פרק 41 - שלושה שבועות לא יספיקו!
איסומי-סאן *-* הוא כל כך טוב בגו~ היה מגניב לראות את המשחק ^^ "אין לי סיבה לאבד ביטחון עצמי. אני אשאב ביטחון מהגו שלי!" טוב שלא כולם באו להסתכל על המשחק הזה XD לפחות הם ראו את איסומי מנצח את אוצ'י ^_^ XD אפילו הוא אמר שזה בזכות אוצ'י שהוא חזר לעצמו "קמת לתחייה, איסומי" "אני מרגיש כאילו מזמן לא נפגשנו, וואיה" *-* אני כל כך אוהבת את איסומי בפרקים האלה
אוצ'י באמת משחזר את המשחק בשירותים XDD "אוצ'י, אנחנו נשחק ביום האחרון ואני אשתפר הרבה עד אז" גו היקארו~ אוצ'י כל כך יהיר >.> "אולי אני אפסיד... לא, בעצם לא נראה לי" "שינדו באמת השתנה, ולא רק מבחינת המשחק" הוא מגיב על character developement בסדרה XD זה מעניין "טוב לדעת ששינדו הפסיד" >.>;;;; היקארו חולם על המשחק בלילה ^^; אפילו על הפיג'מה שלו כתוב גו XDD ולפחות הוא בטוח שהוא מסוגל לשחק למרות ההפסד... יופי, אוצ'י מחליט לקרוא לטויה סוף סוף
לא שהוא מודה בזה בפני טויה... "תקרא לי סנסיי" גו טויה~ XDDD "אני מאמין שאני אוכל ללמד אותך להתמודד עם שינדו" "אני אנצל כמה שאפשר את האובססיה שלך לשינדו" אפילו אוצ'י שם לב XD היה מגניב לראות שוב את המשחק נגד סויון~ שחזרתי אותו אז זכרתי את המהלכים האחרונים ^^ כיף לראות את אוצ'י בהלם משינדו. מגיע לו עם כל היהירות הזאת
"שלושה שבועות לא יספיקו" "לא נכון, בשביל זה אני כאן" טויה~