מ-ע-ו-ל-ה! ממש ממש מוצלח אהבתי את סדרת המציאות שהם עשו, וסוף סוף עדן ושון התנשקו, חשבתי שזה יקרה עוד קודם... ראיתי קטעים מפרק הבא וזה נראה חבל על הזמן, אני מתה לראות כבר!!
הריאליטי היה מבריק אבל הם משכו אותו יותר מדי. וחבל דווקא ששון ועדן התנשקו, היא מעצבנת אותי... חבל שהוא עשה את זה. כל פעם שהיא ניסתה לפתות אותו והוא התנגד טפחתי על המסך איפה שהשכם שלו היה
ולדעתי הוא פרק ממש גרוע .., המשחק שמה היה על הפנים כאילו הם היו חיבים לעשות איזה פרק מהר מהר אז עשו אותו, מה גם ששום דבר חדש לא קרה בו. וכל הפרק הזה בכלל לא נראה אמין.
אבל לשחק כאילו ריאלטי זה לא אומר שלא צריך לשחק ולפעמים זה אף קשה יותר (וגם לא קל לכתוב/לצלם פרק כזה) וזה היה דווקא פרק שונה, אחר שיראה מנקודה אחרת, והם שם די עושים צחוק מכל תוכניות הריאלטי (שזו די הייתה המטרה לדעתי). ולא כל פרק חייבים לקרות מיליון דברים , קרה כאן מה שקרה (הריב בין ליז/אוליביה/ג'וליה, הנשיקה בין עדן ושון, הניתוח...) ולא היה משעמם לרגע. (לי לפחות)
למרות שגם אני חששתי ממנו, כיידעתי שלא תהיה התקדמות למשל בגיזרת מאט-קימבר, לעומת למשל "פילרים" אחרים ,כמו הפרק שכתבתי עליו בשרשור למעלה, שהיה כבר בעונה הקודמת שבו רואים מה יהיה עם הגיבורים בעתיד, שהיה לגמרי עלוב ומיותר.
קימבר היא הגועלית כאן, חתיכת נצלנית נקמנית מרושעת הרסנית ובעיקר ז**ה לא קטנה היא הורסת לעצמה ולכל מי שסובב אותה ומאט הוא בסך הכל ילד, יש לו כמה בעיות שעיקרן הוא רכש אחרי שגילה מי אביו האמיתי (כי הוא די התחרפן) חוץ מזה שזה היה פרק קצת מוזר, מה הקטע עם התוקף הזה? ושון השתגע לגמרי (איפה החברה השחקנית שלו?) וממש כייף לראות את כריסטיאן וג'וליה ביחד (ככה זה אמור להיות)
וקימבר היא אולי כל מה שאמרת, אבל זה כל מה שהופך אותה לדמות טובה. היא תמיד יודעת להסתדר, תמיד תנחת על הרגליים איכשהו, גם על חשבון אחרים. זה היה ברור מההתחלה שהיא לא אוהבת את מאט אבל היה נחמד לראות איך היא סוחבת את זה. הקטע של הסמים בא ממש במקום, מתאים לקימבר להתדרדר לדבר כזה. יש לה הרבה רבדים, היא מורכבת. אבל מאט הוא סתם תינוק בכיין ומעצבן. אגב, שון נפרד מקייט [החברה השחקנית], אחרי שבלהט הרגע הוא אמר לה שהוא לא באמת אוהב אותה והוא הציע לה נישואין רק כי הוא פחד.
התוקף של ג'וליה ואוליביה... מה הקטע איתו בכלל וכן, כנראה ששכחתי ששון נפרד מהשחקנית, אני זוכרת שהוא העליב אותה מאוד אבל לא חשבתי שזה נגמר סופית ביניהם ולגבי קימבר, אני לא אוהבת את הסגנון הנצלני שלה והקומבינות שלה, שהכל היא משיגה בפתיחת רגליים ושהיא מאוהבת רק בעצמה... מניפולטיבית מדי (והיה ברור שהיחסית עם מעט זה רק כדי לעצבן את כל השאר)
קימבר יודעת את החסרונות והיתרונות שלה ויודעת להעריך טוב את היריב - אם לפתוח רגליים ישיג לה את מה שהיא רוצה, היא תפתח אותן. פשוט אין לה גבולות וזה מעולה. והיא בכלל לא מאוהבת בעצמה, היא מאוהבת נואשות בכריסטיאן.