פרק 523 - מטורף!

Noam Raby

New member
פרק 523 - מטורף! ../images/Emo58.gif

איפה מתחילים?! XD לופי יוצא לאימפל טאון, ובצד השני של העולם גם ואיטבירד בדרך. גארפ פוגש את אייס. נאמי באי בשמיים שחוקרים בו את המזג אוויר, פרנקי באי מהעתיד עם תותחים, וסאנג'י המסכן באי הטרנסויסטים. נראה שכל חבר בצוות הגיע לאי אחר, שילמד אותו משהו חדש ויחזק אותו באופן אישי ומתאים לו. ושוב נאמר - אודה גאון!

../images/Emo58.gifXDDDD

הו גאד, זה היה פרק טוב!!! XDDDDD זה התחיל דיי רציני, אהבתי איך הראו את לופי מתגנב עם מן כוונת כזאת עליו... אח"כ- זה תמיד כיף לשמוע ממה שקורה בעולם הגדול
ואייס ;-; הוא נראה כל כך מסכן >: אני שמחה לפחות לראות שגארפ נראה מודאג בקשר אליו. מעניין אם הם יסבירו סוף סוף למה לאייס יש "שם משפחה" אחר. ואח"כ, כשמראים לאן כל אחד הגיע... גאוני XDD פשוט ידעתי שסאנג'י ידפק XDDDDD גם נשים וגם מכוערות? פעם ראשונה שאני מרחמת עליו XDDDD גם פראנקי היה ממש סגגגג XD ונאמי- אממ. לא כ"כ אכפת לי ממנה. אבל רציתי לראות מה קרה לרובין! ובעיקר לזורו- אם הוא יפול במקום שהוא יקבל טיפול רפואי או ישלח גם לאימפל טאון... ויש למשיהו מושג למה הפרק יצא כ"כ מוקדם? שבוע הבא אין פרק אומשו? ם.ם;

בעצם ../images/Emo58.gif

בקשר לסאנג'י- לא סגורה על זה שזה נשים XDDD עברתי על הפרק מהר מידיי |הולכת לקרוא שוב|

JeeChan

New member
כן גם לי זה מוזר שיצא כל כך מוקדם Oם

כנראה דלף לרשת יותר מהר הפעם הג'אמפ

De-Panther

New member
../images/Emo58.gif וואי טוב שהצצתי כאן בפורום, הפרק יצא

מוקדם הפעם פרק שווה בטירוף. אהבתי איך שלופי התגנב בעזרת שק קמח
יאייי קטעים מהמפקדה! וגראפ ואייס. זה כל כך מגניב ומרגש. ונאמי
ופראנקי עושה שטויות בכל מקום
וסאנג'י נדפק באי של קוקסינלים

JeeChan

New member
באמת פרק ממש טוב ;; ../images/Emo58.gif

אני ממש נהניתי מהעלילה הרצינית לעלילה הקומית, כזה אודה 3> עכשיו שהואיטבירד בדרך לשם להתקפה וגם לופי, יהיה שם סאגת קרבות מטורפת. ובא לי יותר מהשיחה בין גארפ לאייס ;; משפחה וכל זה, מסקרן לראות תגובות והתמודדות בנושא. מאיפה אודה מקריץ את האיים האלה XD הרג אותי מצחוק לראות כל מקום ומקום שהם נחתו בו XD מסכנה נאמי איך לעזעזל היא תצא משם ולגמרי צריך לרחם על סאנג'י XDDDDDDDDDDDDDD מסכן רצח XD

Tenguy

New member
../images/Emo58.gif כמו שפחדתי... כל אחד עף למקום אחר..

היתה לי הרגשה שלא סתם לופי עף לאי של האמזונות... וכל אחד יגיע למקום שייתן תועלת להמשך העלילה.... אבל מצד שני לא חשבתי ששאר הצוות יעופו למקומות כל כך מוזרים... אוי - סאנג'י נראה ממש מסכן... גם לי זה היה סיוט אם הייתי נופל לאי כזה. אבל א--י--פ--ה זורו ?? ניראה לי שהוא היה היחידי שקלט את קומה, ולר סתם קומה מחזיק כל הזמן ביד את התנ"ך....

pokegirl

New member
סופר~!!!

הקטע בהתחלה עם האנקוק מאוהבת היה טוב, אהבתי XD לדחוף את לופי מתחת לגלימות זה רעיון קצת... אמ....
מעניין אותי ממש מה גארפ הולך לדבר עם אייס, ואיך הוא יתערב בכל התמונה הכוללת הזאת. מעניין אותי גם איזה עוד צוותי פיראטים התחילו לזוז, ומה יהיה עם ג'ינביי... איפשהו, כבר שמעתי ספקולציות לגבי זה שנאמי תנחת באי שיעזור לה עם השטות הזאת של האקלים, ואפילו קראתי כמה דיונים 4צ'אניים שתהו לגבי קיומו של אי עתידי שכזה. כנראה עכשיו הם קיבלו את התשובה שלהם סג זה די הופך את זה לברור שקומה שלח אותם לאיים שיחזקו אותם בצורה כזאת או אחרת, ועכשיו ממש מעניין אותי מה האיים שהאחרים נשלחו אליהם. אני גם מתה שכבר יחשפו את ה"קונספירציה" הזאת, שבה גם קומה וריילי לוקחים חלק. ומה יש לכם, זה אימפל דאון, לא טאון

סגגג

אני כתבתי "אימפל דאון" ואז הסתכלתי בהודעה הראשונה, וראיתי שכתבו "טאון" אז אמרתי לעצמי שבטח הזיכרון שלי דפוק ותיקנתי XDDDD אותי מעניין אם גארפ ישאר בצד של המארינס או יחצה קווים ויעזור ללופי ואייס. אני מניחה שנראה את זה מהשיחה שלהם. אני לא אתפלא על אף אחת מהאפשרויות, הוא מאוד לא צפוי...

pokegirl

New member
אה שכחתי לסמן ../images/Emo58.gif בכותרת

אבל אני מקווה שזה די ברור

SilverCloud

New member
אוסופ!

הכי מגניב יהיה אם אשכרה קיים אי בשם "אי הצלפים" ואוסופ ינחת בו XD חשבתי על זה מהרגע שראיתי את לופי נוחת באי האמזונות, ועכשיו שמתברר שכל אחת נחת באי אחר... D:

pokegirl

New member
אבל אי הצלפים

הוא בתוך הלב שלך~ אז איך זה הגיוני? אם כבר, הוא צריך לנחות באלבאף.

SilverCloud

New member
לא נראה לי שהוא ינחת באלבאף

אלבאף נשמע כמו מיקום לסאגה בפני עצמה :p

למעלה