פרק 516

Noam Raby

New member
פרק 516 ../images/Emo58.gif

פרק מעניין מאד, עם הרבה פרטים קטנים ומעניינים. 1) HAKI - מה שמרגרט עושה לחצים שלה שגורם להם לשבור סלעים, ועוד נראה לה כסטנדרטי. התוספת הבאה לכוח של לופי ואולי אפילו משהו שכל הצוות יכול ללמוד? 2) רואים עוד חברה בשיצ'יבוקאי, ויש לה טכניקה מעניינת, גם לא סביר שהיא תעבוד על מישהו מהצוות. ישנן גם שתי סיידקיקס שנראות מאיימות. >_> 3) תאריך הוצאה להורג של אייס. לופי לא ישב בחיבוק ידים ויתן לזה לקרות, והממשלה מנסה לגרור את וואיט בירד למלחמה. אולי גם דרגון יופיע? צריך מכונת זמן, המתח הורג אותי.

pokegirl

New member
../images/Emo58.gif לא סתם סיידקיקס

אחיות אפילו!
אם מרגרט לא תצטרף לצוות בעצמה, זה נראה כמו משהו שאוסופ ילמוד ואז יישם עם הרוגטקה שלו. הייתי רוצה לראות את סאנג'י אל מול הטכניקה הזאת של האנקוק, או את לופי XD ובאמת הקטע עם אייס סופר מעניין. אין מצב שהוא ימות, נכון? T_T

../images/Emo58.gif

התמונה ששמו את אייס בפוזה כמו רוג'ר ממש מדאיגה אותי T___T לפחות הקציבו זמן מוגבל עד להוצאה להורג, ככה שלא נצטרך לחכות הרבה זמן...

סופר מעניין ../images/Emo58.gif

אני מתה על פרקים שמדברים על האירועים שקורים בעולם הגדול D: אין ספק שהפרק גרם לי לאהוב קצת יותר את הסיפור עם האמזונות (שעד עכשיו ראיתי אותו כממש תקוע בעלילה). נראה איך ישתפר שבוע הבא~ מה שכן, הולך להיות סופר מעניין- הפגישה בין בואה ללופי הולכת להיות מצחיקה, אני פשוט רואה את זה. אולי כי לופי בטח לא יגיב בכלל לכח שלה XDDDD אבל עכשיו כשבואה יודעת על ההוצאה להורג של אייס, והיא מגיעה למיקום של לופי, יש מצב שהמידע הזה סוף סוף יועבר אליו. ואז... ואז הולך להיות מעניין ממש! זה פותח כל כך הרבה אפשרויות~ אני ממש מחכה לראות את התגובה של לופי למידע על אייס <: אולי הוא ישכנע את בואה לתת לו לשם טרמפ? בנוסף לכל, אסור לשכוח שיש ללופי את הנייר הלבן ההוא שאייס נתן לו- הוא יכול לדעת מה הדרך אליו. אולי ככה הוא יוכל לשכנע את בואה לעזור לו להציל את אייס? והכל מוביל לשאלה הרבה יותר רצינית- למה קומה שלח את לופי למעוז של בואה? היא שונאת את הממשלה. קומה בעצמו גם לא שש לשתף איתם פעולה. יכול להיות שאיזה משהו הרבה יותר גדול מתבשל? בגידה של שיצ'יבוקאי? נסיון להוסיף את בואה לבגידה ע"י מפגש שלה עם לופי? ואולי משהו שקשור גם לדראגון שקומה הזכיר בסוף ט'רילינג בארק? D< הו, והציור הצבוע כל כך יפה 33> כל אחד בסצנה שבוא ראינו אותו לראשונה בסדרה. נייייס 3:

De-Panther

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo6.gifוואי אני ממש מדמיין איך זה יראה...

היא לא תבין מה נפל עליה
לא נראה לי שהוא ינסה לשכנע אותה לעזור לו להציל את אייס. זה לא הסגנון שלו... ולא נראה לי שהיא תרצה לעזור לו - הראו שם איזה סוג של בנאדם היא. היא רעה רעה רעה רעה רעה. אבל היה מצחיק לראות אותה בועטת בחתולה

XDD ../images/Emo58.gif

טוב, אחרי שנרגעתי מהפרק זה באמת לא נראה הגיוני שהיא תתחיל לעזור לאנשים, אפילו אם האנשים זה לופי. מה שכן, עדיין יכול להיות שהיא תשתף פעולה מאינטרסים אישיים... ובקשר לבעיטה בחתולה- בדיוק לא מזמן קראתי את הדבר הזה. גאוני XD אין ספק שהיא רעה XDDD

../images/Emo58.gif פרק נפלא.

לפי דעתי - ואפילו לא עצרתי לחשוב על כך, זה נראה לי מובן מאליו - ההאקי זה הנחש המגניב שמלופף סביב גופה והופך לקשת. קשת שעשויה מנחש מגניב תהיה חזקה הרבה יותר מאשר קשת רגילה, לא? הנחשים, בכלל, זו בחירה מעולה. גם מגוון השימושים (קשתות, עגילים, המפלצות שמושכות את הספינה), וגם כחיית נושא לשצ'יבוקיי החדשה; תנין, פלמינגו, דוב, כריש (כנראה), נץ, עטלף, ונחש. מעניין אם אודה יבחר חיה גם לבלאקבירד, ד"א, ואם כן איזו. הוא דומה פיזית לדוב, אבל כבר יש אחד אז זה קצת בעיה. אולי זאב, כי הוא כהה ולילי. זה סתם ניחוש. הקיסרית עצמה ממש מגניבה. סוף כל סוף, כמו שאמרו לפני, דמות נשית חזקה. אני מקווה שנראה אותה בעתיד נלחמת באמת. הפיכה האם הפרי שלה יאפשר לה גם להחיות אבנים, אולי? המיקום של האי בקאלם-בלט מבריק. את סגן האדמירל כבר פגשנו בצי שהתקיף את אניס לובי, והוא אכן עושה רושם קשוח, כיאה לתפקידו. למרות שזרק את הצוות לכל קצוות תבל (כך הבנו), אודה ממשיך לתת במה לתככים חובקי העולם - החלק שאני, אישית, הכי אוהב בוואן פיס (והתחרות קשה, כידוע לכם). בחיי, תארו לכם, מלחמת עולם בין וויטבירד לממשלה! אעאהאעהעהעה. אבל נניח שניה את כל אלו בצד. איפה לעזאזל נאמי? אני מתגעגע. >:

Noam Raby

New member
אולי היא ../images/Emo58.gif

תתאהב בסאנג'י / זורו. או יותר טוב, אוסופ / צ'ופר! אודה מספיק מטורף כדי לגרום לזה לקרות XD ואני חושב שהאקי זה אנרגיה בכלליות, לא משהו שנגרם מחפץ פיזי. משהו שמקביל לצ'י בDB.

אוי, אני מקווה שלא. ../images/Emo58.gif

אנרגיות שכאלו הן פשוט גרועות, מכיוון שהן כל כך מדידות. כל מה שצריך זה לכתוב "הו, האנרגיה שלו הייתה חזקה יותר", וזה הכל.

למעלה