פרק 4x4

קרטראבי

New member
פרק 4x4

סלחו לי על האיחור פשוט סגרתי שבת ורק עכשיו ראיתי את הפרק. רק רציתי להגיד שכל הקטע עם המדיום שנייט הלך אליה כל השיחה בניהם יש את ההרגשה שהיא לא מדברת על ליסה ושהיא מדברת בכלל על ברנדה. היא אומרת שהיא רואה אישה היא רואה מים ומי שזוכר יש קטע מאוד זכור של נייט וברנדה בבריכה בעונה ראשונה (שגם את הפרק הזה קאטי בייטס ביימה דרך אגב) האם מישהו גם חושב ככה? ומה הקטע עם הסיפרה 3???

רינת4

New member
לא מסכימה לזה. שלא יקרה שוב! ../images/Emo3.gif

אני ממש לא הרגשתי שהוא מדבר על ברנדה. היא בכלל לא הייתה קשורה לכל העניין. ובמיוחד לא אחרי שהוא אמר את השם של ליסה ברגע שהוא ראה את הכלב. מה גם שהמצב העגום בו נמצא ניית קשור למותה של ליסה ואין לזה שום קשר לברנדה - כמו שאמרתי קודם. ובאשר לספרה 3 אין לי מושג. נראה אם יתייחסו לזה בהמשך...

קרטראבי

New member
חחחח

הקטע עם הכלב לא היה קשור בכלל למה שהמדיום אמרה לא וגם המצב בו הוא נמצא אני מתכוונת למה שהמדיום אמרה לו היא לא יודעת על מה הוא חושב ומי זאת ליסה וגם שהיא אמרה לו שהיא לא מתה היא חיה והיא מחפשת דרך לחזור אליו, והרי ליסה מתה. לא יודעת פשוט כל מה שהיא אמרה התקשר איכשהו לברנדה

רינת4

New member
כן אבל הוא מובל לשם ע"י הכלב

והכל מתקשר לזה. אין מה "לתקוע" שם את ברנדה פתאום. בכל מקרה לי אישית לא הייתה אילו לשניה הרגשה שהדברים מתקשרים לברנדה.

למעלה