פרק 5 ../images/Emo58.gif
לא ראיתי דיון..אז הרשתי לעצמי לפתוח.. אז מה אתם אומרים? באופן אישי אני חושב שזה היה פרק דיי טוב, אהבתי את הסצינה בין סרסי לרוברט והקרב בסוף בין נד לג'ים היה תוספת נחמדה (אפילו שזה לא קרה בספר, אהבתי את זה
). הדבר היחיד הפריע לי זה שאני כרגע קורא את עימות המלכים והסצינה עם אריה קצת הרסה לי כי עד עכשיו לא ידעתי מי היו האנשים שדיברו בצינוק וזאת הייתה אחת ה"תעלומות" בשבילי שעכישו דיי נהרסה..אבל אני מניח שזה סיכון שהייתי צריך לקחת מראש. אה גם הקטע בין אביר הפרחים לרנלי ממש הפתיע אותי, בספר אמנם היו רמזים על טיב היחסים בינהם, אבל זה ממש לא היה כלכך ברור (לפחות בשבילי). הסצינה בקן הנשרים עם האחות של קייט ליסה הייתה מצויינת, הילד והכל..בידיוק כמו שדיימנתי. בכל מקרה אני אוהב את העובדה שיש סצינות של מתרחשות בספר, אפשר לאמר שזה הגיוני כי הסידרה לא מוגבלת לכמה POV'ים של דמויות מסויימות, מה דעתכם על זה?
לא ראיתי דיון..אז הרשתי לעצמי לפתוח.. אז מה אתם אומרים? באופן אישי אני חושב שזה היה פרק דיי טוב, אהבתי את הסצינה בין סרסי לרוברט והקרב בסוף בין נד לג'ים היה תוספת נחמדה (אפילו שזה לא קרה בספר, אהבתי את זה