פרק 51

CibiHeart92

New member
פרק 51

מה נסגר? אף אחד לא פותח שירשורים יותר? O: אנחנו מתקרבים לחלק הכי טוב בסדרה! >< בכלל היה פרק משעשע "זה מזויף כי אני אמרתי!!" "איזה מן בנאדם לא ירצה חתימה שלי?" "הכתב של טורג'ירו היה יפה ומסודר..." *היקארו בפרצוף זועם* היקארו באמת מקנא בצומי שסאי נותן הא? XDDD

ד פ נ א

New member
פרק מקסים ../images/Emo6.gif

לא הפסקתי לצחוק. נראה כי סאי והיקארו שיפרו את יחסיהם, סאי לא נעים לא לבקש לשחק, והיקארו לא נעים לו, לא לתת לסאי לשחק והפרצופים של שניהם - נקרעתי.... הקטעים עם המוכר והחבר שלו היו גדולים, איך היקארו מסתבך שוב, ותמיד יודע לצאת מהמצבים המצחיקים האלו..... והשחקן החדש ושמן קוברה(משהו כזה), איזה שחצן, ואיזה בטחון יש לו, והיקארו התמים שלא מכיר את השחקני הגו החשובים ולא מכיר את חוקי הגו ואת הדרגות... אני שמחה שהיחסים השתפרו אחרי פרק מס' 49 שהיה ממש שיא במתח של היחסים שלהם עד כה.

קוראטה ../images/Emo23.gif

הוא כזה חמוד~~ 3= חיחיחיחי~~ פרק משעשע~ אני זוכרת אותו מהמנגה D: זה מגניב לי~

shui chan

New member
אפשר להשיג את המנגה באנגלית

בארץ בחנויות מיוחדות כמו אנימהוליק שנמצא ברחובות, אוטוקו שנמצא בדיזינגוף סנטר, קומיקס וירקות (cnv) וקומיקאזה שגם נמצאים אי שם בת"א ואני פשוט לא בטוחה איפה ואת הדוכן של גיא שנמצא בקניון ערים בכפ"ס. פירוט יותר טוב על המקומות את יכולה למצוא בקישורים של פורום אנימה ומנגה. וכמובן שדרך נוספת להשגת במנגה היא דרך האינטרנט בדרך לא כל כך מורשת. (אם את מעוניינת אוכל להעביר לך כמה אתרים במסרים)

koko123

New member
^0^

היה פרק קורע קוראטה הזה ממש חושב את עצמו והיקארו אפילו לא יודע מי איזה רמאים המוכר והמקצוען האכזרי הזה (שחכתי איך קוראים לו..) לא הראו את אקירה T T איזה פרצופים מצחיקים יש לסאי ^__^ שאלה עלתה במוחי (נשמעת כמו המורה..XD): יראו את קאגה וזה עם המשקפיים (שחכתי את השם..) שוב??

Navidshi

New member
../images/Emo182.gif כן ../images/Emo58.gif

רואים את קאגה ואת טסוטסוי בקטע המוזיקה שחותם את הסדרה בסוף פרק 75

shui chan

New member
איזה מאמי קוראטה ../images/Emo23.gif

הקול שלו כל כך מתאים לו *__* נחמד ששוב יש שיפור ביחסים של סאי והיקארו 3> היקארו ממש מצחיק בכל הנושא של מקוצענים XD ובאמת לא הבנתי למה אפאחד לא פתח ^^;;

star_female

New member
פרק 51 - קוראטה 6-דאן

אני מבינה למה הדרגות לא תורגמו (גם בסדרה עצמה), אבל... זה קצת מציק. היה לי נחמד לקרוא את זה כשראיתי את הסדרה בפנסאב (דרך טובה ללמוד מספרים XD) סאי חמוד וקופצני XD היקארו רוצה לשמח את סאי ^^ וסאי מבין את זה.... אבל לא מסוגל לא לבקש ממנו לשחק יותר XD איזה חמודים
אז קאיה זה אגוז... נחמד לדעת. ^^ סאי על המשחק של החובבנים: "זה מרגש יותר מלצפות במשחק נגד מקצוענים" XDD "זה מזוייף?!" היקארו והפה הגדול שלו XDDD סאי: "איך אתה מעז להכתים את שמו של טורג'ירו בחתימה מזוייפת?!" היקארו: "איך אתה מעז להכתיב.. כלומר.. מה?" המוכר: "זה מה שאני רוצה לדעת, מה?" היקארו: "מה?" XDDDDD "מי שלא משחק על לוח טוב לא משתפר" טוב בסדר. רמאי שקרן. >.>;;; חבל שלא הראו את המשחק שסאי הפך... היקארו: "סאי מדהים" כן~ גוקיסו: "היית צוחק עלי" קוראטה: "באמת? רציתי לראות..." ^^; קוראטה
"זה זיוף!" "בטוח?" "בטוח! כן, אמרתי שאני בטוח ואני בטוח!" "כי אתה אומר?" "כן!" XDDD מאוד משכנע... קוראטה זיהה את היקארו והיקארו לא ידע מי זה קוראטה XD זה אמור להיות הפוך... טוב שקוראטה לא מגזים עם זה שהוא יותר מפחד מטויה אקירה מאשר מטויה קויו... עדיין יש ביניהם הבדל ברמה. (הוא צריך לפחד משניהם ^^; ) היקארו מסרב לחתימה של קוראטה וכותב את השם שלו על המניפה XDDD הוא ממש חוצפן... "לטורג'ירו היה כתב יפה בהרבה" ^^; היקארו, מאמת החתימות של הונינבו שוסאקו XD

למעלה