פרק 41

Witchcrafts

New member
הגעתי למסקנה חשובה בפרק המדובר:

אקירה יותר מדי מגניב בשביל היקארו.

../images/Emo57.gif../images/Emo205.gif תגובה מאוחרת

אני היחידה פה שרואה ארץ נהדרת? איזה חמוד היקארו כתוב לו גו על הפיג'מה.. "האובססיה שלך להיקארו" כולם שמים לבXDDDDDD למה אוצ'י לא משנה תסרוקת? או לפחות לבוש? מה כואב לו? זה עד כדי כך יהרוס את מעוררות הרחמים שהוא מפיץ בכל מקום עליו דורך?

DevilOfMist

New member
זה היה צפוי שאיסומי יתאפס על עצמו

הוא לא יכול לתת להפסד טכני אחד להרוס לו את החיים,ולטעמי כולם לוקחים את היקארו יותר מדי ברצינות. המהלכים שלו טובים,והוא די חכם (בגו) אבל לא צריך להגזים,אקירה מטורלל לגמרי על הקטע של היקארו... חוצמזה היה פרק חביב+,הקטע שאיסומי אמר לאוצ'י "סתום ת'פה" היה טוב P: סופסוף מישהו משתיק את הניג'ס הזה

shui chan

New member
פיספסתי ביום שישי ^__^

המשחק בין איסומי ואוצ'י היה קצר יחסית, או שזאת הייתי רק אני? איסומי עדיין היה קריר להיקארו. אבל השיחה עם וואיה הייתה כזאת חמודה - "אני מרגיש כאילו לא דיברתי איתך כבר שנים" אקירה באמת מגניב ^__^ עם חליפה
והמשפט הזה של אוצ'י ממש הצחיק אותי- "אני אנצל כמה שיותר את האובססיה שלך ליריב, המורה."

CibiHeart92

New member
כן XD

וזה לא ליריב זה להיקארו, זה אפילו יותר מטריד ככה כולם שמים לב חוץ משניהם P: וזה באמת היה קצר יחסית, ויופי, כמה זמן אפשר לסבול את אוצ'י מדבר לעצמו?

CibiHeart92

New member
הקטע הכי טוב היה

"אוצ'י, תשתוק." כי באולי עשרה פרקים האחרונים חיפשתי מישהו שיגיד לו את זה!! סתום את הפה כבר!!!!!!!!

CibiHeart92

New member
הוריי O:

הוא אשכרה הדמות הג'ינג'ית היחידה הקיימת שאני לא מסתדרת איתה לא נורא יש מספיק ג'ינג'ים בסדרה הזו

טוצית

New member
רעיון טוב^^../images/Emo95.gif../images/Emo203.gif

|לאקשורה| אני לא מכירה אפילו אחד שלא שונא אותו ><

DevilOfMist

New member
אני רק מדמיין מה היה קורא עם-->

הוא היה ישראלי,כול הערסים יפוצצו אותו כול יום xD אררגג,אבל הערסים הכי גדולים שאי פעם ראיתי באנימה היו..איצ'יגו מבליץ' וסג'י קון ממידורי נו היבי XD ויש מצב שהאקושו מיו יו האקושו P: ליפנים יש כול כך הרבה מזל >:

CibiHeart92

New member
אוקי אז ככה

מה לעזעזל ערסי באיצ'יגו וסאיג'י? ונוריד את זה לרק איצ'יגו כי הם ממילא אותו אחד... מה בדיוק ערסי בו? שהוא לא שם |הכנס אות מסוימת כאן|? ולגבי יו יו האקושו עם במקרה נפלת קורבן לפרסומות הישראליות רק תדע שקוראים לו יוסקה P:

../images/Emo57.gif../images/Emo205.gif אני לא שונאת אותו

אבל זה די מתסכל לראות אותו.. כמה מעט מודעות עצמית יכולה להיות לבן אדם

CibiHeart92

New member
חחח

וכמה בנאדם יכול לדבר לעצמו.. כאילו שאקירה לא עושה את זה מספיק

star_female

New member
פרק 41 - שלושה שבועות לא יספיקו!

איסומי-סאן *-* הוא כל כך טוב בגו~ היה מגניב לראות את המשחק ^^ "אין לי סיבה לאבד ביטחון עצמי. אני אשאב ביטחון מהגו שלי!" טוב שלא כולם באו להסתכל על המשחק הזה XD לפחות הם ראו את איסומי מנצח את אוצ'י ^_^ XD אפילו הוא אמר שזה בזכות אוצ'י שהוא חזר לעצמו "קמת לתחייה, איסומי" "אני מרגיש כאילו מזמן לא נפגשנו, וואיה" *-* אני כל כך אוהבת את איסומי בפרקים האלה
אוצ'י באמת משחזר את המשחק בשירותים XDD "אוצ'י, אנחנו נשחק ביום האחרון ואני אשתפר הרבה עד אז" גו היקארו~ אוצ'י כל כך יהיר >.> "אולי אני אפסיד... לא, בעצם לא נראה לי" "שינדו באמת השתנה, ולא רק מבחינת המשחק" הוא מגיב על character developement בסדרה XD זה מעניין "טוב לדעת ששינדו הפסיד" >.>;;;; היקארו חולם על המשחק בלילה ^^; אפילו על הפיג'מה שלו כתוב גו XDD ולפחות הוא בטוח שהוא מסוגל לשחק למרות ההפסד... יופי, אוצ'י מחליט לקרוא לטויה סוף סוף
לא שהוא מודה בזה בפני טויה... "תקרא לי סנסיי" גו טויה~ XDDD "אני מאמין שאני אוכל ללמד אותך להתמודד עם שינדו" "אני אנצל כמה שאפשר את האובססיה שלך לשינדו" אפילו אוצ'י שם לב XD היה מגניב לראות שוב את המשחק נגד סויון~ שחזרתי אותו אז זכרתי את המהלכים האחרונים ^^ כיף לראות את אוצ'י בהלם משינדו. מגיע לו עם כל היהירות הזאת
"שלושה שבועות לא יספיקו" "לא נכון, בשביל זה אני כאן" טויה~

למעלה