פרק 4428 (יום שלישי)

יניב1

New member
פרק 4428 (יום שלישי)

חזרתי לראות היפים אחרי הפסקה קלה. פה ושם יצא לי להציץ וגם קראתי את התקצירים השבועיים, אבל היום ראיתי כמעט הכל. ומה? שום דבר חדש תחת השמש. הסדרה משעממת אותי. ברוק ורידג' כל כך משעממים, ממש. הם היו בסיטואציה הזאת כל כך הרבה פעמים בעבר של אוהב לא אוהב חוזר לא חוזר וזה כבר די מאוס. ניק אמנם מכניס משהו חדש לסדרה ואני אוהב את מה שבונים לו עם ברוק, אבל זה עדיין לא עובד, המשולשים האלה מתחילים כבר להימאס וזה לא תופס. ג'קי בכלל מעצבנת, איזה זכות יש לה להתערב ככה בחיים של ניק-ברוק-רידג' ולתחמן ככה? באמת מתאים לה להיות כלואה באיזה כלוב - מה שהיה אגב הדבר המשעשע המקורי הנחמד היחידי בפרק הזה, המפתח הזה שמאס הביא לה. חוץ מזה, אין שום דבר מעניין. אני מתגעגע לאמבר, לריק לדיקן - כשהם היו היתה עוד רוח בסדרה. מה גם שהחליפו את ברידג'ט ואני ממש לא סובל את השחקנית החדשה, ותומאס סתם מעצבן. גם הקייטלין הזאת לא משהו, כל כך הרבה חדשים, שאני מאבד עניין.
הניצוץ היחידי הוא שובה של טיילור לכמה פרקים והצטרפותה של לינדה גריי (סו אלן דאלאס) לסדרה. זה באמת יהיה נחמד. רק שיבואו הפרקים האלה כבר, שיהיה מעניין.

לינה18

New member
אני לא יכולה להסכים עם מה שכתבת

כי אני אוהבת את ברוק עם ריג'. אני אוהבת את תומס וקייטלין-הם ממש חמודים ואני גם(בינתיים) אוהבת את בריג'ית החדשה.

למעלה