פרק 5 עונה 4

tulchi

New member
../images/Emo58.gif 405

הייתי המומה כל הפרק. לא נשמתי. הסדרה הזאת גאונית.

b e n j o

New member
וואו ספויילר פרק 5 עונה 4

וואו! אני השנייה סיימתי לראות את הפרק ואני בהלם. זה היה פשוט מדהים, נשארתי עם הפה פעור חצי פרק. כבר אמרתי שהולך להיות חם העונה, עכשיו זה מתחיל לבעור! עונה שעברה נייט חווה טראומה, העונה הדגש הולך להיות על דייב שלנו.. אולי קלייר תמצא מה שימלא את הריקנות שבה באישה? אולי רות תבין שיש לה עסק עם אדיוט? אולי בילי כבר יופיע?? נתראה בפרק הבא.. בן

רינת4

New member
אכן וואו! ../images/Emo58.gifלפרק

לפני שאני אתחיל לכתוב את דעתי על הפרק אני אגיד לכם שלום! אני חדשה! ועכשיו שאנחנו מכירים, נעבור לעיקר: זה היה אחד הפרקים הכי טובים שהיו בסדרה הזו אי פעם. העונה התחילה חלש אבל היא משתפרת מרגע לרגע! אני כרגע סיימתי לראות ואני, כמוכם, פשוט המומה! לקחו משהו והלכו איתו הכי רחוק (כמעט) שאפשר. אפילו חשבתי על האפשרות שהוא כן יירה בדיויד רק שזה לא יהרוג אותו. אני בהלם טוטאלי. הפרק התחיל כמו כל פרק אחר וההתמקדות הזו בדיויד היא מדהימה. אני מההתחלה צעקתי עליו על זה שהוא לוקח טרמפיסט. זה נראה לי מוזר מההתחלה וכל שנייה חיכיתי לרגע שהוא יראה את עורו האמיתי. לחשוב שבן אדם נמצא במצב כזה. והשאלה של דיויד: "איך אתה יכול להיות כל כך אדיש? איך אין לך שום סימפתיה כלפי?!?!" - החוסר הבנה של איך בן אם יכול להיות כזה קר! שאלה שאני שאלתי בעצמי באותם רגעים. במשך כל הפרק הייתי צמודה למסך בלי לזוז. פשוט ככה. בנושא אחר: נייט. אני לא מבינה את רות לפעמים. היא שולחת את נייט לפגישה של אנשים מבוגרים, שהרי המקרה שלהם והמקרה שלו לא דומים. הוא צריך להיות בקבוצה של אנשים צעירים, שחיי האהובים עליהם מתו לפני שהם הספיקו ליצור סיפור חיים יחד. היא הייתה צריכה לחשוב על זה לפני שהיא הציעה לו ללכת לשם. הקטע שלו שם גם היה נורא עצוב. הצורה בה הסיפור שלו נקטע, ככה פתאום. כאב הלב הבלתי פוסק של נייט מכאיב גם לי. אני בכלל בהלם שהוא לוקח את המוות של ליסה כל כך קשה. אני גאה בו. נייט התבגר. אבל כואב לי עליו. ועכשיו גם כואב לי על דיויד. וגם קלייר שלא מוצאת את מקומה ושכל פעם כשהיא חושבת שהיא עשדתה צעד קדימה, מסתבר לה שיש עוד הרבה צעדים לפניה ושהיא למעשה לא מתקדמת לשום מקום. ועכשיו אני באמת אלך לישון...

רינת4

New member
אז ככה- ../images/Emo58.gifלפרק

מה אנ לא אעשה רק כדי לא ללמוד...? אני ממליצה לראות ולא לקרוא כי חבל, זה רק יהרוס. זה, מבחינתי, לא היה פרק שגרתי. אבל בקצרה זה מה שקרה: אני אתן לך הזדמנות להתחרט הפרק התחיל כרגיל: נייט והתסביכים שלו, קלייר והקולג', רות ובעלה וההתערבות שלה בחיים שלו ושל הבן שלו...אני לא זוכרת פרטים, וקית' שנוסע עם סלסט למסע הופעות של 3 חודשים ודיויד נשאר. אח"כ ההתמקדות היא רק בדיויד אשר לוקח טרמפיסט שנתקע לו האוטו ואז, ברגע מפתיע (טוב, אותי זה לא הפתיע כל כך) הוא משנה את עורו ומסתבר שהאוטו שלו בכלל לא נתקע והוא שודד את דיויד באיומי אקדח. אבל זה לא מסתיים שם. הוא לא מסכים לשחרר את דיויד . אח"כ הם עוצרים ליד חנות או משהו כזה והחוטף, נקרא לו ח', קושר את דיויד בעוד הוא נכנס לשם. דיויד מנסה להשתחרר ומצליח. הוא מצליח לברוח אבל ח' מצליח בסופו של דבר לתפוס אותו. אח"כ הם ממשיכים לנסוע כשח' שם לב שמשהו מסריח בתוך האוטו, ודיויד מסביר לח' שהוא מנהל הלוויות ושזו גופה. ח' מכריח אותו להיפטר ממנה והם משאירים אותה עם הכביש, למרות תחנוני דיויד לא לעשות כן. ח' גורר את דיויד אל סוחר סמים ומכריח אותו אח.ףכ לעשן קוקאין (אני חושבת). הם ממשיכים לנסוע ואז ח' מחליט שכלב טועה אחד זה הכלב שלו ואומר לדיויד שאם הוא יעזור לו לתפוס אותו, הוא ישחרר אותו. אחרי שהפ תופסים את הכלב, ח' מחליט שזה בכל זאת לא הכלב שלו ומאשים את דיויד. הוא מתחיל להרביץ לו מכות רצח ואז מכוון אליו אקדח. בקטע עוצר נשימה דיויד מתחנן על חייו אבל ח' לא מוותר. הוא אומר לו לעצום עיניים ובסופו של דבר כשדיויד פותח אותן ח' כבר לא שם. הפרק מסתיים כשדיויד הפצוע וההמום הולך על הכביש ומכונית משטרה עוצרת לו. **המשחק של מייקל ס' הול מגיע לשיאים חדשים בפרק הזה. **החוטף היה פשוט חסר רגשות וחסר איכפתיות לגבי כל הכאב של דיויד, בלי שום חרטה...זה היה אחד הדברים הכי מפחידים בקשר להתנהגות של בני אדם שראיתי אי פעם. ברוב הסרטים לחוטפים תמיד יש מידת מה של אנושיות וזה לא היה קיים כאן. ואם להגיד את האמת זה כל כך עצוב ובלתי מובן לדעת שבאמת יש אנשים כאלה. ואני בטוחה שבמציאות זה עוד יותר גרוע. **ח"ח לכותבים שלקחו את העלילה הזו רחוק רחוק ממה שהיינו מצפים שיקרה בתור צופים ובכך הצליחו לזעזע אותנו. זהו. עכשיו אני אחזור ללמוד. מקווה שזה עזר.

למעלה