פרק 55

CibiHeart92

New member
אני קלטתי פעם שניה

כי זיהיתי שזה אמא שלו קוראת לו וידעתי שהיא תקרא לו יושיטאקה P: טוב נו את השינהיצ'ירו יהיה יותר קל לקלוט O:

star_female

New member
55~~

פרק 55 - sai vs toya koyo המספר של הפרק.... @_@ (למי שלא יודע ולא שם לב לחולצות של היקארו, את המספר 5 קוראים "גו" ביפנית. אז.. זה מגניב. XD) אמא של אקירה קוראת לו אקירה-סאן... זה מוזר... טויה גדל ^^; טויה אקיקו (אמא של אקירה): "למה אתה ואבא שלך חושבים כל הזמן רק על גו?" אקירה: "אה... להתראות" XDDD הוא לא יכול לענות על זה "הסיכוי הבא שלנו לשחק הוא בטורניר האריות הצעירים בחודש הבא" XD הוא ממש סופר את הימים... "זו לא אחותו של מיטאני..." כן, נו, עברו כמה שנים מאז XD היקארו ממש גדל מהפעם האחרונה שהוא היה שם... "מלא גאווה, כמו הבן שלו" XDDDDD אהם, סליחה. "למי אכפת אם הוא יפרוש כל עוד אני אראה את המשחק הזה" היקארו, אל תגיד את זה! @_@; וואיה מפהק עם הלשון
"הלכתי לשחק אצל סאקי וכבר נשארתי לישון אצלו" עם פלאפון כבוי. מטריד. יש לוואיה מגזין גו גו איגו על הרצפה XD (מצורפת תמונה
) וגם שונן ג'אמפ... אז הוא כן קורא מנגה... "טויה.... קויו.... אה?! טויה קויו?!!?" XD זה הצחיק אותי. "טויה קויו וסאי? אם אלה היו האנשים האמיתיים, זה היה מדהים" זה באמת היה מדהים~ כל העולם מסתכל עליהם באינטרנט ^^; קויו: "אבל אם אני אנצח... תצטרך לגלות לי את שמך" חבל שהוא לא *יכול*... ^^; הדבר הזה בקימונו של טויה קויו נראה כאילו יש לו זנב. XD אקירה לגמרי בשוק מזה שאבא שלו משחק נגד סאי ^^; יש לי תמונות מהפרק הזה~

star_female

New member
אקירה~

רציתי לכתוב "טויה" אבל הראו גם את טויה קויו בפרק הזה XD (למרות שתמונות *שלו* לא לקחתי...)

star_female

New member
די בטוח שכן

רוב המשחקים שמופיעים בהיקאגו הם משחקים של מקצוענים. יש אפילו אתר עם מידע על המשחקים האלה... אני חושבת שזה ב-sensei's library.

dannyshadow

New member
ממה שראיתי

זה באמת נראה כמו משחק *לא* חובבני בכלל, אבל אני אל יודע אם הוא הולם דאנים גבוהים כמו של מייג'ין וסאי. שאלה אחרונה: אולי מישהו יודע באיזה פרק נכנס שיר הפתיחה החדש? (פאנטאזי) doumo.

star_female

New member
זה משחק אמיתי

ציטוט מתוך ה-sensei's library, בדף שמסביר על המשחקים שיש בסדרה (הדף מכיל ספוילרים, זה הדבר היחיד שקשור למשחק הזה. מספרי הפרקים מתייחסים למנגה): In chapters 112 through 116 Sai plays Toya Meijin on the internet. The game shown is Rin Kaiho (Black) vs Yoda Norimoto from the 22nd (Asahi) Meijin League played in May 1997. יש שם לינק שמסביר על כל אחד מהשחקנים וגם לינק לדף שעוסק בהערה של היקארו (לא הבנתי ממנו הרבה... יש שם גם לינק לקיפו של המשחק, זה בטח יותר ברור אם מסתכלים על הקיפו): http://senseis.xmp.net/?HikarusComment

למעלה