פרק 513

פרק 513 ../images/Emo58.gif

וואו. אין לי מילים. בקצב הזה הסאגה הזאת תהיה הטובה ביותר עד עכשיו, אם היא לא כבר כזאת. כל כך כואב הלב על לופי. מה שכן, עם סיום כזה אי אפשר לדעת מה יהיה בפרק הבא. הלוואי שתהיה קפיצה לאירועים עם וויטברד ואייס. ומעניין מה קומה לחש לריילי...

../images/Emo58.gif

כל הדעות בפורומים של וואן פיס שקראתי היו דיי חלוקים בקטע הזה... בגלל שהיה כתוב בסוף "the crew scattered" משתמע שהם מפוזרים למקומות שונים, אבל זה נראה לי מוזר. לדעתי הם בסופו של דבר כן יגיעו לאותו איזור, במרחקים קטנים אחד מהשני ובהפרשי זמן קטנים לפי המקום והזמן בו הם שוגרו. מה שכן, העובדה שלוקח 3 ימים לחזור מההשתגרות מאוד מתאימה לעלילה- בדיוק כמות הזמן שיקח לריילי להכין את הספינה. (וכשהם לא יהיו בסביבה הוא באמת יוכל לעבוד על זה במקום ללכת להציל אותם מכל מיני גנרלים/קומה/סנטומארו/וכו'.) אבל אני לא רוצה לחשוב על המצב שהם יחזרו מהשיגור
גם פצועים וגם בדיכאון...

Noam Raby

New member
נשמע הגיוני ../images/Emo58.gif

ואו זה היה פרק מעולה. המצב נראה כל כך גרוע שהדבר היחיד שיכול להציל אותם זה דראגון. אולי קומה עובד איתו? שיגיע כבר שבוע הבא!!

De-Panther

New member
../images/Emo58.gifאת הפרק הזה אהבתי... אני באמת תוהה...

לאיפה כל אחד עף והאם גם את פיאקס1 הוא שלח לאותו מקום האם הוא משתף פעולה עם דרגון? למה הם לא יראו אותו שוב? ואהבתי את הבדיחה של ברוק
בעיקר זה שהוא לא הספיק לסיים אותה
זה שהפרק נגמר בלי איזושהי הצצה לפרק הבא, עוד יותר גורם לי לרצות לדעת מה הלאה ועדיין - איך לעזעזל ריילייט עוצר את קיזארו? זה היה יפה לראות לשם שינוי את לופי לא מצליח להציל את המצב. ולראות איך הוא מתמודד עם עצמו כשהוא לא מצליח לעשות כלום. בטח הוא ינסה לחזק את עצמו אפילו יותר

אני אוהבת את המנגה הזו כל כך

לופי 3> כואב לי הלב עליו נהדר. ושוב, הוא באמת צריך להאריך את הפרקים >> או שאני צריכה ליצור כבר את הפער שאני מתכננת.. אבל פשוט.. קשה קשה.

JeeChan

New member
ואו O_O איזה פרק ;;;;;;;;;;; ../images/Emo58.gif

כל כך מסכים עם כל מה שנאמר פה. הפרצוף של לופי ממש רצה לגרום לי לבכות. מעניין מה הוא אמר לריילי, ואני דיי בטוח כמוכם שכולם יגיעו לאזור שיחסית יתן להם להתגבש. השאלה מה יקרה באזורים שהם ינחתו ;;. אני רק מקווה שזה באמת יהיה כך, ולא כל אחד מהם ימצא את עצמו על אי אחר בגרנד ליין מאחורה, ואז התעקבות ענקית ;;.

אני נורא אוהבת את עצם העובדה

שזה יכול להתפתח פשוט לכל מקום עכשיו XD ממש אין לי שמץ של מושג לאיזה כיוון להעלות את ההשערות שלי

Winged Serpent

New member
אפשר לנחש מה הולך להיות ביחד ../images/Emo58.gif

אם זה עדיין עוקב בתבנית של "אירועים גדולים שהסטרו-האטס מפספסים כי הם עסוקים בהרפתקה שלהם, אז הם ישוגרו להתחלה של העולם החדש, ובשלושה ימים שהם לא יעשו כלום האירועים עם אייס יקרו איך שאודה מתכנן, והם יגלו על זה רק בדיעבד. מה שכן, יש פה סימן שאלה ענקי לגבי ההמשך שלהם במסע. אם האנשים בעולם החדש כולם חזקים כמו קומה, ריילי וקיזארו, איזה סיכוי יש לסטרו האטס?

כן יש בזה משהו ממש מבאס

מה שהעיק בפרק הזה זה שנראה לי לופי מאוד מבואס בעצמו. הקומה הזה זרק את הפיסטול שלו כמו כלום, וכל הצוות שלו יחד פשוט חסר עונים לחלוטין. וזון באמת הפעם הראשונה שהם במצב כזה. אני מקווה שזה לא יגרום לא להתיאש ]; נה..לא זה לא יכול לקרות. אבל אני בטוחה שמשהו חדש עבר עליו בפרק הזה, פחד וחששות שלא היו בו קודם.

pokegirl

New member
המסכן... ../images/Emo58.gif

נראה באמת כאילו הוא חווה איזה תחושה חדשה של פחד וייאוש. מעניינת אותי איך יציגו לנו את ההתמודדות שלו עם זה, למרות שיהיה קצת מאכזב אבל לא מפתיע אם זה לא יקרה.

הממ ../images/Emo58.gif

קצת קשה לי להאמין שזה לא יקרה. ז"א, הם אומרים לנו בפנים- זה היה התבוסה הכי גדולה שלהם. ואין ספק שלופי, כראש הצוות, צריך לקחת את המסקנות בצורה הרבה יותר משמעותית מכולם. סה"כ בשבילו זה היה הכי גרוע- תמיד הוא קופץ להציל כל אחד שמבקש עזרה, וכשדווקא הצוות שלו הוא זה שמבקש עזרה- הוא לא מצליח לעשות כלום. כמו שאחרי הקרב עם אוסופ היתה אווירה רצינית שכללה את לופי למרות כל ההתנהגות הרגילה שלו, אני מאמינה שגם כאן יהיה איזה שינוי וצורך בהתמודדות. לופי אולי טיפש, אבל רגשות יש לו

pokegirl

New member
מה שבטוח, זה הולך להיות טוב

כל כך טוב! מכל בחינה! ולופי הוא מלך האינטיליגנציה הרגשית, אין מה לדבר

JeeChan

New member
כל כך ;;;;;;

כל כך כיף, איך אודה יודע לאזן בין כיף והומור לבין מצבים בהם הדמויות שלו מתבגרות שוב ושוב. זה כל כך אמיתי, כל כך יפה, פשוט סדרה תענוג 3> ולופי 3333333333333> מסכים לגמרי, הוא מלך האינטליגנציה הרגשית

למעלה