פרק 5X2

varty

New member
פרק 5X2 ../images/Emo58.gif

קודם כל . המקרר של משפחת פישר מלא!!!
הרבה סצנות סקס שאף אחד לא מצליח לגמור
. החלום של דיויד הצליח להפתיע אותי, סידרה גדולה. איזה קריפי היה הילדה בסוף בתוך הסל. הכל נראה יפה וחמודי כזה, עד שדיויד היחידי שלא מצליח לאכול את הביצה , להפך היא נשברת ואז כל התמונה נשברת לרסיסים. מה זה אומר? שדיויד לא ממש רוצה ילדים או שהוא פוחד שמשהו יקרה בתהליך? או שאולי הוא פוחד ליצור תינוקת שתהייה באמת חלק ממנו , מהגנים שלו. הסצנה בין דיויד לקלייר היתה ענקית
דיוד אמר לקלייר שהיא לא תוכל לשתות משקאות חריפים ולא סמים...הפרצוף שהיא עשתה. אדיר! ושיצטכו לעשות לה השתלה ב... הפרצוף שלה
מסכנה רות
וידעתי שבילי יפסיק לקחת תרופות ויחזור להיות משוגע. חבל...כי זה כזה צפוי.

רינת4

New member
../images/Emo58.gif502

הנה חלק מהדברים שאמרתי על הפרק בזמנו: בקשר לרות: אני לא מבינה: הילדים שלה כל כך שקועים בתוך עצמם ולא רואים מה קורה לה אין בכלל קטעים שלה עם כל המשפחה. זה נורא מעציב אותי. בקשר לריקו: ריקו האהבל הזה לא קולט רמזים. זה היה כל כך ברור שהיא מנפנפת אותו. אם הם ניסו להנחית עלינו את ההפתעה הזו, הם לא ממש הצליחו. והוא ממש אבל ממש עיצבן אותי כשהוא אמר לוונסה שמה שמה מתה. אני יכולה להבין אותו כי הוא הרגיש מושפל. על זה אני אפילו סולחת ואומרת שזה מן שקר לבן. אבל הצורה שבה הוא ניצל את זה בסוף ממש עיצבנה אותי. לא שזה הפתיע אותי אבל זה כן עיצבן אותי מאוד. בקשר לבילי: כל כך עצוב לי לראות אותו במצב הזה. אני גם מצטרפת ומקווה שיעצרו את החירפון בזמן. בקשר לפרק בכלליות: ההתחלה של הפרק הייתה יפיפיה. החלום של דיויד היה כל כך מצחיק! אבל שאר הפרק ובמיוחד הסוף שלו היה די מדכא...

varty

New member
ריקו. ../images/Emo58.gif../images/Emo142.gif../images/Emo88.gif

אני תמיד שוכחת את ריקו, אולי בגלל זה אני מעוותת את השם שלו תמיד
כן, איזה דפוק הוא בקשר לבחורה הזאת. זה די היה ברור שהיא מנפנפת אותו והייתי בשוק שהוא לא קלט את המסר . כאילו, ריקו מאמין בעצמו אבל יש גבול להערצה העצמית . ובקשר למה שהוא עשה לוונסה. כזה מטומטמם!!! הוא מת על וונסה והוא שלף את המוות של הבחורה ככה בלי לחשוב . אני מקווה שזה לא יהיה כדור שלג מתגלגל. בקשר לרות. את כל כך צודקת. איפה הילדים שלה שיתמכו בה קצת. באמת!!! איך היא נפלה עם הבעל המשוגע הזה. הפרק די שיעמם חוץ מכמה קטעים חזקים. אני לא יודעת איזה פרק ראיתם בעונה החמישית. אז ספוילר לפרק הסיום ג ג ג ג ג גג ג ג ג ג ג ג ג ג ג ג עוד קצת ג ג ג ג גק ג ג ג ג דרך אגב . קראתי מי מת בסוף העונה בלי כוונה בעיתון PEOPLWץ לעזאזל עם העיתו המחורבן הזה. לא יכולו לכתוב ספוילר! עשו ראיון עם פיטר אז קראתי בחפיף ואכלתי אותה

למעלה