פרק 46

star_female

New member
לא ראיתי

עם תרגום לעברית, אז אני מתנצלת מראש אם חלק מהציטוטים יהיו לא מדוייקים
פרק 46 - היום האחרון של בחינת המקצוענים זה נראה כאילו טויה באמת שם, צופה במשחק... צ'יבי טויה~ "טויה, האדם שתפגוש בסוף הוא לא אני אלא היקארו" טויה מסתכל בשעון לראות אם המשחק של היקארו נגמר כבר~ ואז הוא נורא מבואס כשאמאנו בא לראיין אותו והוא חושב רק על המשחק של היקארו ^^; "יכול להיות שהתוצאות של בחינת המקצוענים כבר הגיעו" טויה: *פותח עיניים* "חכה רגע! גם אני יכול לשמוע את התוצאות??" במקום להתרכז בקריירה שלו עם 20 נצחונות רצופים ישר על ההתחלה הוא חושב רק על היקארו... אובססיבי, כבר הזכרתי? כל כך הרבה אנשים מחכים לתוצאות... טויה, הבוחנים... ואיסומי... וואיה מנצח... איסומי מוזג מיץ... המשחק של שינדו נגמר... איסומי מפיל את הכוס... :< איזה לחץ ובסוף הוא הולך הביתה בוכה. זה באמת אכזרי שאף אחד לא בא להגיד לו. טויה בא לאוצ'י כדי לראות את המשחק ^^; הוא באמת חשב שאוצ'י יראה לו?... "שינדו בא, הוא יופיע לפני בקרוב. עם התשובה לשאלה "מה אתה?"" "בוא, שינדו! אני כאן!" טיהי ^^ ההורים של היקארו מפחדים שהחיים החברתיים שלו יפגעו? טוב... אולי קצת בגלל טויה XD אבל ברצינות, בינתיים זה רק עזר לו (לא שהיו חסרים לו חברים בבי"ס אבל הוא הכיר הרבה אנשים חדשים בתור אינסיי והוא בטח יכיר הרבה גם בתור פרו... זה לא שהוא יפסיק לצאת מהבית או משהו) "שינדו-קון לא רוצה ללכת לתיכון?" XD זאת שאלה בגלל? הצ'יבים נראו כל כך לא קשורים ^^; מוזר קצת לראות את היקארו בבי"ס, אחרי הרבה זמן שבקושי ראינו את הבי"ס בכלל... מיטאני אמר לשינדו בהצלחה ^^ אקארי רוצה לקנות להיקארו מתנה... תחסכי את הכסף למישהו שיהיה לו אכפת ממך ^^;; "סוף סוף הגעתי לאותו עולם כמו טויה. טויה, לעולם שלך!" הוא פשוט חייב לדבר אליו בגוף שני XD ושניהם חשבו על אותו דבר ^^

dannyshadow

New member
נראה שהחיים החברתיים

של היקארו לא משהו. אם שמת לב הוא היה עצוב בביה"ס:O

magicalgirl

New member
../images/Emo204.gifמסכימה...

דמו...הוא החליט לרדוף אחרי אקירה.זאת מטרה שלו וכנראה הוא מוכן להקיב בשבילה דברים...

star_female

New member
אבל זה לא בגלל שאין לו חברים

או שהם לא חברים טובים שלו, זה ספיציפית המועדון גו שהוא לא יכול לחזור אליו. וזה לא שהם לא רצו שהוא יחזור. אפילו מיטאני לא היה מגעיל אליו הפעם.

star_female

New member
אם אמא של היקארו לא היתה

מזכירה את זה היית חושב שמשהו לא בסדר עם החיי חברה של היקארו? גם אם היית מאיזושהי סיבה חושב על זה בעצמך? כל אחד עצוב לפעמים, זה שהוא היה עצוב בפרק ספציפי לא אומר שאין לו חברים. גם אם הם לא רוצים שהוא יהיה במועדון גו (הוא פרש אחרי הכל), זה לא אומר שהם לא מדברים יותר (עובדה שאקארי שמעה ממנו שהוא ניצח). וזה גם אחרי שעברה עליו תקופה לחוצה. אני חושבת שאפשר להבין למה הוא לא happy go lucky כמו תמיד.

Yosh Yosh

New member
תהייה ../images/Emo58.gif

הנה מיטאני אומר לו "בהצלחה" ומחייך, ובפעם הבאה שהוא רואה אותו (פרק 68 נראה לי) הוא כועס עליו ושונא אותו

hili האחת

New member
ה"עולם"נתן תחושה של משחק וידאו...

אהבתי את מיטאני... סוף סוף... אבל יש לו המון חברים! נאסה (נציגות נשית בין כל הבנים), פוקו, וואיה (אחד החברים היותר טובים), איסומי (כנ"ל וואיה, רק שאני לא יודעת מה יהיה אחרי שהוא עלה ואיסומי לא... מקווה שהחברות תמשיך. הוא גם אחד החברים החמודים יותר...
), ויש גם את החברים ממועדון הגו... אחרי הכל, הם עדיין חברים, לא? ממועדון הגו יש את אקארי, את מיטאני, את טסוטסוי (שקצת הרבה נעלם... אז הוא הלך לתיכון, אז מה? התיכון לא קרוב? אי אפשר להגיד שלום?), את ההיא מהמשחקי כדורסל שהחליטה להשקיע בגו, את היפה שהגיעה בעקבות אקארי... (או שאקארי יותר הכריחה אותה לבוא...
) ויש לו עוד... אבל אקירה (טויה
אני יותר אוהבת לקרוא לו טויה, יותר כיף...) יותר קוואי כל פרק...

shui chan

New member
זה לא ממש מדויק..

במועדון הגו הוא כבר לא ממש רצוי בגלל שפרש.. הקשרים שלו עם הרבה מהאנסאיים התערערו בגלל שהוא כן הצליח לעלות והם לא הם לווא דווקא כועסים עליו.. אבל הוא פשוט נמצא עכשיו כבר בשלב אחר אז הריחוק הוא הגיוני.. ולגבי אקירה - הם לא ממש בקשרי חברות ביינתים. :)

star_female

New member
../images/Emo58.gif קטן למנגה

זה לא שהם ב"קשרי חברות" גם אחרי זה XD למרות שאני ממש אוהבת את היחסים שלהם~ זה נורא חמוד XD

shui chan

New member
../images/Emo58.gif למנגה ברור שכן :)

פשוט חברות מסוג קצת שונה O:

star_female

New member
בערך... אבל לא ../images/Emo58.gif

חברים מהסוג שנגיד היקארו ו-וואיה או היקארו ואקארי... טוב, זה באמת פשוט סוג שונה. ^^;

magicalgirl

New member
../images/Emo204.gifמבאס ><

[טוב שנזכרתי לחזור לפורום @@] בעעע כל כך חבל לי על איסומי...הכי מעצבן אותי ש....ש...פשוט אפ'חד לא בא לעודד אותו או משו...הרי הוא חבר שלהם... זה היה צפוי לגמרי שהיקארו ינצח את אוצ'י...האמת קצת ריחמתי עליו. אקירה היה יכול להיות קצת יותר מתחשב, קצת קשה להפסיד והוא חייב לדעת את זה ^^ הראו את מיטאני *-*...סוף סוף :]...

ד פ נ א

New member
רגע לפני הפרק הבא - 47

מצד אחד הפרק היה שמח, סוף כל סוף יש לנו מנצחים אחרי 3 חודשים מיגעים, אפילו אם אלו לא ה 3 שרציתי, לצערי או'צי עלה ואיסומי לא. מצד שני הפרק הוא עצוב, עצוב לראות איך לא התיחסו לאיומי שהפסיד ולא עלה, אולי גם בגלל שהוא יצא מוקדם?, עצוב לראות איך מעגל החברים של היקארו משתנה מתקופה לתקופה- וברים שהוא היה איתם בקשר יומיומי נעלמים, ותמיד יש את ההמתנה לחברים החדשים. אני נהנתי, היה גם מענין הקטע עם אמא של היקארו והיועצת, איך היא דואגת לבן שלה. (טוב ככה זה אימהות...)

למעלה