פרק 6 - ספא מהגיהנום

היא למדה עליו במשפטים

אם היא לטמדת משפטים באוניברסיטה היא לא כזאת טיפשה כמו שהיא הציגה את עצמה, או יותר נכון רומי אחותה הציגה אותה.
וכן, רומי וקורל חזרו להיות הפייבוריטיות של השועל. הן גם התגבשו יותר במהלך המירוץ. למרות שעדיין יש להן יציאות מפגרות אחת על השנייה, כמו היציאה ש קורל על רומי בכד עם התולעים.

ny22

New member
מנהל
- אכן

ny22

New member
מנהל
אהבתי את מה שרונית אמרה עכשיו

המעבר מהאינקוויציה לרמב"ם...

כל-כך נכון ומרגש

ny22

New member
מנהל
אוף!! שוב פעם קובי טליה בפיגור שלא באשמתם....

שהרבה באשמתם אתה מתכוון

הם נופלים בדברים האלו, כמו שהם אמרו overthinking הכל.

ny22

New member
מנהל
אגב ג'יימס, אהבתי את התמונה ששמת בהודעת

הפתיחה

גם השועל אהב, ואפילו אימץ את התמונה

את תחילת הפרק הזה השועל בטוח ירצה לראות שוב.

ny22

New member
מנהל
למרות שאני לא שמתי
שזה ממש חשוף

כי הכל מלא בקצף....

באמת שזו סתם הייתה נראית לי תמונה ממש ממש מגניבה...

צפייה מהנה שועל

איך תפסתי מהבנות דודות

בתוך שניה וחצי היא הוציאה את הפתק. בלי דרמות (דבי) בלי היסטריה (יסמין) בלי פחד (איציק). מגניב לאללה!

NP16

New member
עניין המשימות השתפר משמעותית...

אם כי המשימה אצל הרמב"ם כנראה המשימה הכי קלה EVER
זה לא באמת משימה.
מפחיד שתמיד שמעיין ובת אל צריכות למצוא רמז זה קורה להם תוך שניה. זה מדהים!
הן כאלה אנדרדוגיות והם גם לוקחות הכל טוב שאני מצליח להיות בעדם. (אבל מקבל את זה שלא יגיעו רחוק כנראה, לא אבכה על לכתם)
לסוורים, זה תמיד לוקח מליון שנה ושם אותם מאחור, אני מקווה שיצליחו להתקדם כי אני בעדם.
נראה שמור וליאור נתקעו במקומות האחרונים מאז הלג הקודם ויצטרכו הרבה בשביל לצאת משם. הייתי בטוח שזה זוג לגמר וזה כבר לא נראה ככה.
מלבד רומי וקורל דווקא מובילים 2 זוגות שבכיף מבחינתי יעופו וזה איציק ואלירן (מצטער לא מתחבר לאנשים שלא יודעים לפתור משימות או להתנווט מחדר אחד לשני) ודבי ודנה (בגלל דבי ובגלל היסטריה על כל משימה שנייה ). בא לי לתת בעיטה ללירן ורונית. הם זוג מושלם שעושים הכל נכון לא מקטרים הם חכמים הם חזקים . עושים הכל טוב בלי בכיינות כמו שצריך. אז יאאלה תתקדמו כבר למקום הראשון למה תמיד הם 4 .אמנם בנקודות הסיום יצא להם יותר מ4 אבל תמיד רוב הלג הם על המקום הרביעי ובגלל שהם פייבוריטים שלי ויכולים יותר זה תמיד כזה מציק לי. מקווה שהם כן יהיו בגמר ושגם הסוורים יצליחו להיות בגמר, כי הם גם זוג טוב שפשוט נדפק עם המשימות מזל בינתיים. (למצוא רמז)
הזוג השלישי שלי בגמר זה רומי וקורל כמובן וואם הם יודחו זה יהיה הדבר הכי עצוב בעולם נראה לי יש על זה קונצנזוס.

טוב, רק עכשיו סיימתי לראות את הפרק...

לא להרוג אותי, היה לי שבוע מטורף...
בכל מקרה, פרק חביב בהחלט.
משימת הספא- משימה נחמדה, למרות שקלוזאפים על ישבנה של דנה (מדהים ככול שיהיה) היו לי ממש מיותרים, מילא שעשו משימה שכל מטרתה להראות את הבנות של התכנית בבקיני, אבל ככה להתמקד בישבן שלה? יותר מתאים לצילומי מרינה קבישר בהשירדות.

משימת האינקווזיציה- משימה ממש מעניינת ומאתגרת. היא ממש לא פשוטה, אבל מאוד אהבתי את הסיום "המתוק שלה..."
אגב טליה וקובי, פשוט נקרעתי מצחוק מההסתבכות שלהם, זה כאילו מרוב שהם חכמים וכ"כ למדן על האיזור הם לא לוקחים בחשבון שיש דברים פשוטים יותר... אבל ממש גאה בהם שלקחו הכל הרוח טובה,
בניגוד ליסמין שעשתה פשוט סצנות מיותרות, לדעתי.
שנית ממש לא אהבתי את התנהגותה של דבי במשימה, היא כזאת אנוכית! וגם לא מתביישת להראות את זה! היא פשוט שמחה שהבת שלה היתה צריכה לסבול 10 דקות עם משא כבד כזה.

חוצמיזה היה פרק מקסים,
בת אל ומעיין חמודות לאללה וממש כייף לי לראות אותן ואת קטעי המעבר שלהן בתכנית...

למעלה