פרק 6

vegeta2

New member
פרק 6

''אז זה מה שקרה למעלה...'' אמר ימצ'ה. ''או פיקולו ! אתה כאן !'' קרא גוהן ''דנדה סיפר שהייתי שם בזמן הפיצוץ'', ''אה, פיקולו, לא אמרת לנו את זה'' אמר טיאן. ''אה, אני חייב להגיד לכם כל דבר ?'' אמר פיקולו. ''כן'' גיחכו טראנקס וגוטן בזמן שבולמה כעסה עליהם על פיצוץ השעון. ''טוב, כדאי שנזוז יש לנו 3 סנזו ! אבל זה לא מספיק ל-8 לוחמים...'' אמר גוקו. ''איך אתה יודע שיש לי סנזו ?'' שאל קרילין את גוקו. ''אה ! גם אתה הבאת קרילין ? אז יש לנו 6 סנזו !'' קרא גוקו בשמחה. ''או, עפיתי לכם כמה מאכלים טעימים לדרך !'' אמרה גב' בריפס שיצאה פתאום מהבנין, בולמה, אביך מבקש ממך להודיע לעובדים לשפץ את הרצפה בגלל הבור...'' סיימה ונתנה לכל אחד תיק גב עם סמל C, פיקולו בחן את התיק שלו. ''טראנקסוש שמתי לך סנדוויץ' עם ביצים !'' אמרה גב' בריפס לטראנקס. ''טוב...'' אמר טראנקס בגועל. והנה ראדאר הדרקון אמרה והושיטה לקרילין. ''טוב אני חושב שנצא'' אמר ימצ'ה בזמן שגוקו בחן את האוכל שגב' בריפס הכינה לו. ''אה ! יש לי גם מרק עוף !'' אמר גוקו, ''אה חברים ?'' ''קקרוט אתה בא ?'' שאל וג'יטה, כולם כבר היו למעלה באוויר. ''כן, אבל תרדו ! עדיף שלא יראו אותנו עפים, אנחנו ניסע במכונית.'' אמר גוקו. ''השתגעת ?'' אמר פיקולו ''שכולם יאחזו בך ותעשה טלפורט !''. ''איך לא חשבתי על זה ?'' אמר גוקו, ''אבל לאן ?''. ''או נאפה, הילד הזה באמת חזק'' אמר רדיץ. ''כן אבל הוא תוצאה של פיוז'ן. תזכור שלא נלחמנו עד עכשיו ברצינות...'' אמר נאפה. לאחר הקרב ישבו נאפה ורדיץ בתוך מערה מאחורי מפל, איפה שהוא בדרום אמריקה... ''הם פצעו אותנו קשה...'' אמר רדיץ. ''הילד הזה...''. ''רגע אני חש אנרגיה !'' אמר נאפה. ''אתה חש הרבה אנרגיות, אנחנו הרי קרובים לכפר !'' אמר רדיץ ''נראה לי שמאז שלמדנו לחוש אנרגיה אתה חש יותר מדי אותם...''. ''זו אנרגיה גבוהה !'' אמר נאפה והיא ממש מאחורי המפל !''. לפתע נכנס למערה צללית גדולה בערך בגודלו של נאפה. רדיץ עשה כדור קטן בידו כדי להאיר את המערה, הוא ראה מישהו שלא ראה מעולם. הוא היה ענק, עם שיער קצר ושחור, עיניו היו גדולות וצבע גופו שחום. ''מי אתה ?'' שאל נאפה. ''8...'' אמר הענק. ''מה ? איזה מין שם זה 8 ? בחור תתחפף מפה או שנפוצץ אותך !'' קרא רדיץ המדמם. ''בכל מקרה נפוצץ אותך !'' קרא נאפה בשמחה וירה קרן גדולה מפיו. הענק חסם את הקרן ורק בגדיו היו קרועים. ''מה ? לא קרה לך כלום ?'' שאל רדיץ. ''אמרתי לך שהוא לא בן-אדם רגיל.'' אמר נאפה. ''8 לא בן-אדם...'' אמר הענק. ''מה ? אל תגיד לי שאתה סאייאן...'' גיחך רדיץ. ''8 לא יודע מה זה סאייאן... 8 אנדרואיד...'', ''מה זה אנדרואיד ? לך מפה מיד !'' צעק נאפה. ''8 לא ילך...'' אמר אנדרואיד 8, ונתן אגרוף חזק למערה ומוטט אותה עליהם. ''הם היו בדרום אמריקה לפני שעתיים !'' אמר טיאן תוך כדי תעופה. ''עכשיו הם באלסקה !'' וכולם שינו כיוון תעופה. בדרך גוטן וטראנקס סיפרו בדיחות אחד לשני, גוהן ציחקק מאחורה, פיקולו וקרילין היו עסוקים בלדבר. יאמצ'ה כמעט נרדם בדרך, טיאן היה עסוק במחשבות על צ'אוטזו, גוקו כל כך רצה לאכול את מה שיש לו בתיק אבל וג'יטה אמר לו להתאפק ולשמור את זה למצב חרום. המשך יבוא...

vegeta2

New member
כן, פרק 6 ו7 לא משהו בעני אבל...

אני מבטיח שיהיה עוד, והם יהיו יפים...

vegeta2

New member
פרק 7

השעה 2 בלילה. ''איפה השרץ הזה ?'' שאל רדיץ את נאפה, ''הוא אכב אחרינו עד לכאן ! אני מרגיש אותו !''. לפתע ראו בשמיים מכונית מעופפת ישנה וחלודה שהיה כתוב עליה בחוסר בירור RR ראשי תיבות של רד ריבון ארמי (צבא הסרט האדום). '''זה הוא שם !'' קרא נאפה. רדיץ שיגר קרן על המכונית שהחלה להתרסק לקרקע. הם מיהרו לשטח הנפילה. ''עכשיו אני יודע מה זה אנדרואיד'' אמר נאפה שראה את חלקיו של אנדרואיד 8 שעולים בלהבות. ''זה רובוט'' המשיך. ''וזה הסוף שלו !'' אמר רדיץ. באותו זמן שניהם היו בהרים מושלגים באלסקה. ''היי ! תקשיבו כולם !שכחתי לספר לכם משהו !'' אמר גוקו תוך כדי תעופה. ''מה ?'' שאלו כולם. ''טראנקס טעה, הסאייאנים לא מתים ובלתי מנוצחים !'' ''אז מה הם ?'' שאל טראנקס. ''הם חיים ! הם פוצצו לעצמם את ההילה ! יהיו לנו יותר קל לנצח אותם...'' ענה לו גוקו. ''אבא... אני חושב שנתפצל, חלקנו נחפש אחר הסאייאנים, חלקנו נחפש את הדרגון בול'' אמר גוהן. ''כי כל העולם הבא הושמד וצריך להחזיר אותו !''. ''טוב, אני ימצ'ה, וקרילין, נלך לאסוף את הדרגון בול'' אמר טיאן ''אני ילך לקחת איתי גם את צ'אוטזו, מישהו רוצה להצטרף ?'' ''אני רוצה'' אמר גוהן. ''לא גוהן, אני ילך איתם'' אמר פיקולו ''אני באתי איתם, אני יחזור איתם.''. עבר שבוע מאז שהלוחמים נפרדו, בדרך הלוחמים התחזקו וגוטן וטראנקס לא הפסיקו לספר אחד לשני בדיחות. עד שיום אחד הם היו מאוד קרובים למקום המצאם של נאפה ושל רדיץ. הם הגיעו למדבר סהרה, והרגישו אותם מטרים ספורים מהם... המשך יבוא...

vegeta2

New member
פרק 8

''אה... בוווה... הוא שוב הלך... גם גוהן... וגוטן...'' צ'יצ'י ישבה כל הזמן בבית ובכתה בכי שאי אפשר לתאר, המלך אוקס לא הצליח להרגיע אותה... נשמעה דפיקה בדלת. אוקס מיהר אל הדלת, ''מי שם ?'' שאל. ''אלה אנחנו'' נשמע קולו של פיקולו. אוקס פתח את הדלת וראה את פיקולו, יאמצ'ה, טיאן, קרילין וצ'אוטזו. ''או, אלה אתם !'' אמר קינג אוקס ושם לב שקרילין מחזיק כדור דרגון בול עם הכוכב הראשון. ''אז אתם רוצים את הדרגון בול ? למה ?'' שאל אוקס. ''זה לטובת העולם'' אמר יאמצ'ה. ''העולם הבא פוצץ ואנחנו במתרה להחזיר אותו''. ''עם אתם רוצים להחזיר את העולם הבא, למה לכם ? הרי כל האנשים בעולם הבא מתים, לא ? מה זה משנה ?''. ''לא כל האנשים בעולם הבא מתים...'' אמר צ'אוטזו. ''וגם להם יש נשמה, לא מגיע להם להמשיך להיות לעד בלי שום דבר מוצק תחת הרגליים, לרחף באוויר כל הזמן...'' אמר טיאן. ''כן !'' הסכים קרילין. ''אבל...'' אמר אוקס. ''אני מבין,'' אמר פיקולו ''אתה לא רוצה לתת לנו את הדרגון בול, אתה לא רוצה את שלום העולם, מה קרה לך ?''. ''נו טוב, פשוט הוא מאוד יקר'' אמר אוקס והושיט לקרילין את כדור ארבעת הכוכבים. ''הם פה !'' צעק גוקו. נאפה התנפל עליו. ''קאמהאמאה !'' צעק גוקו ופיזר עם הקרן חול, אבל הוא פיספס. ''איפה גוטן וטראנקס ?'' שאל גוהן. ''אתה בטח מתכוונן למישהו אחר !'' גוטנקס לפתע קפץ מאחורי סלע. ''הפעם לא תנצח אותי'' הוא אמר לרדיץ בקולותיהם של גוטן וטראנקס. ''כי אני ילחם נגדך ואחי יעזור לי, ותאמין לי, הוא חזק...'' אמר והפעם רק בקול של גוטן. ''גליק גאן !'' צעק וג'יטה, המתקפה פגעה בנאפה שהפך לסופר סאייאן 3, גוקו גם הפך לסופר סאייאן 3, ווג'יטה ל-2. גוקו נתן לנאפה בעיטה, נאפה נתן לגוקו אגרוף בפרצוף. הוא עף קצת אחורה ונאפה התחיל להכות אותו. וג'יטה בא מאחורי נאפה אבל נאפה העיף אותו ווג'יטה שקע בחול... ''קאיוקן כפול 20 !'' שאג גוקו. ונתן לנאפה מכה בראש שהעיפה אותו רחוק. אבל נאפה הופיע מאחוריו עם שפשוף על הראש... אבל וג'יטה היה מעולף... כולו פצוע... כשנפל השתפדה לו הבטן על סלע גדול וחד... המשך יבוא...

d1f2

Active member
אחלה פיקים

מקווה שתמשיך שרוף על הפיקים

למעלה