פרק 608- דילמה II

Gloria_Nathan

New member
פרק 608- דילמה II

אז... סי ג'יי. אידיוט גמור או פשוט אנושי?!?! אני כרגע לא יביא צד כזה או אחר (כי קצת קשה לי לקרוא לו אידיוט). הבמה שלכן!

אדיוט...../images/Emo105.gif

בהתחלה הוא הצטייר לנו כאדם טוב,עוזר לאנשים...היו לו חיים לא קלים והוא התגבר על הכול... אבל אח"כ הכול השתנה... לשקר לג'ן על זה שהוא לא יוצא (אחרי שהיא נישקה אותו..) למרות שהוא דלוק על אודרי זה משו אחד,אבל לנצל את זה שאודרי פגיעה ולשכב איתה זה משו אחר לגמרי! זו התנהגות מגעילה ובהחלט לא אנושית!!! אני מסכימה שהוא יפה,למשרות שהוא יותר מדי ברבי,אבל זה לא מפצה על האופי המגעיל שלו!

הוא לא אידיוט

הוא פשוט מניאק. וגם טיפש, כי הוא לא מבין מה לא בסדר במה שהוא עושה. אבל הוא באמת יפהפה...

Gloria_Nathan

New member
הם לא שכבו בזמן שאודרי ופייסי...

היו ביחד? ככה לפחות אי הבנתי את זה. ומה שהוא עשה לג'ן באמת לא יפה, אבל זה לא עד כדי כך נורא לדעתי. ניתן להבין אותו, אחרי הכל הוא אולי עוזר לאנשים אבל הוא לא מלאך. וזה שהוא שכב עם אודרי בזמן שהיא הייתה במצוקה לא אומר שהוא ניצל אותה. רק פרק לפני זה השותפה של אודרי לא הבחינה עד כמה קשה לה עם הפרדה הזאת. בקשר למה שהיה עם פייסי- פייסי הרביץ לו! לא ההפך. הוא נראה לי ניסה בכלל להתחמק ממנו. אני לא חושבת שאיך שסי ג'יי ההתנהג לפני שפייסי התנפל עליו התאים לסי ג'יי להגיד, אבל אני לא חושבת שהיה שם משהו לא בסדר. הוא בהחלט לא אידיוט, גם לא המלאך שרצו שנאמין שהוא בפרקים הראשונים, אבל עדיין אנושי.

הם לא שכבו בזמן שפייסי ואודרי...

היו ביחד...
אודרי זרקה את פייסי! היא אמרה לו "זה נגמר"! היא הייתה מדוכאת,ושבורה והוא ניצל את המצב!

Gloria_Nathan

New member
תגובה משותפת לטל וקייטי

זה שהיא הייתה פגועה לא אומר שהוא ניצל אותה! אם הוא היה מנצל אותה הוא לא היה מחזר אחריה גם אחרי זה, אחרי שהוא השתמש בה ו"ניצל" אותה כביכול. אמרתי השותפה של אודרי כדי להדגיש שאפילו מישהי שמכירה את אודרי ממש ממש מקרוב לא שמה לב שמשהו לא בסדר, אז איך מישהו שלא מכיר אותה אמור לדעת שמשהו לא בסדר??

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifתגובה לגלוריה נייתן...

כי מן הסתם הוא בן אדם שעובד עם אנשים במצוקה, אז הוא אמרו לזהות סימנים של בן אדם במצוקה... מה גם ששיחה של 5 דקות עם אודרי הייתה מספיקה כדי לגלות שהיא במצוקה ובדכאון... ובקשר לג'ואי, כבר אמרתי שהיא הייתה די לא בסדר ושקועה בעצמה עד כדי כך שהיא לא שמה לב למה שקורה עם אודרי...

amit hakapit

New member
זה ברור

שהוא יודע שהיא במצוקה. זאת הסיבה שמתלכתחילה הוא התיישב לידה

למרות שהוא ידע שהיא במצוקה..../images/Emo105.gif

והיא לא ממש במצב נפשי כדי להחליט החלטות חכמות,הוא שכב איתה! זה לא נראה לך לא בסדר??!? הוא ידע שעוברים עליה דברים,ושהיא מדוכאת ולמרות זאת הוא ניצל את המצב,שהיא פגיעה וההחלטות שלה הן יהירות בלי מחשבה, ושכב איתה לטובותו האישית!

עוד משו...../images/Emo105.gif

גם אם הוא באמת "אוהב" אותה..(למרות שהוא לא מכיר אותה בכלל...) זה לא בסדר לעשות דבר כזה! היא,מן הסתם,לא אוהבת אותו,אבל לא היה לו אכפת! אם הוא היה באמת אוהב אותה והיה אכפת לו ממנה הוא לא היה מנצל את המצב שהיא מדוכאת כדי לשכב איתה אלא היה מנסה לעזור לה...

Gloria_Nathan

New member
מאיפה לכן...

שהוא ידע? תנו לי ציטוט מדיוק מתוך הפרק שאומר שסי ג'יי ידע על המצב הנורא שאודרי הייתה בו ובכל זאת החליט לשכב איתה. לא רק שאני לא זוכרת שום אזכור לכך, השיחה של סי ג'יי עם ג'ן מצביעה על כך שהוא א'- באמת מחבב אותה מאוד, ב'- לא ידע עד כמה המצב שלה חמור כשהוא שכב איתה. הוא אולי שם לב שהיא לא ממש שמחה ומאושרת, אבל אתם לא יכולים להגיד שכל מי שהתחיל עם בחורה כשהיא קצת מדוכאת הוא נצלן... ואל תשכחו שכשאמה ופייסי דיברו, פייסי אמר שסי ג'יי ניצל את אודרי, אמה אמרה שהוא לא יודע את זה בוודאות ולפייסי לא היה מה לענות לה. למה? כי אי אפשר לדעת את זה בוודאות!

ביקשת ציוט מדוייק...../images/Emo105.gif

קבלי: C.J.: How's she been lately? Jen: Audrey? C.J.: Yeah. Jen: Great. Good. [They look over and see Audrey Doing another shot with the guys, while Joey watches her.] Audrey: Whoo! Aah! Jen: Well, maybe not the greatest of greats, but I would give her a solid good. Why do you ask? C.J.: Well, she seems like she might be a little depressed. Jen: She doesn't look depressed. C.J.: Well, it's easy not to look it when you're doing you're damndest not to feel it... or anything, for that matter. וגם אח"כ: Jen: Audrey's one of the few people that I know who seemed to enter the fold well adjusted and confident. She made all of us seem dramatic. C.J.: It's hard to keep putting up a front like that, once people expect it from you. You know, you wake up in the morning, you don't feel so great, so you need something to take off the edge. That's what I used to do..... הוא ידע בבירור שהיא הייתה בדכאון
ולא משנה עד כמה הוא מחבב אותה לא שוכבים עם בחור שיודעים שהיא לא במצב הכי טוב ושהשיקולים שלה לא נכונים...

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifעוד משהו גם בלי הציטוט...

מבן אדם שעובד אם אנשים שנמצאים במצוקה אפשר לצפות שיש לו ידע מינימלי בלזהות סימני מצוקה אצל אנשים, אפילו משיחה של 5 דקות בערך... |הדגש\הוא ידע טוב מאוד שהיא בדכאון ובכל זאת הלך ושכב איתה

Gloria_Nathan

New member
אני רוצה שכולכן דמיינו את זה שניה:

הבחור שאת מחבבת, לא ממש מכירה אבל מחבבת (ג'ושוע לדוגמה...) בדיוק נפרד מחברה שלו. את רואה אותו במסיבה, שתוי לגמרי, הרוס, גמור. את ניגשת עליו אחרי המסיבה בניסיון לעזור לו. אתם הולכים עליו הביתה, ואת מתחילה לדבר איתו. הוא אומר לך שהוא לא רוצה לדבר איתך, ומנשק אותך. את מרחיקה אותו ממך ואומרת שאתם לא צריכים לעשות את זה כי הוא במקום פגיע. הוא עונה לך שהוא גם רוצה את זה, לא בגלל שהוא פגוע וכשיגיע הבוקר לא יהיו לו שום רגשות עוינים כלפייך. את מנסה עוד קצת אבל הוא ממשיך להגיד לך שהוא רוצה אותך, והוא קצת מדוכא אבל לא לגמרי. את בסוף משתכנעת, אתם שוכבים. ואת כמובן ברקיע השיבעי כי זה בחור שאת ממש ממש מחבבת. בבוקר, את מתעוררת כשהוא כבר לבוש ועומד לעזוב. את שואלת אם הוא יתקשר עלייך והוא אומר שכן. עובר יום, יומיים, שלושה ימים, את בנתיים רק חושבת על כמה הוא חמוד ואיזה לילה מעולה היה לכם אבל הוא לא מתקשר. ועכשיו תרחיש שני: את רואה את אותו בן במסיבה, רואה כמה הוא שתוי ומדוכא ומחליטה לנצל את המצב. את לוקחת אותו לחדר שלך, הוא לא ממש מתנגד אבל את רואה שהוא עושה את זה בעיקר כי הוא במצב נפשי נורא וקל להשפיע עליו. אתם שוכבים, בבוקר הוא מסתלק. אחרי שבועיים פתאום את רואה אותו בחנות ווידאו ושואלת אותו למה הוא לא אתקשר, אומרת לו שאת מחבבת אותו והכל. הוא בתגובה מתחיל להתרגז אלייך, להגיד שהלילה הזה היה סתם וכו'. מה יותר הגיוני?

AngelFairY

New member
נכון בדיוק מה שהוא היה צריך לעשות

לדבר איתה וללכת הבייתה, לא לשכב אתה

1Shir

New member
אני לא מסכימה עם טל, מהסיבה...

שאני לא חושבת שיש דבר כזה "לנצל". אודרי עושה מה שהיא רוצה, גם כאשר היא במצב פגיע היא יודעת לעשות את השיקולים שלה. הוא לא כפה עליה שום דבר. על אחת פי כמה וכמה הוא ממש לא מניאק, כי הוא שכב איתה לא בקטע של "לנצל", אלא בקטע רציני. הוא די התאהב בה, הוא רוצה להמשיך את הקשר. אם כבר אז היא זאת שניצלה אותו, כי היא זאת ששכבה וזרקה. ברור שהוא אנושי, הוא אפילו יצא די מסכן כי הוא מעוניין במישהי שממש לא מעוניינת בו. גם ג'ן מסכנה, כי היא מעוניינת בו, אבל זכותו לא לרצות אותה...

למעלה