פרק 59

Violettecat

New member
פרק 59 ../images/Emo58.gif

ווווווווווווווווווואאאאאאאאאאאאווווווווווו הם עשו את זה מילה במילה אחרי המנגה. הקרב היה מדהים!!!!!!! איצ'יגו כמעט הפך לחלוטין להולואו ונאבק עם עצמו ,שלא לדבר שכיסח לביאקויה את הצורה. היה פשוט סיום נהדר לקרב נפלא. הקטע עם אוריהימה היה קצת מייגע ,גם בהתחלה וגם בסוף. איזה יופי! סוף סוף מאטסומוטו והיטסוגאיה מתחילים לגלות את האמת על מה שקורה בסנטרל 46 . הפרק הבא יהיה נפלא ,רק חבל שהוא עוד שבועיים... T_____T

mike 666

New member
פרק אדיר , פשוט אדיר

הקטע שאיציג'ו הופך להולו ..מטורף , ואיך הוא שבר את המסכה שעם הזמן נדבקה עליו והמשיכה לגדול .. הוא שבר את זה ברגע ..כמה כוח .. ובסוף עם ביאקויה ..בחיי איזו דמות אדירה ( אני אוהב את ביאקו צ'אן , הוא מגניבי , אבל לא כמו זארקי ..שאם כברמדברים עליו --אני לפחות -- אני מתגעגע אליו -__- לצחוק הכסיפודלי שלו , אין אין ) קיצר , נמשיך .. הקטע שביאקויה ידע שהוא הפסיד , כי איצ'יגו הכניס לו כמו לא יודע מה ..זה היה קטע מרשים , שקט כזה ואז שפריציפ של דם טרי , חה חה , אבל ביאקויה למרות שהוא היה מותש וחסר כוחות כזה ..ראו עליו , הוא החזיק מעמד , והמשיך כמה צעדים , אמר את דברו והסתלק ..כזה מתאים לו , זה היה נחמד שהוא לא התעלף על הריצפה , ואיצ'יגו חייך כזה חיוך * ניצחתי אותך כמו לא יודע מה , לוזר * היה סיום מרשים ביותר . אין . פשוט אין . סידרה באסט . זו דעתי על 59 . -__^

../images/Emo58.gif

זה היה פשוט........... ~חסרת מילים~ @.@ זה היה כזה מדהים!!!! איזה קרב מעולה!!!! O: ואיזה מפחיד היה איציגו T__T פחדתי שזה הולך לקרות ._______. אבל למה לעצור את זה בסוף כ"כ באמצע? T^T איציגו כזה סגיד *.* ולבאיאקויה נשברה סיכת ראש XD איזה באסה ששבוע הבא אין פרק T____________________T

Neon taichou

New member
../images/Emo58.gif סגידההההההההההההה

זה היה כל כך טוב *_* אפילו שביאקויה היה ורוד ופקאצי XDD הולו איצ'יגו הזכיר לי את הזה מהמסיכה @_@ הוא היה כל כך פסיכי, זה כל כך שלט! ביאקויה היה כזה בישי, אפילו יותר מהרגיל אחרי שנשברו לו הרולים. אוריהימה סתם תקועה. יאצ'ירו מותק. 33333> פרק סגיד, גם הסיום היה ממש מצחיק. XDD

Goggle Girl

New member
../images/Emo58.gif תגובתי בנושא (אתי, מסנג'ר)

ובדיוק היום, כשהרצאתי לחברה שלי איזה חצי שעה על איך שבליץ' שוברת מוסכמות, הם היו חייבים להוכיח לי שלא, גם פה יש מוסכמות קיטשית נטחנת בצורה מטרידה, קריא ה- "אני אציל שחייב לציית לחוקים ולהרוג אפילו את אחותי למרות שאני סתם עושה מזה דרמה כי לא באמת אכפת לי ממנה היא סתם ניראת בדיוק כמו מישהי שכן אכפת לי ממנה שמתה ועדיין לא יודעים איך מתי או למה ואתה שפועל מחוץ לחוקים ניצחת אותי עם כוחות החופש והאהבה שלך" של ביאקויה. חסר להם עכשיו אם הם יהפכו את ביאקויה לבחור טוב, ראשים יתגלגלו פה אני אומרת לכם. זה כל כך לא מתאים לו. אם כבר אז הוא הבחור הלא-רע שפשוט נלחם נגד אותם אויבים של הרעים כי הם פשוט הולואים שהוא צריך להרוג ותמיד מסתלק לו בנימת "אני לא חבר שלכם". זה הדרך היחידה שבה אני אסבול אותו מפה והלאה @@ זה גובל בהרס דמות בשבילי @-@ חלק א' של מה שאהבתי בפרק - החלק הלא פאקאצאתי. אוריהימה. קורה לי שכשאני עובדת על פיקים כיאה לרמת ההשקעה שאני מנסה לנסות להשקיע אני מנסה לנתח ולהתעמק בדמויות, ואוריהימה בפרק הזה הייתה פחות או יותר השיא שהגעתי אליו בעודי מהרהרת באיך לכתוב אותה בפיק הנוכחי שאני עובדת עליו אז היה לי כיף, פתאום קל להתקשר לדמות חוץ מזה שהיא הייתה נורא חמודה בעיני. ממש שינוי מוחלט מהפאקאצה חלולת הראש שגרמו לה להראות בשני הפרקים הראשונים ככה (מאז והלאה השקיעו בה ואני שמחה), היא ממש נהייתה אחת הדמויות האהובות עלי עכשיו. לפי דעתי זה פשוט יפה מה שהולך שמה, בייחוד אם זורקים פנימה את אישידה שיותר ויותר מודע לכך שהוא גם מרגיש משהו כלפיה @@ זה שהיא פיזית החזיקה את עצמה כי היא רצתה ללכת אל איצ'יגו, הכירה בכך שרוקיה חשובה לאיצ'יגו בצורה _מסויימת_ ועדיין מוכנה לאהוב אותו בשביל לאהוב אותו... נדיר בכל סדרה שהיא בייחוד בסדרות שונן עם דמויות סטריאוטיפיות כאלה ואחרות... ואחר כך כשהיא עשתה כמיטב יכולה לגרום לו לא לדאוג ובכתה לצידו... ולשם שינוי, בניגוד להרבה סדרות הגיבור שלא אוהב את הבת הבין מה היא ניסתה להגיד לו, ובעודו לא מסוגל להחזיר את רגשותיה, הכיר בהם והחזיר לה בדרך היחידה שהוא יכול, והודה לה. ועכשיו לחלק הפאקאצאתי, חלק ב'- *נושמת עמוק* הוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווולוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו - איייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייצ'יייייייייייייייייייייייייייייייייי *משתנקת ומתה* אלה היו הדקה וחצי או משהו הכי מרוכזות של שליטה שראיתי בחיי. הוא כזה פריק מפחיד ומגניב @@ הוא הפחיד אפילו את ביאקויה. אני קצת מאוכזבת כי חיכיתי שיראו אותו כבר פול זמן (כי אני חולה על הקונספט וראיתי משהו כזה מגיע לא בגלל המנגה :X) ואז זה היה קצר כזה... מצד שני זו אחת הגדולות של בליץ' שאין מריחות. הוא היה צריך להופיע רק לכמה דקות וזהו וזה מה שהוא עשה. וזה היה כזה מגניב @@ איצ'יגו מצא את הכוח לעצור אותו ולתלוש מעליו את המסיכה ואפילו התנצל בפני ביאקויה על זה XD זה רק אני או שאחרי שהולואו-איצ'י טבח בביאקויה הקרב לא כל כך יכל להמשיך בצורה הוגנת מאותה הנקודה? @@

Goggle Girl

New member
אגב שמתם לב שכל פעם ../images/Emo58.gif

שאיצ'יגו מוריד מעליו את המסיכת הולואו הוא חייב לגנוח בצורה משונה זו או אחרת? XD זה קרה בסוף פרק 19 וזה קרה גם עכשיו. *מסיכה יורדת* איצ'יגו: *גניחה מוזרה*

JeeChan

New member
כרגיל מושלם *_* :]

אין לי מה להוסיף בהתחשב בכל מה שהשאר רשמו, רק חבל שדבטיו תמיד קוטעים את החלק של קון בסוף :/

keep smiling

New member
הוווו. מכות. O: ../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

[איפה גד שיצטרף למריבה?
]

007bg

New member
עם כל הכבוד......

לא שמתם לב לזה שהציור שונה לחלוטין הפרק? מישהו אחר עשה אותו...... ומה הקטע? חשבתי יגוונו, אבל, האמת היא, שזה שוב לחימה של חרב מול חרב, בדיוק כמו שיכלו לעשות מחוץ לקוליסאום הזה.......

למעלה