פרק 5X3

• פותח הנושא varty
  • פורסם בתאריך

varty

New member
פרק 5X3 ../images/Emo58.gif

פרק טוב. ראיתי אותו אתמול ורק היום יוצא לי לכתוב עליו. מסכן גורג' , הוא באמת אוהב את רות עד כדי כך שהוא רוצה ל"תקן" את עצמו בלי שרות תראה
והקטע הפתיחה שבסוף מתברר שהילד שהחזיק לאמא שלו את היד כשהיא התאבדה היה ג'ורג'...איזה מזעזע!!! איזה אמא נוראית, התעללות כזאת בילד. כל כך עצוב
השיחה בין קלייר לרות היתה מדהימה! שתי שחקניות מוכשרות. אני חושבת שזה חוצפה מצידה של רות לסגור ככה לקלייר את החשבון. קודם כל היא באמת כבר מספיק מבוגרת להחליט בעצמה מה לעשות עם הכסף. יכול להיות שרות רוצה את תשומת ליבה של קלייר ובצורה מעוותת כזאת היא מושכת את קלייר אליה. הקטע שרות אומרת לקלייר שהיא לא רוצה שתצא עם משוגע. התגובה של קלייר , תראי מי שמדברת, היתה חזקה!!! מעניין אותי מתי רות תישבר והאם היא תזרוק את ג'ורג' בסוף. כי לא ראינו את רות במצב כל כך מדכא כבר הרבה זמן. צרכים להביא לה קצת את החברה ההיפראקטיבית שלה... שתעלה בה שמחה (קייטי בייטס) וברנדה...מחפשת לה חיזוק משפחתי למרות שיש לה, נייט ומאיה. אבל כנראה האובדן של הוולד נותן לה הרגשה של לבד + היא באה ממשפחה מפורקת שכל אחד חושב על עצמו שם. הקטע של דיויד וקייט היה קצת משעמם... ריקו מצא לו חברה...איזה כיף! למרות שהיא לא פנויה. אבל מגיע לו קצת נחת. מעניין למה זה מוביל כל הריקו שמחפש את עצמו אבל גם קצת מאוהב באשתו. סוף

רינת4

New member
../images/Emo58.gif503

אני מסכימה בהחלט! השיחה בין רות לקלייר הייתה פשוט משוחקת מצויין! הרבה אמרו בזמנו שקלייר מתנהגת כמו ילדה מפונקת אבל אני חושבת שהיא צודקת. הייתי בהחם כשרות כמעט סטרה לה שוב ועוד יותר בהלם כשהיא אמרה לה שהפעם היא תחזיר לה בחזרה. היה לי כל כך עצוב לראות את המצב העגום בו מערכת היחסים ביניהן שרוייה. ואולי את יכולה לעזור לי: חוץ מהמקרה שחתונה של ניית וברנדה - מאיפה זה מגיע כל הכעס הזה בין השתיים? הרי שכשרות וג'ורג' התחתנו השתיים היו נורא קרובות. אז מתי זה קרה שהכל התדרדר ביניהן? את זוכרת?

רינת4

New member
הודעתו של "חתלתול מסטול"../images/Emo58.gif503

בבקשה לשים לב ולסמן מפני ספוילרים, גם אם השרשור הוא שרשור ספוילרים. אני כבר מתחילה להיות ממש מתוסכלת...
)
רות התעצבנה מהתמונה של קלייר כביכול שהיא מזלזלת בג'ורג ככה. בסוף העונה הרביעית היחסים בינהם דווקא היו טובים..היא באמת כועסת שקלייר עזבה את הבית..והיא נשארה לבד לטפל בג'ורג והוציאה קצת תסכול וכעס על קלייר. וכמובן שהיא כועסת עליה כי היא הפסיקה ללמוד ויוצאת עם בילי.

רינת4

New member
הודעתה של varty ../images/Emo58.gif503

אגב, בפעם הבאה אני פשוט מוחקת...וזה לא שאני לא מודה לכם על התשובה, אבל אתם יודעים שאני נורא מקפידה על חוקי הספוילרים, אז בשבילי אפילו - בבקשה להשתדל לא לשכוח להזהיר נראה לי הגיוני. כי השאלה שלך במקום. מאיפה כל הכעס בינהים! הסצנה עם הסטירה , איך שכחתי להזכיר אותה. קלייר - הפעם אני אחזיר לך! מצמרר!!! ועצוב. נראה לי גם ששתיהם דורכות על אותו נושא כואב. שתיהם יוצאות עם גבר משוגע עם קבלות. אחת לא רוצה לראות את התמונה של עצמה אבל כשהן רואות אחת את השניה , הן נזכרות בזה. הן המראה של אחת לשניה. כמה שאנחנו רואות את קלייר סבבה עם המשוגע שלה לדעתי בפנים היא מפוחדת. אפשר לראות את קלייר נועצת מבטים מסויימים אחרי שבילי עושה מעשים מסויים. היא חוששת ולא מ מ ש בטוחה בקשר שלה. כשהיא רואה את אמא שלה זה מחזיר לה כבומרנג את הפחדים שלה. וגם כל מה שאמר החתלתול.

varty

New member
אופס . שכחתי

למה למחוק? אם מישהו שוכח. את יכולה לעשות את מה שעשית עכשיו...

רינת4

New member
כי ככה.

לא רשום בחוקי הפורום: "מי ששוכח לשים סימן, אז רינת תבוא ותמחוק את ההודעה שלו, ותשים אותה מחדש" אלא שהודעות כאלה יימחקו. ניחשתי שבאמת שכחתם. זה קורה. אבל צריך להבין שעשיתם טעות ושאני מן הסתם לא יכולה להשאיר את זה בפורום וזהו. גם לי קרה ששכחתי פה ושם להזהיר מפני ספוילרים ומחקו לי את ההודעות. ומה לעשות? נאלצתי להתמודד עם זה. נראה לך שכל פעם שמישהו שוכח להזהיר אני אתחיל לשים את ההודעה שלו מחדש? איזה מן מסר אני נותנת בזה? שלא צריך לשמור על חוקי הפורום כי "מה זה משנה? רינת תבוא ותשים את ההודעה שלי בכל מקרה"? אז זה לא עובד ככה. חוץ מזה, זה שאני יכולה לעשות את זה (מבחינה טכנית) לא אומר שאני צריכה לעשות את זה. יש חוקים שצריך לשמור עליהם ותירוץ של "שכחתי" מתקבל פעם ראשונה, מתקבל פעם שניה. אבל לא מתקבל פעם שלישית, כי זה מראה על חוסר התייחסות וחוסר כבוד למי שחוקק את החוקים ובכלל לחברי הפורום האחרים שיכולה להיהרס להם הנאת הצפייה. אני לא מבינה למה צריך להקל בחשיבות האזהרה מפני הספוילרים. זה שראית את הפרקים לא אומר שכולם ראו אותם. ולא כולם אוהבים לדעת מה קורה לפני שזה קורה. יש אנשים שאוהבים לגלות מה קורה לבד ובזמן הצפייה. ולא כולם מקבלים את הפרקים מהדודות...

varty

New member
טוב

רק רוצה להוסיף שהסיבות שלי הם משכיחה בלבד ולא מחוסר רספקט.

רינת4

New member
אני מבינה ומקבלת את זה.

אבל אני צריכה שגם תבינו אותי ואת העובדה שאני חייבת למחוק את ההודעות האלה, ושגם אי אפשר לצפות ממני לשים אותן שוב כל פעם שמישהו שוכח להזהיר. מי ששוכח צריך לשאת בתוצאות ולהבין שהוא טעה ופשוט להשתדל לא לחזור על זה שוב. אני גם לא רוצה שתחשבו שאני אומרת שאני אמחק את ההודעות בשביל לאיים וכי "אני המנהלת וככה בא לי". ממש לא. ואם אני יוצאת "האיש הרע" איכשהו (למרות שזו ממש ממש, ממש לא הכוונה שלי) זה רק בגלל שמאוד אכפת לי מהפורום. אני מנסה לטפח אותו ואני התאמצתי קשה כדי להביא אותו למצב שבו הוא היום (כשהתחלתי לנהל את הפורום בקושי נכתבה פה הודעה בשבוע) ואני רק רוצה שיותר אנשים יבואו ויכתבו פה וירגישו "בבית". ואם הם יתחילו לפחד מלגלות ספוילרים בלי כוונה, אז הרי שהם לא יבואו ולא יכתבו וזה יהיה לי חבל (הייתי מאוד שמחה אם גם היינו יוצרים פה קהילה. ואני דווקא מתחילה להרגיש שמשהו כן מתחיל להיבנות כאן). ואני חושבת שאין מה לעשות. חלק מתפקידי כמנהלת זה לשמור על הסדר ועל ההתנהלות בפורום ולצערי יוצא שלפעמים אני נאלצת להיות אותו "איש רע". ואני מרגישה לפעמים שככה אני נתפסת. והייתי מאוד שמחה אם יגיע היום שאני לא איתפס ככה בעיניכם. וזהו, עוד שניה כינורות יתחילו להישמע ברקע. אז אני אפסיק פה...

למעלה