פרק 48|

nastiush

New member
"טאקי גירל" כנסי מהר!!!

את צריכה לתת גם לילדים אחרים לפתוח הודעה של הפרק היומי, לא רק את פותחת את הפרקים, זה מה זה לא פייר.... גם אני רציתי לפתוח אבל ראיתי שאת פתחת אז לא פתחתי. תוותרי גם לאחרים מדי פעםם

liran raz

New member
חח על איזה שטות אתן רבות חחחחח

חחח טוב התפקיד שלי זה להגיב יותר מאוחר כשעולה הפרק היומי רק אצלינו בשרים המורדים מי שפיספס ומי שרוצה להיזכר בכל הקטעים היפים יודע לאיפה להכינס אני זז לקניון בה ביי

../images/Emo221.gif../images/Emo28.gifוואי יש לי המוןן להגיד

דבר ראשון, מללה , עשו אותה כל כך יפה ודומה לעצמה!! אבל היא חסרה:\ כי הקול שלה לא אותו דבר ככה אגב, היא תחזור או לא?ובוניז'ה?אסור שבוניז'ה לא יחזוררר;[ אני כל כך אוהבת את המשחק שלו
אני מקווה שהם לא מחליפים אותם או משהו! הייתי המומה שברנרדו עשה את זה!! חשבתי שזה מקרה אמיתי..:\ וואי איך אני שונאת את הברנרדו המפגר הזה, מטומטם ודלפינה המעפנה עשתה הכל בשביל להוציא את פלור מכשפה איזה מסכנה:( וטומי המניאק, איך הוא עושה את זה לפלור\1!??! במקום פלור הייתי קופצת עליו ואומרת לו למה הוא עושה את זה, כאילו מה פאקינג היא עשתה לו?:\ בטח העובדת הסוציאלית הזאתי תגיד שדלפינה מתאימה:\ יוווווווו ואח של ניקו!!!דיי זה כזה מלחיץ יש עוד המון זמן עד שהוא יימצא את אחיו בטח פרק מהמם!

MOTEK2006

New member
../images/Emo58.gif

אני לא בטוחה שזה נכון אבל בסוף מגלים שפרנקו מאומץ לא ? כאילו תגובה שכתבת שיקח המון זמן עד שהוא ימצא את אחיו אז בסוף מגלים בפרנקו מאומץ אבל איך ?

../images/Emo221.gif../images/Emo28.gifאמממ../images/Emo58.gif

לא יודעת איך ייגלו שהוא מאומץ ואני גם לא רוצה לדעת:$

../images/Emo187.gif../images/Emo113.gifדחוףףףףףףףףףףףףףףףףףף

מי זאת השחקנית של מללה המשופצת?!?!!?!?!!
היא כל כךךךךךךךךךךךךךךךךךךך מוכרת לי ואני לא מזההההה!!!!!
מישהיא מקטנטנות אולי???
בבקשה תגידו לי מי זאת לפני שאני אשתגע
חחחח ניקו מטורף הוא הורג אותי
כל הקטע עם העובדת הסוציאלית היה דיי אממ... מוזר
היה ברור שלפלור לא יילך טוב בגרוש ולדלפינה כן
אבל צריך לחכות לראות מה ההחלטה שלה... לי יש את החשדות שלי
יוווו כל כך ידעתי שההיא ש"ניסתה להתאבד" שפגשה את פרנקו היתה קשורה איכשהו לברנרדו
בהתחלה חשבתי שהוא זה האיש שהיא מאוהבת בו או משהו אבל בסוף התברר שהם קשורים בדרך אחרת
פרק מגניב

debojam

New member
../images/Emo58.gifתגובה על הפרק../images/Emo58.gif

היה פרק יפה בא לי להרוג את דלפינה איך היא שיחקה אותה טובת לב מסכנה פלור הכל יצא לה הפוך ואיזה חמוד מקסימו כשאמר שפלור מטפלת הכי טוב בילדים מעניין מה תגיד המפקחת אני מקוה שלא תבחר בדלפינה רק זה חסר להם

debojam

New member
../images/Emo58.gifששכחתי../images/Emo58.gif

לדבר על תומאס איזה דפוקקקקקק היה בא לי שפלור תגיד לו אתה לא רוצה אותי והייתה עוזבת כדי להראות לתומאס מה זה אני קיויתי שהמפקחת תראה את פלור במצב אמיתי כשהיא בוכה והילדים מנחמים אותה או משהוא כזה ומללה ובוניז חחח היו מצחיקים חוץ מזה ברננדו דפוק ורואים שהוא כזה מרגיזז

MOTEK2006

New member
פרק יפה . . ../images/Emo107.gif../images/Emo192.gif

יפה אבל לא כול כךך ....
תומאס היה מזה מעצבן למה הוא עשה את זה לפלורר וגם היא הייתה מציקנית לא מעטט כנ"ל דלפינה ..... איזה מאניוק ברנרדווו ררר מסכנה אוליביהה
איך נקרעתי שראיתי ת'פרצוף של בוניז'ה ומללה נקרעתיי וגם שהרופא אמר להם שאי אפשר להחזיר אותם למה שהם ... ושמתם לב שזה לא השחקנית שמשחקים את בוניז'יה ומללה ? רואים שזה היה דיבוב ...
לא היה עוד משו מיוחד ...

../images/Emo221.gif../images/Emo28.gifפאקק שירשרתי להודעה

דבר ראשון, מללה , עשו אותה כל כך יפה ודומה לעצמה!! אבל היא חסרה:\ כי הקול שלה לא אותו דבר ככה אגב, היא תחזור או לא?ובוניז'ה?אסור שבוניז'ה לא יחזוררר;[ אני כל כך אוהבת את המשחק שלו אני מקווה שהם לא מחליפים אותם או משהו! הייתי המומה שברנרדו עשה את זה!! חשבתי שזה מקרה אמיתי..:\ וואי איך אני שונאת את הברנרדו המפגר הזה, מטומטם ודלפינה המעפנה עשתה הכל בשביל להוציא את פלור מכשפה השנייה בכלל:\\\\\\\ איזה מסכנה:( וטומי המניאק, איך הוא עושה את זה לפלור\1!??! במקום פלור הייתי קופצת עליו ואומרת לו למה הוא עושה את זה, כאילו מה פאקינג היא עשתה לו?:\ בטח העובדת הסוציאלית הזאתי תגיד שדלפינה מתאימה:\ יוווווווו ואח של ניקו!!!דיי זה כזה מלחיץ יש עוד המון זמן עד שהוא יימצא את אחיו בטח פרק מהמם!

../images/Emo221.gif../images/Emo28.gifWTF?

השניה בכלל:\\\\ התכוונתי לשים יותר למעלה איזה עצבים אוף

../images/Emo19.gif../images/Emo210.gifממממ פרק טוב../images/Emo13.gif

סופסוף עלילות חדשות...
השחקנים של מללה ובוניז'ה כאלה חמדוים חחחח
זאת שמשחקת את מללה מוכרת לי ממש... צריך להתחיל להבין מאיפה.. רוברטה ותומאס היו שני מפגרים היום אלוהים!!! אחת הדוגמאות לילד בלי שכל כאילו..טוב שלא הפכו אותו לדומת מטומטמת מפרק אחד לשני. גררר ניקו עמצבן, צריכים להוריד לו את הרמות היסטריה. בלאט.

0O נועה 0O

New member
פרק חמוד

מללה ובוזני'ן היום היו פשוט מצחיקים
דולפניה היתה מעצבנת
תומאס פשוט מעצבן הוא לא קולט שלא יתנו פלור את האטופרסות אם הוא ימשיך ככה
, אבל היה מצחיק
זה רק אני או שלורנסו התחיל אם מללה
, ניקו צריך כדורים או משהוא דחוף
אלוהים אדירים שירגע קצת ..... חוץ מיזה מה אולי רוצה מפרנקו היא אמרה לו שהיא לא רוצה להיות איתו זכותו להיות אם מי שהוא רוצה....
,

../images/Emo108.gif../images/Emo214.gifפרק.... סביר.....

הזוי לחלוטין
פלור הייתה היום מעצבנת העובדת הסוציאלית נדבקה רק אליה! ומה שמוזר זה שפלור היא זאת שהעובדת הסוציאלית ראתה הכי הרבה עם הילדים ומקס ודלפינה בקושי היו איתם (דלפינה רק סיפרה) תומי היה כל כך חמוד היום!!!!! הווו
השוני של מללה ובוני היה לגמרי מוגזם! רואים שהחליפו שחקנים (זאת ששיחקה את מללה נראית לי מאוד מאוד מוכרת...
) ואיך שהפיות שלהם זזו.. לגמרי לא בקצב! והקול של מללה האמיתית היה הד כזה.. מרוב שזה מוזר כנראה זה היה בכוונה בשביל הצחוקים ניקו לגמרי התחרפן! אבל האירוניה היא ש
זה לא הוא שמאומץ אלא פרנקו XD

נזכרתי מי המללה החדשה!!!!!!

זוכרים בתחילת העונה שהראו את הבת דודה/דודה/משו בסגנון של טיטינה?? זאת היא! ההיא שמללה חשבה בהתחלה שהיא פלור והיא נתנה לה מלא כסף ובסוף היא ברחה! לא זוכרת אם היא הייתה בקטנטנות/המורדים אבל היא הייתה בפלוריסיינטה

למעלה