פרק 41!!! (לא?)

h p g i r l

New member
פרק נחמד^^../images/Emo82.gif

שאורן נלחץ מזה שיא באה לנשק אותו
אני אוהבת שאורן קרו היה מצחיק כרגיל^^ סאקורה הייתה חמודה כרגיל וטומיו הייתה חמודה על הקטע של להכין תלבושת אםםםם, מיזוקי~_~ מפחידה....

ערן1987

New member
אני היחיד ששם לב שהחול יצא מכיוון

בית המקדש הזה של גברת מיזוקי? וכשסאקורה באה לנשק את סאיוראן היא לא ממש התרגשה.. והוא כן,שלא נדע.. איך הוא התרגש,חח

Spinel Sun

New member
למה???

ךמה הקלף מנע את הנשיקה?!? אני אהרוג את חול זה לא פייר

Yosh Yosh

New member
כן

ואין לך מושג כמה השורה הראשונה בחתימה שלך (בעברית) מתאימה לפרק של מחר XD

DogsGirl

New member
חחח^^../images/Emo60.gif

אני רוצה לראות את הפרק עם ההצגה^_^ הוא יהיה מחר?

star_female

New member
פרק חמוד!! *_*

סאקורה/שאורן *_* עידית צודקת, לי-קון באמת התגבר קצת על יוקיטו... למרות שהוא עדיין הסמיק ^^ כמה חיכיתי לפרק הזה (עם כל הדיבורים עליו פה ^^; )... האמת שפעם לא כל כך אהבתי אותו, אבל זה בגלל שלא ממש הבנתי מה קורה בו ומהצד זה פרק די משעמם :X אבל כשמבינים זה פרק ענק *_* "מה זה משנה איזה תפקיד בהצגה תקבלי? בכל מקרה אני הולכת להכין לך את התלבושת" כמובן... לי: "אני ממש מקווה שאני לא הנסיך" XDDD אל תדאג, אתה לא... XDDDD איך טומויו נצצה ונהייתה starry-eyed כשהיא שמעה שסאקורה הנסיך XDD "אני מרגיש מישהו בעל כוחות קסם חזקים מאוד. הוא נמצא כאן, בעיר הזאת!" דבר ראשון, יש הרבה כאלה "בעיר הזאת" o.o; דבר שני, איפה *עוד* מישהו בעל כוחות קסם חזקים יכול להיות? כולם בערך נמצאים בטומואדה... אולי חוץ מאלה שבסין ואנגלייה... x.x XDDDD "אוי, לא! מה זה יכול להיות?" אני אוהבת איך שלי-קון לא יודע לשחק... לי שר? o.o *-* לא ידעתי את זה... "משהו קטן לאכול"? "לא בטוח שזה יספיק לשלושתינו"?? x.x כמה שעונים מעוררים o.o;;;; טוב.... היא צריכה אותם בשביל להתעורר, נה?... הפנקייקים שלהם נראים כל כך טעימים... טויה כמעט אמר לה שהוא יודע o.o "בא לך להתאמן בחוץ?" "בטח" היה לו קול כזה מתוק היום כשהוא דיבר עם סאקורה ^_^ *___* הם כמעט התנשקו!!! *בועטת בקלף החול* >__< הידיים שלהם נגעו כשהקלף בא אליהם! "את לא חושבת שהקלף חיכה עד שאת ואני נהייה לבד?" מה, כדי להפריע לכם? ^^; דרך אגב, זה היה הקאנג'י של ירח על המה-שזה-לא-יהיה של גברת מיזוקי, למי שתהה :X

Yosh Yosh

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!!!!

"את לא חושבת שהקלף חיכה עד שאת ואני נהייה לבד?" מה, כדי להפריע לכם? ^^; חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!!

ערן1987

New member
חח,אהבתי את הפנקייקים שלהם

בדיוק ראו את זה ואמרתי לאמא שלי "למה את לא מכינה כאלה?" והיא ענתה לי "אתה רוצה אני יכולה לצייר לך כאלה"

OFIRB9

New member
פרק טוב!

סליחה שאני מגיבה רק עכשיו אבל ניתקו לי את המחשב... *קורעת לגזרים תמונה של אחי הגדול שמחק לי עכשיו גם את התוכנה שמנגנת קליפים וסרטים* אהבתי ששניהם עשו אותו דבר אחרי שפגשו את יוקי, וטויה כזה מקסים...קאהו ממש נודניקית! ואני לא יכוווולה לחכות למחר!

Vegeta fanatic

New member
אני חייבת להודות שבכיתי מצחוק

בקטע עם השעונים המעוררים. ^^; אולי זה היה מעייפות, לא 'דעת. אבל פשוט בכיתי מצחוק.
זה כ"כ מוכר לי וזה רעיון ששווה לנסות. ^_^

OFIRB9

New member
אני ניסיתי את זה

יעיל, אבל נשאר לך כאב ראש לכל היום

למעלה