פרק 502. היום ב17:12, ערוץ 10.

o0Invisible0o

New member
פרק 502. היום ב17:12, ערוץ 10.

אל תשכחו לראות!
|הדג|תקציר: רורי מבקשת מאימה להעביר מכתב לדין, אך המכתב מוצא דרכו אל אישתו וגורם לגירושו מהבית. לוק חוזר לסטארס הולו. [חהההההההה. חמוד.
] מייקל? הם מתכוונים מישל, נכון? נראה לי.
מישל נאלץ לשמור על ילדיהם של האורחים. ליין מבינה שהיא מאוהבת בזאק. איזה תקציר מעעעעעעעעעעפן. באדיבות ערוץ 10 כמובן. סורי.

Alaithlos

New member
לא נורא..../images/Emo15.gif

אנחנו אוהבים אותך גם בלי הדגשה

העכביש2

New member
מה אין תגובה על הפרק עד עכשיו?

מה קורה אנשים?!?! היה פרק מעולה! לורוליי: מעולה פלוס. איזה שחקנית. איזה תפקיד. מצויין. אני מת על לורן... רורי: נהיית חתיכה עם השיער יותר ארוך...ואיזה תסבוכת עם דין! הביאו אותה בסיבוך.. לוק: מה הוא נעלם הא ? פיספסתי ת'נשיקה שלו בפרק סוף העונה ואני רוצה לראות אותם מתנשקים כוסא@#$#$# סוקי:
דין: הסתפר!! וואלה!!? חחחח גדול.. אחלה פרק, מסתמנת עונה מצויינת...

SuperKeren

New member
חתיכה../images/Emo6.gif

הלו הלו, גם דין חתיכה!
חוץ מזה שגם הוא הסתפר ולא החמאת על זה!
אישית אני אקבל אותו בכל מצב, אבל שיער ארוך זה יפה

פרק חמוד...

בעקרון זה פרק חמוד אבל זה קצת מבאס שבקושי הראו את לוק ולורליי ביחד, אפילו להתנשק הם לא הצליחו
. אבל תכל'ס זה היה ממש מצחיק שהתהלוכה הזאת עברה בדיוק כשהם באו להתנשק... ומישל והילדים -
ולוק היה כזה ממי שהוא הביא ללורליי את השרשרת
דין פשוט חצוף! מה הוא מתעצבן על רורי?? אפשר לחשוב שהיא הכריחה אותו לשכב איתה!! פעם הבאה שיפעיל את השכל שלו ויחשוב על העובדה שהוא נשוי! מה הוא מתפלא שהנישואים שלו נדפקו? סתם טיפש... אני לא סובלת אותו. וסוף סוף הוא עשה משהו עם השיער! אבל לדעתי הוא עדיין סתם קופיף... חחח אני לא יודעת מה איתכם, אבל אני אישית פשוט לא סובלת את ליז וטי.ג'יי!!! במיוחד את טי.גיי!!! הוא קרציה, ויש לו קול מעצבן ודיבור עוד יותר מעצבן ו...
והאמת שהוא קצת מזכיר לי את ג'ואי מחברים
- רק שג'ואי פי אלך יותר חמוד!!! זהו... כמו שאתם רואים רוב הדמויות עיצבנו אותי בפרק הזה, חחח... אבל לוק ולורליי ח-מ-ו-ד-י-ם-!-!-!

SuperKeren

New member
דין לא התעצבן על רורי

הוא התעצבן על עצמו. אוף אין לי כוח לנתח דמות!
היית צריכה לבוא איתי ועם הדר להר ברוקבק, היית נהנית
(רצו הרבה בדיחות הומואים, ניתחנו את העלילה והדמויות והעלנו אמצעים אומנותיים
)

העכביש2

New member
ראית כבר את הפרק?

כי זה בעסה להחמיץ....
אני יכול לספר לך מה היה, ואם את בסביבה גם הקלטתי ת'פרק...סתם לידע כללי...

ליאתיש

New member
אני הפסדתי את הפרק!!!

מנסה להוריד אותי מהאינטרנט וזה לוקח ימים... איפה אתה גר? איך אפשר להגיע להקלטה שלך

העכביש2

New member
אני גר במקום סודי ביותר...

אם את רוצה יותר פרטים נא שילחי מסר...אם את קרובה אני יביא לך בכיף

מיטלוש8

New member
זה באמת באסה...

אני מקווה שאחותי שמרה לי.. מקסימום... ננסה למצוא באינטרנט.. זה לא רלוונטי מבחינתי שהקלטת כי אני לא אבוא לקחת...חח אבל לידע כללי תודה

o0Invisible0o

New member
טוב נו.../images/Emo3.gif

לורליי ולוק חמודים!!
אוהבת את תקופת תחילת העונה החמישית, הם כזה זוג כמו שציפינו לראות. חמודים, מובכים, קצת רומנטים. חה. והקטע שהיא ראתה אותו בדיינר, כמעט מתה!! זה היה נהדר
לא יכלה למחוק את החיוך, או להוריד את הידיים!
הנשיקה, הו הנשיקה הארורה!!
אה, אפשר לשגע אותנו. במיוחד שבפרומו..הפרומו לפרק הזה בארה"ב..הוא היה שיקרי! הם ממש כמעט התנשקו לפי הפרומו..ככה שכולנו חשבנו שזה יקרה.
ואז לא.>< והסיגריות!
ומישל!
סוקי הייתה נהדרת. לורליי רוב הפרק הייתה לבושה ממש יפה!
אה, חוצ מהשמלה השחורה והלא כ"כ ברורה.
וגם רורי הייתה לבושה ממש יפה.
ודין טיפש.>< ועד שרורי דיברה עם לור נורמלי, תודה באמת!
מעצבנת.>< ואמילי שייבשה עם החיבוק- כ"כ אמילי!
[צריך סמיילי צוחק של מסנ פה.
] טיג'יי- חבל שהוא לא נפגע קצת יותר קשה בתאונה.
את ליז אני דווקא מחבבת.
מה עוד? אה, השרשרת. נמנ. זה כזה היא כולה התרכזה בסיגריות ואז הוא הושיט את זה..וזה לא היה כ"כ רומנטי [עכשיו כשאני צופה שוב, כה?
] זה היה כזה כאילו הוא מראה לה משו מלהיב ומתגרה כזה כמו לכלב או חתול. ולא, היי הבאתי לך שרשרת, מתנה רומנטית..שתלך עם העגילים.
לאמשנה.:X לור ולוק.
עפתי לראות אבודים!*O*

Kill Bernard

New member
עם השרשרת? ../images/Emo6.gif

לא רומנטי זה הגדרה עדינה. היא מסתכלת למטה על הל הסיגריות ולוק פשוט תוקע לה את זה לאמצע הפנים!
אבל זה בהחלט היה מבדר. קצת חינניות, לוק.

למעלה