פרק 6 איך היה?
S ShinjiChannn New member 16/3/04 #4 פרק נחמד ^^ גם החלק באמבטיה, אבל זה משו' אחר ^.^ פרק מאוד יפה D:
O OFIRB9 New member 16/3/04 #6 אהבתי שטויה השתיק את יוקיטו, זה היה משעשע וכשטמויו באה ביציאה "כדור בשר!" אוף בא לי קובה! ><
S S.Riddle New member 16/3/04 #9 זה מאכל יפני מעוות ^_^;;;;; Nikuman אם אני לא טועה. זה כאילו לחמניה ממולאת בשר... מזעזע ;;
S S.Riddle New member 16/3/04 #8 אהבתי את הסוף ^^ החלק של טויה ונאדשיקו... זה היה כל כך חמוד :x איך שטויה היה כזה "o.o" ואז הוא חייך בהבנה ^_^ כבר הזכרתי שטומויו מושלמת? וסאקורה חמודה להחריד..! ^_^ וקלף האשליה הוא אחד היותר מגניבים, לדעתי, למרות שהוא בקושי עשה משהו בפרק הזה ^^;
אהבתי את הסוף ^^ החלק של טויה ונאדשיקו... זה היה כל כך חמוד :x איך שטויה היה כזה "o.o" ואז הוא חייך בהבנה ^_^ כבר הזכרתי שטומויו מושלמת? וסאקורה חמודה להחריד..! ^_^ וקלף האשליה הוא אחד היותר מגניבים, לדעתי, למרות שהוא בקושי עשה משהו בפרק הזה ^^;
ט ט ו ט New member 17/3/04 #10 אמממממ איזה יופי איזה אמא של סאקו ואיזה חלומי יוקיטו אךךך כמה שהוא דואג לה
R rocket New member 17/3/04 #11 אהבתי . מאוד אני אוהבת סוג כזה של פרקים. אגב, שאלה - אם יוקיטו קורא לטויה "אחי" בעברית .. אז איך הוא פונה אליו ביפנית ?
אהבתי . מאוד אני אוהבת סוג כזה של פרקים. אגב, שאלה - אם יוקיטו קורא לטויה "אחי" בעברית .. אז איך הוא פונה אליו ביפנית ?
E esenbi New member 17/3/04 #12 אממממ dude ...? חחחח וואי סבטה.. קשה לי להתרגל לראות אותך בשחור ובדק!!!! בלע... וכה.. פרק יפה... קלף מוזר האמת.... אבל נחמד..
אממממ dude ...? חחחח וואי סבטה.. קשה לי להתרגל לראות אותך בשחור ובדק!!!! בלע... וכה.. פרק יפה... קלף מוזר האמת.... אבל נחמד..
V Vegeta fanatic New member 17/3/04 #13 אולי אוני-צ'אן? ../images/Emo12.gif אבל ל"אחי" בעברית ול"אחי" ביפנית יש משמעויות שונות...
S S.Riddle New member 17/3/04 #14 To~ya *_* ../images/Emo23.gif זה ברור יותר במאנגה, אבל באנימה המדובבת משחקת עם השם נורא יפה ^_^ זה כזה "Maa, maa, To~ya kun..." *נמסה*
To~ya *_* ../images/Emo23.gif זה ברור יותר במאנגה, אבל באנימה המדובבת משחקת עם השם נורא יפה ^_^ זה כזה "Maa, maa, To~ya kun..." *נמסה*
R rocket New member 17/3/04 #15 ../images/Emo99.gif הם זוג מקסים את לא חושבת ? ארר... לירון ... אני בטוחה שיש לך איפה שהוא איזה כמה לינקים עסיסים לפאן ארטים שלהם =) רוצה לחלוק ?
../images/Emo99.gif הם זוג מקסים את לא חושבת ? ארר... לירון ... אני בטוחה שיש לך איפה שהוא איזה כמה לינקים עסיסים לפאן ארטים שלהם =) רוצה לחלוק ?
S S.Riddle New member 17/3/04 #16 הם כה נפלאים יחדיו ../images/Emo99.gif וגם לחוד.. המהמ, לי למה שיהיו לי ~_^ טוב נו, אולי אני אצליח לשלוף משהו, חיחי ~^
הם כה נפלאים יחדיו ../images/Emo99.gif וגם לחוד.. המהמ, לי למה שיהיו לי ~_^ טוב נו, אולי אני אצליח לשלוף משהו, חיחי ~^
E esenbi New member 17/3/04 #18 לא שיש בזה משהו רע!@!!@!!!!! אבל יש פה ילדים קטנים... הם לא צריכים לסבול...
S S.Riddle New member 17/3/04 #19 אז שלא יקראו ../images/Emo12.gif מה מפריע לך, בדיוק? לפי מיטב זכרוני, לכולם מותר פה לפרסם תמונות לפאנארטים... אז מה אם הם שונן איי? זה נהיה לא חוקי פתאום?
אז שלא יקראו ../images/Emo12.gif מה מפריע לך, בדיוק? לפי מיטב זכרוני, לכולם מותר פה לפרסם תמונות לפאנארטים... אז מה אם הם שונן איי? זה נהיה לא חוקי פתאום?