פרק 5-שיר המכולת

alon2233

New member
פרק 5-שיר המכולת

צפו ב-HOT VOD (למי שיש) לפרק "שיר המכולת"-פרק 5-עונה ראשונה ואחרי הזה ענו על השאלון הבא או הגיבו על כל מה שתרצו על הפרק(מצורף גם תקציר): תקציר: הזמר טל שגב מופיע בחלומו של אילן ונותן לו במתנה שיר, אבל אילן לא מצליח לזכור איך השיר הולך. בינתיים קובי מארגן צילומי קליפ בהמבורגרי, ועודד מנסה להוכיח לרוני שהוא יותר מוצלח ממנה. ראית את הפרק
אם לא-למה
דרג\י את הפרק מ 1-10: דרג\י את רמת ההומר בפרק מ 1-10: דמות אהובה בפרק: ציטוט אהוב: מה הכי אהבת בפרק
מה לא אהבת בפרק
הערות\תגובות נוספות על הפרק: צפייה מהנה

JULI4561

New member
עונה ../images/Emo70.gif../images/Emo20.gif

ראית את הפרק?
אם לא-למה? - דרג\י את הפרק מ 1-10: אממ .. 6 דרג\י את רמת ההומר בפרק מ 1-10: 6+ דמות אהובה בפרק: קובי ציטוט אהוב: "מתלבשת אצל סימה אופנה אופנתית".. המשפט הזה קרע אותי בפעם הראשונה ששמעתי ת'שיר
מה הכי אהבת בפרק? את השיר ! מה לא אהבת בפרק?את רובי .. עם התוכנית הזאת שלו
"יאווו יאוו יאווו" הערות\תגובות נוספות על הפרק: פרק נחמד ..

B o N u s

New member
דירוג כללי

דרג\י את הפרק מ 1-10: 5.5 דרג\י את רמת ההומר בפרק מ 1-10: 3 איכות 4 תסריט 6 דירוג כללי 4.3 סורי על השינוי אבל כל שאר השאלות מרוכזות בתוך הדירוג, תסלח לי לא? [-;

alon2233

New member
אתה יכול לענות איך שבא לך זה לא

מפריע לי... זה גם טוב

YUZY

New member
חחחחח פרק ענק ../images/Emo13.gif

דרג\י את הפרק מ 1-10: 7 דרג\י את רמת ההומר בפרק מ 1-10: 8 דמות אהובה בפרק: קובי
כשהוא עושה בתחילת התוכנית שירה בציבור עם ירדנה סוויסה.. חחחחחחח הרג אותי !!! ציטוט אהוב: טל שגב: "סיידר הוא עושה?" קובי ועודד: "לא, הוא אלרגי. " מה הכי אהבת בפרק: כשאלונה צובטת את אילן והוא נרדם ולא שומע בסוף ת'שיר של טל מה לא אהבת בפרק: כשרואים שלאילן יש מקדש בחדר לטל שגב והוא משתחווה אליו הערות\תגובות נוספות על הפרק: פרק ענק ! היו הרבה קטעים טובים.. היה קטע אחד שעודד אומר שגרי הוא כמו אבא בשבילו ואז רואים את גרי אומר "איפה הוא ?! איפה הדגנרט הדביל הזה ?! מה חשבתי כשלקחתי אותו לעבוד אצלי?! " והיו עוד הרבה קטעים טובים..

גרי 541

New member
פרק אגדי אחד מהחזקים

סילבסטר תעשה כפית חחח... ציון: 10 פרק חזק ביותר!

למעלה