פרק 511-שרשור
ים

naama050

New member
הי כולם! :) אני חדשה פה, יש לי שאלה

בילי וברנדה אחים ביולוגיים או שבילי מאומץ או משו? כי הפרק הזה קצת הלחיץ אותי

Kornilius

New member
דיוויד ../images/Emo58.gif קטן

דבר ראשון שלום, אני קורא כאן כמה זמן, וחבל שלא גיליתי את הפורום הזה מיזמן. רק רציתי להגיד משהו על דיוויד, עד היום לא התחברתי אל הדמות שלא כל כך, זה לא שהייתה ל איתו בעיה, אבל היום הפגיעות שלו עלתה על גדותיה והוא התחרפן אפילו יותר מקלייר. בקיצור הבן אדם היה סיר לחץ מהפרק הראשון אבל בשני הפרקים האחרונים הכל יוצא החוצה וזה גורם לדייויד האמיתי והאנושי כל כל להיראות. הוא היה כל כך אנושי בפרק של היום שאי אפשר שלא להזדהות איתו. חוץ מיזה -אהבתי את הפרק של היום יותר מהקודם, הדמויות בסדרה הזאת כך אנושיות לטוב ולרע, זאת בין הסדרות המעטות המורכבות והטובות ביותר שראיתי וכל פרק (כמעט) מוכיח לי את זה מחדש. יצירת מופת.

anabel5

New member
יאללה יאללה עם הספיילרים והבולשיט

איזה קטעים היו אמש?????????????. הא????????????.. איזה מפתיע, הקטע של ג'ורג' עם הבת שלו, הקטע של בילי וברנדה החולי-נפש, הקטע החולני של קלייר שכל המחלות נפש שלה יוצאות החוצה כאילו באמתלה של המוות של נייט, אני חיה מרביעי לרביעי.

S m e l l y Cat

New member
קצת ספויילר ל511 למעלה וכאן

והם אכן אחים ביולוגים! לא יודעת אם ראית את העונות הקודמות אבל זה ידוע שבילי סוגשלמאוהב בברנדה והוא אף נישק אותה פעם

עדיישן

New member
שאלת ../images/Emo58.gif

אם יש רק עוד פרק 1 אחרון, אז מתי בדיוק מתכוונים להרוג את כל הדמויות, כמו ששמעתי ...? אך עוד לא ראיתי? אני לא רוצה לחכות למוות המעניין של כולם ואז זה לא יגיע , אלא ייגמר באיזה סיום קיטשי... מי יכול לענות?

S m e l l y Cat

New member
../images/Emo58.gif לפרק האחרון למעלה ופה

כשקלייר עוזבת בסוף את הבית ונוסעת במכונית שלה יש מן סצינה של 6 דקות שרואים מה קורה בעתיד ורואים איך כולם מתים.. זהו לא היה מאוד קיטשי בעיני אלא יותר כמו סיום סדרה הכי טוב שראיתי בחיי וחבל שהרסת לעצמך

עדיישן

New member
עוד שאלת ../images/Emo58.gif

כשאתם אומרים ש"כולם" ימותו, מי זה בדיוק "כולם" ? כולל דמויות משנה? כולל ריקו, ונסה...? ג'ורג'? ברנדה? או רק משפחת פישר? תגלו..אני לא הורסת לעצמי...אני רק רוצה לדעת את מי יראו.

pumiki25

New member
../images/Emo58.gif לפרק האחרון

בחמש הדקות האחרונות של הפרק, בעוד Breathe Me של Sia מתנגן לו ברקע - זוהי התשובה. להגיד לך את האמת? לא רק שלא התרגשתי - אפילו ציחקקתי במהלך סוף הפרק. לא שחשבתי שהוא לא טוב מספיק, פשוט...ציפיתי למשהו אחר, חזק יותר, סוחף יותר. סוחף כמו שרק אלן בול מסוגל ליצור. הסוף הוא...כן, קיטשי במידה - במיוחד הדקות הקודמות לאותו הפינאלה המאכזב. השנינות, האבסורד, הציניות ובעצם כל המרכיבים שהיוו יסוד ל"עמוק באדמה" מתחילתה ועד סופה - מפנים את מקומם לטובת סיום די קיטשי ושגרתי. זו דעתי, בכל אופן.

justin9

New member
../images/Emo26.gifמבולבלת../images/Emo36.gif

פרק 12 יהיה הפרק האחרון??? אין 13 פרקים בעונה??? מה? זהו? שבוע הבא וזהו???

Tidal

New member
אהההה

חרא,חרא,שיט הסדרה הזאת הופכת לי את הבטן. יש רק עוד פרק אחד??

שי חושן

New member
לא יכולה להרגע

המוות של תחילת הפרק היה מזעזע במיוחד. גם הסצנה של הגופה כרותת האיברים שדברה עם דיויד היה מזעזע, בכלל הפרק כולו היה כבד מאוד למרות שכביכול לא קרו בו ארועים דרמטיים אבל כל ההתפוררות הנפשית שמסביב הותירה בי תחושה מאוד קודרת ועכורה. אפילו הלידה של ברנדה וההקדמה של ירידת המים הוצגה כמשהו לא טוב. והערה אחרונה בקשר לשטויות של הספוילרים- איזו סיבה יש חמי שלא ראה את הפרק לפתוח שרשורים או הודעות? הרי מי שלא רואה/ראה במילא לא יתענין בכתוב בפורום הזה אז מספיק עם השטויות.

למעלה