פרק 5X3 ../images/Emo58.gif
פרק טוב. ראיתי אותו אתמול ורק היום יוצא לי לכתוב עליו. מסכן גורג' , הוא באמת אוהב את רות עד כדי כך שהוא רוצה ל"תקן" את עצמו בלי שרות תראה
והקטע הפתיחה שבסוף מתברר שהילד שהחזיק לאמא שלו את היד כשהיא התאבדה היה ג'ורג'...איזה מזעזע!!! איזה אמא נוראית, התעללות כזאת בילד. כל כך עצוב
השיחה בין קלייר לרות היתה מדהימה! שתי שחקניות מוכשרות. אני חושבת שזה חוצפה מצידה של רות לסגור ככה לקלייר את החשבון. קודם כל היא באמת כבר מספיק מבוגרת להחליט בעצמה מה לעשות עם הכסף. יכול להיות שרות רוצה את תשומת ליבה של קלייר ובצורה מעוותת כזאת היא מושכת את קלייר אליה. הקטע שרות אומרת לקלייר שהיא לא רוצה שתצא עם משוגע. התגובה של קלייר , תראי מי שמדברת, היתה חזקה!!! מעניין אותי מתי רות תישבר והאם היא תזרוק את ג'ורג' בסוף. כי לא ראינו את רות במצב כל כך מדכא כבר הרבה זמן. צרכים להביא לה קצת את החברה ההיפראקטיבית שלה... שתעלה בה שמחה (קייטי בייטס) וברנדה...מחפשת לה חיזוק משפחתי למרות שיש לה, נייט ומאיה. אבל כנראה האובדן של הוולד נותן לה הרגשה של לבד + היא באה ממשפחה מפורקת שכל אחד חושב על עצמו שם. הקטע של דיויד וקייט היה קצת משעמם... ריקו מצא לו חברה...איזה כיף! למרות שהיא לא פנויה. אבל מגיע לו קצת נחת. מעניין למה זה מוביל כל הריקו שמחפש את עצמו אבל גם קצת מאוהב באשתו. סוף
פרק טוב. ראיתי אותו אתמול ורק היום יוצא לי לכתוב עליו. מסכן גורג' , הוא באמת אוהב את רות עד כדי כך שהוא רוצה ל"תקן" את עצמו בלי שרות תראה