פרק 42~!

liran 1 0 1

New member
משהו לא ברור לי

שהיקארו היה האופנוע מה סאי עשה? אתם קולטים את סאי רץ אחרי היקארו וצועק ימטא היקארו!!

CibiHeart92

New member
קודם תצאי מאילת ><

חכי חכי לקוספליי הבא יא טסויטסוי!! 3: *מרביץ לך בראש עם המניפה*

CibiHeart92

New member
גם אני XD

היה האמת יותר משעשע עם הוא היה נאחז בקצה של האופנוע בצ'יביות וצועק "למה אנחנו זזים כל כך מהר???" או משהו..

shui chan

New member
פרק מגניב :)

אני חושבת שתקופת הבחינות לפרו היא פשוט התקופה הכי טובה בסדרה ^___^ איזה חמוד היה טסוקי במה שהוא אמרה להיקארו - "אני משאיר את המקצוענים לך" הוא בסך הכל בחור חמוד במעטפת שברירית~ בפרק הבא המשחק של היקארו נגד וואיה ^__^
אוצ'י נכנס גם חזק לקטע של היקארו - עוד אחד לאוסף :)

shui chan

New member
פחח.. התבלבל לי לגמרי P<

התכוונתי לטסובאקי - והוא בחור רגיש במעטפת של קשוח~ או שלא ^^;;

star_female

New member
סאי נראה כמו כובע בקטן XD

זו בהחלט אחת התקופות היפות בסדרה, יש פרקים נורא חמודים ופרקים נורא טובים והרבה התפתחות לדמויות ולעלילה... אני לא יודעת איזו תקופה אני הכי אוהבת, בכל אחת יש את הקטעים הטובים שלה. ^^

star_female

New member
פרק 42 - הראשון שעובר

למה מזכירים את אדאצ'י כל כך הרבה? אני לא זכרתי אותו בכלל... וגם את קומיה מזכירים יותר ממה שזכרתי אבל הוא לפחות חמוד... ^^; טויה צורח *-* על אוצ'י!! D: תראה לו~ "אני לא מבין את האובססיה שלך לגבי שינדו" "למה אתה מתאמץ כל כל בשביל שינדו?" אה~ אוצ'י שם לב אבל לא מבין XD המשחק השני *-* כבר עברו שנתיים מאז... היה קלוז אפ יפה של טויה *__* "איזה מין אדם הוא שינדו?" "זה מה שאני רוצה לדעת." איסומי הפסיד להונדה :< וואיה: "הוא עדיין לא הפסיד!" אוו~ אוצ'י שם את שינדו בתור המטרה שלו... הוא צודק. אם מכוונים גבוה יותר הבחינה לא קשה. כמו שטויה הוא המטרה של שינדו ובגלל זה הוא הצליח להתקדם כל כך מהר ובביטחון ^_^ אומרים לאוצ'י כל הכבוד והוא אפילו לא אומר תודה >.> "אני לא רוצה להפסיד למישהו כמוהו"? >.> למה אתה חושב שמישהו ירצה להפסיד למישהו *כמוך*? הזכרתי שאני שונאת את אוצ'י? ההבעות של וואיה כשהוא רואה את "סאי" באינטרנט XDD היה קצת וואיה/שינדו בסוף ^^; אבל נו, זה היקארו. פשוט ככה הוא מתייחס לאנשים שהוא אוהב או מעריך... (והוא אובססי לטויה, בואו לא נשכח את זה)

למעלה