא רוצה לפגוע בה. ואני הייתי במצב הזה וזה מצב ממש לא נעים, ולא משנה מה עושים מרגישים כאילו מתנהגים כמו מניאקים. דבר אחרון- בדיוק כמו בשיעורי ספרות, בבקשה בססו את הדברים שלכם על מה שראינו בתוכנית! אתם לא יכולים להגיד שסי ג'יי רק רצה סקס, כשהוא ממשיך לחזר אחרי אודרי גם אחרי זה. אתם לא יכולים להגיד שאודרי הייתה שתויה (נגיד) כשאין לזה שום אזכור! מותר לכם להעלות השארות, אך גם זה חייב להתאים לכל מהלך האירועים בפרק ובסדרה (מה שנראה עד עכשיו, בלי להסתמך על ספוילרים!).

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifאוקיי ביקשת לבסס את הדברים...

סיג'י לא מאוהב בה לכן החיזורים שלו לא אמיתיים אולי הוא עשה את זה רק כדי לקבל עוד ליילה של סקס עם אודרי, היא בדכאון כדאי לנצל את המצב שבו היא נמצאת...זאת נקודת המבט שלך כמובן... אני לא מסכימה איתך בכלל, " אתם יודעים שכשאודרי בדיכאון היא מחפשת סקס, סי ג'יי אפילו לא מכיר אותה... " - והקטע שהיא מחפשת סקס אמורה להצדיק את ההתנהגות של סי ג'י, זה כמו שמישהי תאנס ויגידו שהיא חיפשה את זה כי היא התלבשה/התנהגה בפרובוקטיביות, תקני אותי אם אני טועה... נכון הוא לא הכיר אותה, אבל כמו שאמרתי כבר הוא היה מודע למצב הנפשי שלה עדו קודם כשהם רק דיברו, ממש מוטעה לחשוב שהוא לא יכל דעת מכלום, הוא עובד עם אנשים בדכאון הוא מכיר מצבים כאלה.

Gloria_Nathan

New member
2 הבהרות מאוד חשובות!

1- אני ךא האשמתי את אודרי! חס וחלילה. אני פשוט אומרת שכולנו מסכימים שכשאודרי מדוכאת היא מחפשת קרבה פיזית, סי ג'יי לא מכיר אותה ולכן הוא לא יודע את זה ומכן שהוא לא יכול לנצל את זה! זה כמו שנגיד כשאני יוצאת מהישוב שלי, אם מכונית יוצאת אני מבקשת טרמפ ותמיד נוסעים לאן שהיא צריכה- זה לא שאני בכוונה מבקשת מאלה שנוסעים לאן שאני צריכה כי אין לי מושג לאן הם נוסעים! הוא לא יכל לנצל את הפגיעות שלה כשהוא לא יודע שהפגיעות שלה גורמת לה להתנהג בצורה מופקרת. 2- וזה מאוד חשוב לכולם ואם זה יאלה שוב פעם בהודעה אחרת אני אגיד את זה שוב פעם. סי ג'יי עובד בקו כמו "נע"ן" או "ער"ן" לקווים שכאלו פונים אנשים שרוצים לקבל עזרה, שמודעים למצב הרע שהם נמצאים בו ורוצים לשפר אותו. הוא לא בהכרח יודע לזהות סימנים של דיכאון כי הוא לא עובד עם זה! אם הוא היה איש חינוך, לדוגמה יועץ בית ספר או פנימיה אולי היה לו יותר ניסיון. אבל הוא עוזר למי שבעצמו מודה שיש לו בעיה. אז נכון שהוא אמור להיות קשוב יותר, ולי נראה מאוד הגיוני שהוא רצה לעזור לאודרי והיא, כי היא הייתה צריכה את הקרבה הפיזית, רצתה לשכב איתו לא פחות מכך!

אוקיי, לדעתי....../images/Emo4.gif

יש לי שתי דרכים להסתכל על התמונה הזאת...
הראשונה- סיג'יי באמת ממש ממש מניאק
וזה היה ממש ממש ניצול מה שהוא עשה לאודרי.... פשוט חוצפה... אודרי הייתה שברירית אחרי הפרידה של פייסי ואני חושבת שהיא לא ממש התכוונה לשכב איתו... סיג'יי רק התלהב ממנה וראה שהיא לא מאופסת אז הוא ניצל את העובדה הזאת ופשוט שכב איתה
ועוד דבר- הוא פשוט זבל שהוא הולך לאחת החברות הטובות של ג'ן ומתחיל איתה
שילך למישהי אחרת
למה דווקא חברה של ג'ן
ג'ן ממש נפגעה מכל העיניין וזה ממש לא מגיע לה
השנייה- אודרי היא אחת כזאת שחולה על סקס... ויתכן שהיא פיתתה את סיג'יי כי בפרק הלפני הקודם הוא נראה אחד כזה שמנסה לעזור לה בדיבורים.. אז יכול להיות שהיא פשוט חיפשה אחד כזה שיסכים לשכב איתה וכך היא תשכח את פייסי לזמן מה...
ועוד משו- סיג'יי לא אשם בכך שג'ן לא מוצאת חן בעיניו והוא גם לא אשם שהוא נדלק על אודרי..... אמנם ג'ן ממש נפגעה, אבל אף אחד לא הבטיח לה שסיג'יי יהיה שלה...
מה שכן- סיג'יי לדעתי ממש ממש חמוד
ומי שרואה ימי חיינו (כמוני וכמו שנמש אמרה) יכול לראות שהוא ממש ממש כוסון.... וגם האישיות שלו טובה שם, אז אולי זה מה שמשפיע עליכם לחשוב שהוא לא משהו.... נכון, יש לו בייביפייס כאלו, אבל זה ממש ממש מתוק....

למעלה