פרק 5

• פותח הנושא obz4
  • פורסם בתאריך

obz4

New member
פרק 5../images/Emo58.gif

מישהו חייב להסביר לי משהו בלי ספוילרים על הפרקים הבאים כי הגעתי עד לפרק הזה ואני רוצה להבין לפני שאני ממשיך לראות את הבאים... מי זה הילד הזה שהפקד היה אחראי עליו ומת?איך מייקל קשור לזה?מה האינטרס של שני האנשים שסוחטים את הפקד כל הזמן?(או שאת זה אני כבר יגלה בפרקים יותר מאוחרים...)איך מייקל ולינקולן אחים עם שם משפחה שונה?

v e g a

New member
תשובות חלקיות...../images/Emo58.gif

גם אני לא בדיוק הבנתי לגבי הילד,למה הוא מת והכל,אבל אני חושב שהצפוים לא ממש אמורים לדעת על זה יותר מדי,וכל העיניין שימש כ"טריגר" ל"האם המנהל יעביר את מייקל",משהו שניתן כדי שיראו איך ולמה מייקל לא הועבר בסוף. האינטרס של שני הסוכנים לא ממש מתגלה עכשיו,תצטרך לראות את הפרקים הבאים כדי להתחיל להבין(ואםילו בפרקים היותר מאוחרים לא הכל מובן :\).

obz4

New member
הפרק הזה היה מדהים../images/Emo58.gif

מבחינת מתח זה היה בשיא כשכמעט תפסו את מייקל. אבל כל הקטעים עפ הפקד ושני הסוכנים האלה והסוד שהוא מסתיר מאישתו...לא מובן,עוד מישהו יכול לנסות להסביר? הרבה מהפורום כבר ראו את 13 הפרקים הראשונים,אף אחד לא הבין?

Angelus

New member
הרגע סיימתי לצפות בו

פרק מרתק. בכל פעם שאני חושב שהם לא יכולים להשתפר, הם מוכיחים אותי על טעותי.

מנסה להסביר ליתר ביטחון- ../images/Emo58.gif

הבחור שנהרג או יותר נכון התאבד היה מכור לסמים. הוא גם( על פי הבנתי) היה הבן מחוץ לנישואים של מפקד הכלא. בן שאישתו לא ידעה על קיומו. המפקד מאשים את עצמו בכך שלא הצליח להציל אותו ממוות. הוא גם הסתיר את זהותו האמיתית מפני אישתו. מקווה שאני לא טועה

obz4

New member
ואללה...

תודה על ההסבר,עכשיו מובן...נראה שגם לפקד יש סודות... היום ראיתי את פרק 6,אחלה פרק...אבל לא נכנסתי לשירשור השני כי עשיתם אותו ביחד עם פרק 7 וחבל שהספוילרים יהרסו לי... בסדרה גם יש מספר צירופי מקרים פשוט שזה מצחיק...הסדרה נהייתה רצץ של צירופי מקרים שבונים את העלילה. בפרק 6 זה כשהעבריין עם הכיסים(שכחתי את השם) דוחף את הסוהר על הכיור ומתגלה החור.

למעלה