star_female
New member
לא ראיתי
עם תרגום לעברית, אז אני מתנצלת מראש אם חלק מהציטוטים יהיו לא מדוייקים
פרק 46 - היום האחרון של בחינת המקצוענים זה נראה כאילו טויה באמת שם, צופה במשחק... צ'יבי טויה~ "טויה, האדם שתפגוש בסוף הוא לא אני אלא היקארו" טויה מסתכל בשעון לראות אם המשחק של היקארו נגמר כבר~ ואז הוא נורא מבואס כשאמאנו בא לראיין אותו והוא חושב רק על המשחק של היקארו ^^; "יכול להיות שהתוצאות של בחינת המקצוענים כבר הגיעו" טויה: *פותח עיניים* "חכה רגע! גם אני יכול לשמוע את התוצאות??" במקום להתרכז בקריירה שלו עם 20 נצחונות רצופים ישר על ההתחלה הוא חושב רק על היקארו... אובססיבי, כבר הזכרתי? כל כך הרבה אנשים מחכים לתוצאות... טויה, הבוחנים... ואיסומי... וואיה מנצח... איסומי מוזג מיץ... המשחק של שינדו נגמר... איסומי מפיל את הכוס... :< איזה לחץ ובסוף הוא הולך הביתה בוכה. זה באמת אכזרי שאף אחד לא בא להגיד לו. טויה בא לאוצ'י כדי לראות את המשחק ^^; הוא באמת חשב שאוצ'י יראה לו?... "שינדו בא, הוא יופיע לפני בקרוב. עם התשובה לשאלה "מה אתה?"" "בוא, שינדו! אני כאן!" טיהי ^^ ההורים של היקארו מפחדים שהחיים החברתיים שלו יפגעו? טוב... אולי קצת בגלל טויה XD אבל ברצינות, בינתיים זה רק עזר לו (לא שהיו חסרים לו חברים בבי"ס אבל הוא הכיר הרבה אנשים חדשים בתור אינסיי והוא בטח יכיר הרבה גם בתור פרו... זה לא שהוא יפסיק לצאת מהבית או משהו) "שינדו-קון לא רוצה ללכת לתיכון?" XD זאת שאלה בגלל? הצ'יבים נראו כל כך לא קשורים ^^; מוזר קצת לראות את היקארו בבי"ס, אחרי הרבה זמן שבקושי ראינו את הבי"ס בכלל... מיטאני אמר לשינדו בהצלחה ^^ אקארי רוצה לקנות להיקארו מתנה... תחסכי את הכסף למישהו שיהיה לו אכפת ממך ^^;; "סוף סוף הגעתי לאותו עולם כמו טויה. טויה, לעולם שלך!" הוא פשוט חייב לדבר אליו בגוף שני XD ושניהם חשבו על אותו דבר ^^
עם תרגום לעברית, אז אני מתנצלת מראש אם חלק מהציטוטים יהיו לא מדוייקים