אז ככה- ../images/Emo58.gifלפרק
מה אנ לא אעשה רק כדי לא ללמוד...? אני ממליצה לראות ולא לקרוא כי חבל, זה רק יהרוס. זה, מבחינתי, לא היה פרק שגרתי. אבל בקצרה זה מה שקרה: אני אתן לך הזדמנות להתחרט הפרק התחיל כרגיל: נייט והתסביכים שלו, קלייר והקולג', רות ובעלה וההתערבות שלה בחיים שלו ושל הבן שלו...אני לא זוכרת פרטים, וקית' שנוסע עם סלסט למסע הופעות של 3 חודשים ודיויד נשאר. אח"כ ההתמקדות היא רק בדיויד אשר לוקח טרמפיסט שנתקע לו האוטו ואז, ברגע מפתיע (טוב, אותי זה לא הפתיע כל כך) הוא משנה את עורו ומסתבר שהאוטו שלו בכלל לא נתקע והוא שודד את דיויד באיומי אקדח. אבל זה לא מסתיים שם. הוא לא מסכים לשחרר את דיויד . אח"כ הם עוצרים ליד חנות או משהו כזה והחוטף, נקרא לו ח', קושר את דיויד בעוד הוא נכנס לשם. דיויד מנסה להשתחרר ומצליח. הוא מצליח לברוח אבל ח' מצליח בסופו של דבר לתפוס אותו. אח"כ הם ממשיכים לנסוע כשח' שם לב שמשהו מסריח בתוך האוטו, ודיויד מסביר לח' שהוא מנהל הלוויות ושזו גופה. ח' מכריח אותו להיפטר ממנה והם משאירים אותה עם הכביש, למרות תחנוני דיויד לא לעשות כן. ח' גורר את דיויד אל סוחר סמים ומכריח אותו אח.ףכ לעשן קוקאין (אני חושבת). הם ממשיכים לנסוע ואז ח' מחליט שכלב טועה אחד זה הכלב שלו ואומר לדיויד שאם הוא יעזור לו לתפוס אותו, הוא ישחרר אותו. אחרי שהפ תופסים את הכלב, ח' מחליט שזה בכל זאת לא הכלב שלו ומאשים את דיויד. הוא מתחיל להרביץ לו מכות רצח ואז מכוון אליו אקדח. בקטע עוצר נשימה דיויד מתחנן על חייו אבל ח' לא מוותר. הוא אומר לו לעצום עיניים ובסופו של דבר כשדיויד פותח אותן ח' כבר לא שם. הפרק מסתיים כשדיויד הפצוע וההמום הולך על הכביש ומכונית משטרה עוצרת לו. **המשחק של מייקל ס' הול מגיע לשיאים חדשים בפרק הזה. **החוטף היה פשוט חסר רגשות וחסר איכפתיות לגבי כל הכאב של דיויד, בלי שום חרטה...זה היה אחד הדברים הכי מפחידים בקשר להתנהגות של בני אדם שראיתי אי פעם. ברוב הסרטים לחוטפים תמיד יש מידת מה של אנושיות וזה לא היה קיים כאן. ואם להגיד את האמת זה כל כך עצוב ובלתי מובן לדעת שבאמת יש אנשים כאלה. ואני בטוחה שבמציאות זה עוד יותר גרוע. **ח"ח לכותבים שלקחו את העלילה הזו רחוק רחוק ממה שהיינו מצפים שיקרה בתור צופים ובכך הצליחו לזעזע אותנו. זהו. עכשיו אני אחזור ללמוד. מקווה שזה עזר.