פרק 6 בסיפורי

Galadriel 3000

New member
פרק 6 בסיפורי

אני מקווה שיסלחו לי על ההודעה החדשה... פרק 6 למחרת בצהריים התקשר אלי יואב. הוא רצה לצאת לטייל. נפגשנו מתחת לבית שלי והתחלנו ללכת. חצינו את הרחוב. "שמע, בקשר לאתמול..." התחלתי. "אין לי בעיה עם זה," הוא חייך, "למעשה זה דיי מגניב." "בשבילך, זה מגניב. בשבילי זו דרך חיים." סיפרתי לו איך ננשכתי לפני 9 שנים ואיך שאני עוד סובלת מזה, וסיפרתי לו עוד גם על הכדורים שקיבלתי לא מזמן, "לכן אני יכולה להראות לך, בלי להזיק לך." סיימתי. "אה..." עכשיו הוא כבר נראה רציני, "זה בטח איום להפוך לזה כל פעם מחדש. וזה לא כואב?" "כל פעם מחדש." אמרתי, "אבל רק בתהליך." הוספתי כדי לא להיראות כמו קדושה מעונה. "הו," הוא אמר, "ולחשוב שאני הייתי מודאג מהמבחן במתמטיקה..." צחקקתי. "גם אני מודאגת מהמבחנים במתמטיקה, זה בסדר." אח, למה הוא היה חייב להזכיר את המבחן שאחרי חופש פורים, למה? ברור שלא תהיה לי דקה פנויה להתכונן; לא כשאני ישנה בימים ונוהמת בלילות! כשחזרתי הביתה היה כבר שבע. בדקתי בלוח- השנה: הירח היה אמור לעלות בעשר בדיוק. מתתי מעייפות. סגרתי את עצמי בשירותים ופיזרתי על הריצפה בשר נא (מנה כפולה- לא אכלתי כל היום!) לפני שהתמוטטתי על הרצפה ונרדמתי. ציוץ הציפורים העיר אותי משנתי. בקצה החדר עוד היה מונח כל הבשר הנא. "מוזר," חשבתי. יצאתי מהשירותים והתלבשתי. בדרך מהשירותים לחדר שלי יש את הדלת לחדר השירותים השני. עברתי לידה, כשלפתע היא נפתחה, ויואב ועוד מישהי, שאת פניה לא יכולתי לראות, יצאו משם. הם התחילו ללכת, ועיניו של יואב פגשו בשלי. יכולתי לראות את מחשבותיו. "נועה, אני יכול להסביר, באמת!" "ואני לא רוצה לשמוע!" אמרתי בתוקף. "באמת, נועה, זה לא מה שאת חושבת. בת- זוגתו של יואב התחילה להתנפל עליי בדקירות סכין. צרחתי בכל כוחי, ואז התעוררתי- זה היה רק חלום, והירח החל לעלות. חזרנו מחופש פורים ביום שני. בבית הספר היה הכל כרגיל. ביום שישי של פורים, הספקתי להשביע את יואב שלא לספר על מה שהוא ראה ערב לפני כן. רק... משהו לא היה בסדר. יעל התייחסה אליי מוזר. היא בקושי הסתכלה אליי, וגם כשדיברתי איתה היא הייתה שקועה עמוק בשרוכי הנעליים שלה, וגם כשהיא דיברה איתי. החלטתי להתעלם מזה, ולעשות כאילו לא שמתי לב שמשהו לא כשורה. ביום שלישי יש לנו שש שעות- בשעתיים האחרונות מבחן במתמטיקה. מבחן במתמטיקה בשעתיים האחרונות! ניגשנו למבחן אחרי יום מתיש ומייגע. איזה רעיון נפלא, לעשות מבחן במתמטיקה בשעתיים האחרונות. המורה החלה לחלק את טפסי המבחן, ואנחנו הוצאנו דפים; שתיים, שלוש, ארבע, חמש... המשבצות ריצדו מול עיניי. הייתי רעבה. רעבה מאוד, אחרי שלא כלתי כל היום. ביקשתי מלינור (שישבה לפניי ואכלה סנדביץ' מאוד גדול) חתיכה מהסנדביץ' שלה. היא לא נתנה לי. איך אני אוכל להתרכז במבחן כשאני כל כך רעבה? המורה הגיעה והביאה לי את טופס המבחן. "הכל בסדר?" היא שאלה, "ה... עיניים שלך..." התחלתי להזיע. "אה, זה קורה לפעמים," אמרתי, בעודי מנסה לחשוב על סיבה טובה, "ה... עדשות שלי," המצאתי. "אני מבינה." אמרה המורה, אך בפניה ניכר שאינה מבינה כלל. חייכתי. היא המשיכה לחלק את הטפסים של המבחן. "מבחן במתמטיקה" רשמתי בראש הדף המשובץ, ואז, "נועה כהן, ט2." רשמתי את שמי וכיתתי גם בראש הטופס. הבטן שלי הציקה לי יותר מכל. שונאת מתמטיקה. המבחן לקח לי ארבעה דפים; משני הצדדים. בסופו נפגשנו, יעל ואני, מחוץ לכיתה והתחלנו ללכת הביתה. כל הדרך למטה במדרגות יעל לא הוציאה מילה. כשסבלנותי פקעה החלטתי ליזום שיחה: "אזזז... איך הלך לך המבחן?" "בסדר." היא אמרה ולא הוסיפה. כשחזרתי הביתה הסתכלתי בלוח השנה- ירח מלא צפוי בשמונה עשרה לאפריל, כלומר- עוד עשרים יום. לא תהיה לי אפשרות להשתמש בכדורים- כבר ניצלתי את תועלתם לעכשיו. אולי עוד חודשיים... ליל יום ראשון, ה-18 לאפריל, עבר חלק. וכך גם ארבעת הימים שאחריו. יואב ויעל התחילו להתנהג עוד יותר מוזר; כבר לא ראיתי ביעל חברה שלי- זה היה כאילו היא מעולם לא הכירה אותי. ללכת איתה לבית הספר היה סיוט, שלא לדבר על לשבת לידה בכיתה. כל הזמן היא הסתתרה מפני, לא הסתכלה לי בעיניים. אפילו להעתיק מהמחברת שלי היא פחדה. היה לי ירח מלא מתוכנן ל18 במאי. ביוני אני כבר אוכל להשתמש בכדורי המירמאקס. עבר גם ה-18 במאי על כל צרותיו, וכעבור שבוע הגיע חג השבועות. כל העיר עטתה לבן והדיפה ריח של גבינה. בשבילי אלו היו שלושה ימי חופש נדירים; שלושה ימים בלא דאגה למה שיקרה כשיעלה הירח, שלא לדבר על כך שעוגת גבינה היא האהובה עליי... חזרתי מבית הספר ונפלתי על הספה בסלון. הייתי מוכנה להשאר ככה כל החג, אלמלא קראה לי אמא לעזור במטבח, ונעניתי לקריאתה. ניחוחות עוגת הגבינה היו במטבח כמו סם מעורר. על השולחן היו מונחים כל מיני סוגי גבינה. אני לא אוהבת גבינה, ואף פעם לא אהבתי. עזרתי לאמא עם העוגה ברצון רב, תוך שסיפרתי לה על ההתנהגות המוזרה של יעל. "זה בטח סתם שלב בחיים שלה," אמרה אמא., אבל אני ידעתי שהיא לא חושבת כך. בכל מקרה, אני לא אתן לזה להרוס לי את החופש. ~סוף פרק 6.~ אני יודעת שחסר פסח... אני אנסה להשלים אותו מתישהו.

Galadriel 3000

New member
תזכורת לפרק 5.

פרק 5 כמעט חודש עבר מאז שהלכנו ל"מלחמת האופל", ומאז נפגשנו כל יום שישי. פורים התקרב, וכך גם אמצע חודש אדר. "למה את מתחפשת?" שאלה יעל. היה יום ב', י' באדר. יעל ואני הלכנו הביתה אחרי בית הספר. "אני לא יודעת, לא נראה לי שאני אתחפש." אמרתי. "למה לא?" "פורים ביום חמישי, ועוד אין לי רעיון לתחפושת, אז אם לא ייפול עלי משהו פתאום; מה שאני בספק שיקרה, אני פשוט לא אבוא בפורים לבית ספר." "אבל יהיה משעמם בלעדייך!" היא תמיד הייתה אומרת את זה כשאמרתי שאין לי כוח ללכת לאן שהוא. "אז את מוזמנת לבוא אליי, ואז לא יהיה לך משעמם, אם זה מה שמפריע לך. תוכלי אפילו לישון אצלי, אם לא יפריע לך לישון לבד, ושכל הזמן יהיו קולות משונים מהשירותים," התמרמרתי. היא לא ידעה מה להגיד לי, מה שייצר שתיקה ארוכה, עד שהגענו לפנייה. "ביי," אמרתי, והוחזר לי,"ביי.", ואז פניתי . עברתי את יוקי המשתולל בלי להסתכל עליו אפילו, והגעתי הביתה. זרקתי את התיק שלי על רצפת חדרי, ואז הבחנתי בשתי הפתעות שציפו לי על המיטה- אחת הייתה לוח שנה חדש לאותה שנה ("משונה," חשבתי, "עוד לא הגיעה השנה החדשה, ומה רע בזה שיש לי?") והשניה, שהייתה מוזרה אף יותר- קופסת כדורים. את הקופסא בחנתי מכל עבר, ולא הבחנתי בדבר, פרט לשם המסחרי- "מֵירמַאקְס" באותיות גדולות ושחורות. "אמא?" קראתי. "מה חמודה?" "מה פשר ה...דברים שקיבלתי היום?" "אה, אלה..." היא חייכה, "הלוח שנה החדש," "כן, לא נגמרה השנה, עד כמה שאני יודעת..." "זה לא לוח שנה רגיל, אם תשימי לב; בכל יום בחודש יש סימן קטן שמראה את מצב הירח," הסתכלתי בזמן שהקשבתי, והיא המשיכה, "ואת השעה שבה הוא יעלה. חשבתי שזה יוכל לעזור לך, כדי שלא תסבלי מאי- הוודאות." "מגניב, תודה!" חייכתי. "והכדורים?" "כדורי מירמאקס. הם גורמים לך אה..." "מה?" "נכון שתמיד בלילות ירח מלא את הופכת ל..אה...זאב, ואז את חוזרת בבוקר ולא זוכרת מה עשית, כלומר... שאת בכלל לא מודעת לעצמך בלילה?" "כן..." אמרתי. "אז המירמאקס גורמים לך להיות... אממ, מודעת לעצמך, כלומר שתוכלי להסתובב בבית, ובחוץ, ולשלוט בעצמך... חשבתי שתרצי לבלות מדי פעם מחוץ לשירותים ללא דאגה שתנשכי מישהו חס וחלילה..." "יה, תודה!" "יש רק בעיה אחת- את יכולה לקחת רק אחד כל פעם, ורק כל שלושה חודשים. אחרת זה לא עובד; וכדור משפיע רק ללילה אחד." "לא נורא," חייכתי, בלב מלא תודה, "תודה רבה רבה!" התקשרתי אל יעל. "הלו" היא ענתה, "שמעי, זו אני..." "כן, שלום." סיפרתי לה על המתנות, וסיימתי ב- "אני מתכוונת לספר ליואב." "את בטוחה?"היא שאלה בהתרגשות. "מאה אחוז. הגיע הזמן, לא?" "טוב... אי מחזיקה לך אצבעות!" "תודה. אני אצלצל אליו עכשיו... אז ביי!" "ביי." נגמרה השיחה. הסתכלתי בלוח השנה; כן, ביום חמישי יהיה ירח מלא, והוא יעלה בתשע שלושים ושתיים. לא הגזמנו עם הדיוק? חייגתי את המספר של יואב. "כן?" הוא ענה. "היי! זו אני, נועה." "אה..." זו רק אני, או שהייתה אכזבת- מה בקולו? "אה, רוצה להיפגש ביום חמישי בערב?" שאלתי, "אתה יודע, אין אחר כך בית ספר; יש חופש פורים." "אני יודע," הוא ענה, "בסדר, אין בעיה. לאן נלך?" "אה, לא יודעת;" לא חשבתי על זה כל כך, "אולי נלך למסעדה או משהו או לטייל?" "טוב, אני אבוא אלייך בשמונה, ואז נחליט..." "אוקי. נפגש ביום חמישי." "כן." "אז ביי." "ביי." גם השיחה הזאת הסתיימה. "אני מקווה מאוד שהכדור יעבוד." חשבתי. היה יום חמישי, שעה שבע בערב. שוב עמדתי מול המראה, אבל לא הסתכלתי על הפרצוף שלי (שעוד היה עקום), אלא, ניסיתי לשכנע את עצמי שאני לא סובלת את מה שאני לובשת. אני הרי הייתי צריכה להיפרד ממנו יותר מאוחר בערב. זה היה מין משהו אדמדם-אפרפר שלא היה לי מושג מאיפה הוא צץ בארון שלי; אבל הוא היה די יפה, בדרך שלו. בשמונה יואב הגיע. הוא לא איחר כמעט אף פעם. לפני זה עוד לקחתי כדור, ועשיתי את כל הסידורים הנדרשים. "לאן נלך?" הוא שאל. "אני יודעת...? למסעדה או משהו, שאפשר לשבת בחוץ." התחלנו ללכת, ואז שאלתי, "נו, אז איך עבר פורים?" "לא באתי, אם לא שמת לב;" הוא התמרמר, "הייתי צריך ללכת לרופא שיניים, וגם בכלל לא הייתה לי תחפושת." "גם אני באתי, ככה שלא הייתה לי אפשרות לדעת שלא באת. הנה, אפשר לשבת כאן." אמרתי למראה כמה כסאות מחוץ למסעדה סינית. אף פעם לא אהבתי אוכל סיני, אבל לא הייתי חייבת לאכול. התיישבנו. "מה השעה?" שאלתי. לא לקחתי שעון; לְמה? אני במילא אהרוס אותו. "תשע ורבע" ענה יואב. הסתכלתי לתוך המסעדה דרך הקירות השקופים. לא היו שם אנשים רבים- רק כמה מלצרים ומלצריות, ושתי אנשים יושבים לשולחן ומשוחחים בעניין. "טוב, תשמע..." אמרתי, "הסיבה שרציתי להיפגש היום," השתתקתי. הייתי צריכה לתכנן מראש את מה שאני אגיד. "כן?" הוא האיץ בי. "אני צריכה לספר לך משהו," אמרתי בנחישות, "מה השעה?" "חמש דקות מאוחר יותר ממתי ששאלת אותי לאחרונה. מה הלחץ?" הוא שאל, ושאלתו נשארה תלויה באוויר, כי בדיוק אז הגיעה המלצרית וחילקה תפריטים. הודינו לה והיא הלכה, משאירה אותנו לפשפש ברשימת המאכלים שיש למסעדה להציע. הרמתי תפריט אחד והתחלתי לבחון את הרשימות, כאילו שממש מעניין אותי מה יש לאכול. "התחלת להגיד משהו." אמר יואב. "מה השעה?" שאלתי בפעם השלישית. "עברו עודד חמש דקות..." הוא ענה בשיעמום. כלומר, שעכשיו תשע עשרים וחמש. "טוב," אמרתי בעצבנות, "אז אני צריכה לספר לך, שאני... אני לא מה שנראה לך." הוא התפוצץ מצחוק, "אז את בעצם ערפד מוצץ דם ומפחיד, שעומד לנשוך אותי?" "לא בדיוק," התחלתי לדאוג. מה אם הכדור לא יעבוד? "מה השעה עכשיו?" "חמש דקות עברו שוב. אה, לא, סליחה; שש דקות." הייתי מתוחה כמו קפיץ- עוד דקה! התחלתי להסתכל למעלה, אל שמי הערב השחורים. אחרי קצת זמן הופיע בשמיים העיגול הלבן. קמתי מכיסאי. "לאן את הולכת?" שמעתי את יואב, "תראי, הירח עלה!" הסתכלתי עליו. כזו תדהמה לא ראיתי מעולם בחיי הקצרים; "מ...מה את?" הוא שאל, מבועת, אבל כבר לא יכולתי לענות לו. ירדתי על ארבע, וראיתי איך הוא קופא על מקומו, חסר יכולת לזוז. ליקקתי לו את היד והתיישבתי. הוא שלח יד מהוססת וליטף את ראשי; הרגשה חמימה התפשטה בגופי. הרמתי בפי מקל מהרצפה והושטתי לו. הוא לקח את המקל וזרק אותו. רצתי, ורצתי, ורצתי... הייתי מאושרת- מאושרת להוציא אנרגיה, מאושרת על הרוח הנושבת בפניי, אך יותר מכל, הייתי מאושרת שהכדור פעל; אבן גדולה נגולה מעל ליבי. יכולתי לראות את המקל מעליי, לשמוע את שריקתו במעופו. קפצתי ותפסתי אותו באוויר. בעצם אין הבדל כל כך גדול בין כלבים לזאבים. רצתי בחזרה והחזרתי את המקל ליואב. "מג-ניב!" הוא קרא בחיוך. החזרתי לו חיוך בליבי. בדיוק אז הגיעה המלצרית ונעצה מבט ביואב. אחר כך היא שלחה מבט בי ואז שוב ביואב. "סליחה," אמר יואב, משועשע, "אני לוקח את הכלב שלי מפה. רקסי, בוא!" הוא קם והתחיל ללכת, ואני הלכתי אחריו, אך נהמתי- גרר! איך הוא מעז לקרוא לי רקסי? ~סוף פרק 5~

Galadriel 3000

New member
../images/Emo178.gif../images/Emo178.gifפרק 7!!!../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif

פרק 7 למחרת התעוררתי מאוחר- אולי באחת, או שתיים בצהריים. על השולחן היו מונחים ה"מיירמאקס". בחנתי אותם היטב. היה לי 'חזון' בלילה, אם אפשר לקרוא לזה כך. הכדורים יכולים להיות מאוד שימושיים... הרגשתי את היצר הזאבי שלי עולה בי שוב. זה היה כל כך נחמד, לחיות בלי דאגות- רק מתי לאכול ומתי לישון. "שטויות!" ניערתי את המחשבה מעליי ושמטתי את ה'מיירמאקס' בחזרה על השולחן. היצר הזאבי התפוגג ונעלם. הלכתי למטבח ושפכתי הרבה צ'יריוס לתוך קערה. הוספתי גם הרבה חלב. לא משנה שחצי מהצ'יריוס נפלו מהצדדים. התחלתי לבלוס את הצ'יריוס; כמה טעים. הסתכלתי בשעון- היה ה-24 למאי. עוד 25 ימים. חזרתי לחדר שלי, אבל הפעם שמתי לב למשהו שלא ראיתי לפני כן, מונח לצד כדורי המיירמאקס, קורא רק לי- קופסא בצבע כסף, שעליה כתוב באותיות כחולות- "מירמאקס פלוס". הרמתי גבה. מה פירוש מירמאקס פלוס? שוב הלכתי לאמא ושאלתי אותה, והיא ענתה לי, שיש להם בדיוק את אותה ההשפעה של המירמאקס, אלא שהם ישפיעו כל חודש- אבל רק בליל גידול הניבים השלישי- "הלילה שבו הירח מלא לגמרי." השלמתי, "תודה!" חייכתי. היצר הזאבי התחבא לו אי שם, רק מחכה לצאת. הלכתי לסלון. לפעמים מאוד בריא לבהות בטלויזיה. "משפחת סימפסון" שודר. בדיוק מתאים לי! אף פעם משפחת סימפסון יעשה לא מצחיק. לעולם! אז בהיתי במשפחת סימפסון עד שהמוח שלי הצהיב (זה היה מרתון של 4 פרקים) והתחלתי למלמל "דונאטס...דונאטס..." כל הזמן. בעצם את מי מעניינת משפחת סימפסון?! אה, אותנו. כך עברו שלושת ימי חופשת חג השבועות בנעימים, בלא מחשבה על שום דבר מעיק שעלול לקרות. בצער רב חזרו הלימודים אחרי החופשה, יחד עם המבחן האחרון- המבחן בביולוגיה, שעבר בצורה חלקה ביותר. אלו היו ימי סוף השנה, התקופה שבה החופש הגדול מורגש במיטבו, וכולם עושים מה שהם רוצים, כי הציונים כבר חולקו ולא ניתנו לשינוי. ה 18 ביוני היה יום רביעי. בערבו של היום הלכתי לשרותים, ואז הבליחה מחשבה במוחי- מה אם היום אני אבלע מירמאקס, ומחרתיים מירמאקס פלוס? הם לא אמורים להיות קשורים אחד לשני. השעה היתה תשע כשלקחתי כוס מים ביד ימין, וכדור מירמאקס ביד שמאל, ואז הרגשתי איך הוא בא במורד הגרון שלי. נשארה רבע שעה עד לעלות הירח, והחלטתי לצאת החוצה לשאוף אויר צח. כשהגעתי לסוף שביל הכניסה לבית, הזאב שבי התחזק כל כך... ואז ידעתי שכבר עלה הירח. מדקרות סכין עלו בגופי המתפתל, ונדמה לי, שלא היה איש ברחוב שלא שמע את הצעקה שהקמתי והצתמרר ממנה; שאגת איש הזאב. חשבתי ללכת לבית של יואב, כי הוא ישמח לראות אותי. ירדתי ברחוב והלכתי בדרך הכל כך מוכרת לי. הרחובות היו ריקים מאדם; מדי פעם צצו פנסי מכונית אי- שם, אך לא יותר. עמדה באויר דממה, שאף אוזני הזאב החדות שלי לא יכלו לחדור. אך כשהגעתי למרגלות הבניין שהכרתי, הבניין של יואב, שמעתי לחשושים של קולות מוכרים. התקרבתי עד שיכולתי להריח את הדוברים- אחד מהם היה יואב- בזאת הייתי בטוחה, אך את הריח השני האף המוכשר שלי לא זיהה כלל. זה היה ריח של בת. בת בגילי בערך. אחרי קצת זמן הרגשתי שהריח של יואב השתנה לריח של אדם מבוהל. קראתי אותו כמו ספר פתוח: הוא הבחין בי. הלחשושים נעשו יותר רמים לפתע, ופתאום הריח הלא מוכר התחלש ונעלם. יואב עלה במעלה המדרגות ולא שמעתי ממנו עוד באותו לילה. הייתכן שיואב בוגד בי? הרגשות האנושיים שלי צצו שוב. הלכתי להסתתר מאחורי שיח, ולחכות בתקווה שיואב יופיע שוב, וכך רבצתי עד עלות השחר. ~סוף פרק 7~ וואי איזה בלגן פה... קצת סדר: פרק 1: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=849&msgid=32347554 פרק 2: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=849&msgid=32392021 פרק 3: 3- http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=849&msgid=32612321 פרק 4: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=849&msgid=32678511 פרק 5: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=849&msgid=34672490 פרק 6: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=849&msgid=34672239

Galadriel 3000

New member
את יכולה לפרט בקשה?

בקשה? אני אוהבת שיש מה לקרוא. שזה מפורט ויפה וחמוד.

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo29.gifביקורת בונה לפרק 7^^

אין קשר בין הסוף של פרק 6 להתחלה של פרק 7
"היה לי 'חזון' בלילה"חזון?
אחרי ה'חזון שלה', לא הבנתי מה הקשר בין זה ל->"הכדורים יכולים להיות מאוד שימושיים... הרגשתי את היצר הזאבי שלי עולה בי שוב. זה היה כל כך נחמד, לחיות בלי דאגות..."
שורה 5, יותר מדי הדגש על המילה 'צ'יריוס'.
"שוב הלכתי לאמא ושאלתי אותה"->ב-2 בלילה?! ולמה שוב?
"לפעמים מאוד בריא לבהות בטלוויזיה"->אה???
שורה 10 "הזאבי התחבא לו אי שם, רק מחכה לצאת"->למה? אלא הוא יכוטל לצאת רק בליל ירח מלא לא?
"אף פעם משפחת סימפסון יעשה לא מצחיק"->?
איך אפשר להריח איש מבוהל?
היא הייתה אמורה להשתנות בסוף הפרק לא? זהו^^ בהצלחה בהמשך

Galadriel 3000

New member
אז...

למחרת היום. יענו כשהיה כבר חופש.
כן, חשבתי שחזון ישמע טפשי. אני אשנה את זה ל... "חלום מוזר" אולי?
זה קשור לחזון... יעני היא חלמה על זה.
למה? במה אפשר להחליף?
שוב, כי היא שאלה אותה בקשר למירמאקס וללוח שנה בפרק 5 או 6, וזה לא 2 בלילה, זה בצהריים. הבנת הנקרא...
זה אומר שהיא רצתה לבהות בטלויזיה. כמו שאבא שלך שואל "למה את אוכלת עוגיות?" אז את עונה לו, "כי זה טוב לשיניים..." סאבי?
אבל הוא קיים אצלה בראש... בתור מחשבה. הוא מתחיל להשתלט עליה. כדאי להתרגל לזה כי בעתיד יהיו הרבה קטעים כאלה (ספוילר?)
כלומר שתמיד משפחת סימפסון יהיה מצחיק. במה את מציעה להחליף את זה?
זאב יכול. מה, אף פעם לא אמרו לך ליד כלב, "אל תפחדי, הוא יכול להריח אם את פוחדת"? אותו דבר.
מה??????

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo29.gifחח תתגובה לתגובה 2^^

אוקי
חלום? אבל מה היא חלמה?
על מה היא חלמה לא הבנתי..
צודקת, אני התבלבלתי (אבל מה הקטע של ההערה שלך 'הבנת הנקרא..'
)
אבל כתבת שבריא לבהות בטלוויזיה. מה בריא בזה?
חח בסדר:]
"משפחת סימפסון תמיד תצחיק?
זהו! "ליד כלב" אבל היא לא הייתה מספיק 'ליידם' כדי שתוכל 'להריח' אותו. וחוצמזה הם |Vדגש|רואים את הפחד. לא נראה לי שהם מריחים אותו.
אמ.. לפני שהיא יצאה, היא לקחה את התרופה הזאת. ואמרת שהיא הרגישה את הירח, והיא שאגה. ואז הלכה ליואב. " כשהגעתי לסוף שביל הכניסה לבית, הזאב שבי התחזק כל כך... ואז ידעתי שכבר עלה הירח. מדקרות סכין עלו בגופי המתפתל, ונדמה לי, שלא היה איש ברחוב שלא שמע את הצעקה שהקמתי והצתמרר ממנה; שאגת איש הזאב. חשבתי ללכת לבית של יואב, כי הוא ישמח לראות אותי. ירדתי ברחוב והלכתי בדרך הכל כך מוכרת לי. הרחובות היו ריקים מאדם; מדי פעם צצו פנסי מכונית אי- שם, אך לא יותר. " היא לא הייתה אמורה להשתנות בסוף?

Galadriel 3000

New member
תגובה לתגובה לתגובה 2

אוקיי
נו... משו בקשר לזה שהכדורים יכולים להיות שימושיים...
כנ"ל
לא בריא. מה בריא לשיניים בעוגיות?
אוקיי
אולי
הם מריחים את הפחד. הם מריחים הכל. ע"י הרחה של החרא של כלב הם יודעים למי שייך החרא, מה צבע הפרווה שלו, אם הוא נחמד, ומה הוא הרגיש כשהוא חירבן את זה (נראה לי שהם גם מעבירים הודעות ככה... כמו פורום בערך.)והם בקושי רואים משהו בכלל... ומי אמר שהיא לא הייתה מספיק קרובה?
כן, היא הפכה בסוף. זה לא ברור מספיק?

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo29.gifלא אני לא אכתוב 50 פעמים

תגובה ^^" ל-2 האחרונים.
היא לא הייתה מספיק קרובה כדי לראות מי הבת, וכדי שתסתתר למרות שיואב ראה אותה.
"הלכתי להסתתר מאחורי שיח, ולחכות בתקווה שיואב יופיע שוב, וכך רבצתי עד עלות השחר" לא זה לא מספיק ברור

kittycatbone

New member
אממממממ,

דווקא בשבילי הקטע שהיא הפכה לאיש-זאב היה מובן..
ובקשר למשפחת סימפסון-מה הבעיה?? משפחת סימפסון באמת תמיד יהיה מצחיייייק!!
אהה, ומיכל, אני חושבת אבל שכשעשית את הדמות ככה בתור איש-זאב יותר מדי כמו זאב רגיל... כי אנשי-זאב הם כאילו זאב, אבל הולכים על שתיים והרבה יותר גדולים, כאילו יש להם גם דימיון לבני-אדם..
והפרק מהמממממם גם כן
באמת קצת חבל שהיה קצר כזה, אבל זה פסדר..

Galadriel 3000

New member
אוף אבל אני אוהבת כמו זאב רגיל...

ככה זה איש הזאב שלי. ואת ההשראה אליו קיבלתי מאיש הזאב שב"סיפורי דגים", אז אם את רוצה בואי בטענות לטים ברטון
. וקצת השראה מפרופ. לופין מהארי פוטר, אבל לא זה של הסרט.

../images/Emo39.gif ווואוו../images/Emo70.gif

פרק ממש מעניין...רק חבל שהיה כול כך קצר...מחכה לבא
קבלי ח'ח

Galadriel 3000

New member
כלומר שלוש שעות.

שלוש שעות של ציפיה למישהו שיודה שהוא קרא את הזבל שאני קוראת לו סיפור. שלוש שעות!

Number One1

New member
למה זבל?!?!??!?!?!

זה סיפור מאד מאד מאד יפה!!!!!!!! קראתי אותו רק לפני חמש דקות כי הלכתי עם חברים למימדיון ורק עכשיו הגעתי.... אז סורי שלא הגבתי מלכתכילה.... סיפור מאד יפה!

karin byrne

New member
אמממ לא קראתי ת'פרקים הקודמים...

את יכולה לשים קישור אליהם או את הקובץ?

למעלה