פרק 46

cRitiCaL KitTy

New member
*__*../images/Emo113.gif../images/Emo205.gif../images/Emo191.gif

איזה פרק יפה! היקארו עבר! איזה חמוד! הוא מרגיש נטוש! אוווו וצ'יבים של אמא ומורה:\ בזבוז של צ'יבים. אבל הראו שוב את המועדות גו אז זה נחמד^_^ מותר לפתוח שרשור יומי נכון? או שיש שעה שממנה זה צריך להיות?

harar8

New member
אה טוב

אבל לרוב פותחים אחרי, אבל זה גם בסדר לפני ^^

טוצית

New member
XD../images/Emo95.gif../images/Emo203.gif

אמא של היקארו באקה PPPPPPPPPPPP: היא לא מבינה מה קורה איתו ובמקום לדבר איתו היא משתפת איזו מחנכת >< באקה P:

harar8

New member
^_^

היקארו הפך למקצוען אבל חבל לי על איסומי
רציתי שהוא יהיה מקצוען. וגם וואיה מקצוען(= היקארו ואקירה ממש אובססיבים אחד כלפי השני0o

harar8

New member
כמובן שאני שמחה שהיקארו עבר

אבל אם זה היה איסומי וואיה והיקארו זה היה יכול להיות טוב יותר אני לא ממש אוהבת את אוצ'י

Mini MokonA

New member
האי...

איסומי סאן לא עבר..
;; והוא כבר לא יכול להיות אינסיי...

koko123

New member
איסומי המסכן....

אוצ'י הפסיד להיקארו זה היה כל כך צפוי זו רק אני או שלאוצ'י ולהיקארו יש אובססיה ענקית לאקירה?! איסומי המסכן הוא לא עבר את הבחינה ואיך הוא הלך בגשם כולו רטוב T T הראו את מיטאני ^^" מתי שהיה את הקטע בסוף שהיקארו הולך נקרעתי מצחוק XDD

Noriko Chan

New member
הוא הלך כאילו נתקע לו משהו מתחת

לכתפיים וזז מצד לצד ובכללי נראה מוזר י-י

טוצית

New member
XDDDD../images/Emo95.gif../images/Emo203.gif

"ההליכה שלו דמתה יותר להידוס" {הארי פוטר 6} ציטוט נורא מתאים. פרק מעצבן עם סוף מפגר XPPPP

shui chan

New member
השאלה היא..

איך היוצרים הרשו לעצמם לשחרר לטלויזיה את הפרק ככה?!

Noriko Chan

New member
פרק מסריח. פשוט מסריח. ../images/Emo142.gif

התבאסתי לחלוטין שאיסומי הפסיד, למרות שידעתי שהוא יפסיד. זה פשוט כל כך לא הגיע לו. ההתלהבות של היקארו- התלהבות בניצחון שתמיד יש לו, ה"ישש, ניצחתי ואני אשיג את טוייה הוריייייייייי ^-^" פשוט הייתה כל כך חסרה לי. במקום זה תקעו אותנו עם קטע נוסטלגי ועצוב שגרם לי לבכות. פרק שאכזב אותי יותר מדי :X

טוצית

New member
../images/Emo45.gif;;../images/Emo95.gif../images/Emo203.gif

גמני שנאתי את הפרק הזה... איסומי!!!!!!!!!!!!!!!! לאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!! ;;;;;;;;;;;;;;; אוצ'י הפסיד D: זה הדבר היחיד שטוב בפרק. היקארו הוא דמות שאפשר להזדהות איתה,{ הקטע שהוא מאזין למועדון הגו} מצד אחד- הוא אינסיי, הוא ידע שהוא לא יוכל להיות במועדון והוא הקריב את זה. מצד שני, לראות אותם נהנים וצוחקים... היקארו אחלה ^^ טויה מייחס להיקארו יותר מדי מחשבה @.@ אבל זה שהיקארו לא שמח, למרות שזה לא היה כיף, נתן לו נקודות זכות אצלי =] כי- כי- כי איסומי ><

shui chan

New member
פרק באמת טיפה מבאס..

האמתי שהיו כל מיני קטעים שאני לא זוכרת שהיו במנגה - ההליכה של איסומי בגשם או כל המחשבות של אקירה במונית.. אקירה היה ממש חסר התחשבות היום.. אני מבינה שהוא אובססיבי כלפי היקארו אבל טיפה התחשבות באוצ'י שהפסיד אבל היקארו וואיה עברו אז זה בסדר ^__^~ היה קצת אכזרי זה שאף אחד לא בא להגיד לאיסומי.. ממש ריחמיתי עליו. ומיטאני היה ממש חמוד היום :)
ובאמת היה טיפה מבאס לגלות שאפילו שהיקארו עבר את הבחינה הוא מרגיש קצת בודד.. >;

למעלה