פרק 50

magicalgirl

New member
../images/Emo204.gifהגזמה של פרחים @@

מתקפת פרחים!תברחו!... טוב לא משנה :X הסקירה של סאי הייתה חביבה...רואים?XD אפשר לדחוס את הכל בפרק אחד ^^...למרות שזה היה נחמד זה היה סתם =/ דמו הסוף הצחיק אותי, יש איתרון בזה שאתה רוח...לפחות אתה יכול להשקים אנשים מוקדם 3:

star_female

New member
פרק 50 - פוג'יווארנו סאי

אין הרבה מה להגיב כי זה היה ריקאפ... (שבכלל לא זכרתי שיש, אבל נו מילא) הפרחים היו... לא קשורים. למרות שאהבתי את התמונה של סאי עם גובאן יפהפה ומסביב הכל שחור עם כמה פסים לבנים... ופרחים פורחים ברקע XD והפרחים מתאימים לסאי. ^^; סאי מנסה לגעת בקופסה של האבנים.. ונזכר שהוא לא יכול :< "אם אני לא יכול לבצע את המהלך האלוהי, למה אני כאן? עד מתי אוכל לחכות?" סאי פילוסופי בלילה
לפחות עכשיו אנחנו יודעים מה הוא עושה כשהיקארו ישן XD הינשוף הלבן @_@ הם בטח לקחו את זה מהמנגה הקצרה שיש ב-characters guide שמספרת על סאי וילד(ה?) שהוא שיחק איתו פעם (.. לא גו ^^; ). מוזכרת שם אגדה שלפיה כשמישהו מת ומופיע ינשוף לבן זה אומר שהנשמה של מי שמת תמשיך לנדוד בעולם במשך אלף שנה. היקארו מדבר מתוך שינה XD חמוד~ פעם שנייה שרואים את הסצינה שהיקארו ואקירה נפגשים... הפעם הראשונה היתה מהנקודת מבט של היקארו. הפעם מנקודת מבטו של סאי. ובאמת שינו קצת את הסצינה, סאי הסתכל על האנשים באולם כשהיקארו ראה את אקירה... "אלים! מדוע שבתי לתחייה בליבו של היקארו? אלים..." " ... נראה שלא אזכה לתשובה." זה היה המקום מהתמונה שהוא מנגן על חליל o.o מגניב... והסוף... "תן לי לישון עוד חצי שעה!" היקארו חמוד כשהוא רק מתעורר XD אבל מסכן, סאי מעיר אותו בצעקות, ורק בשביל לשחק XDDD

למעלה