פרק חמוד!! *_*
סאקורה/שאורן *_* עידית צודקת, לי-קון באמת התגבר קצת על יוקיטו... למרות שהוא עדיין הסמיק ^^ כמה חיכיתי לפרק הזה (עם כל הדיבורים עליו פה ^^; )... האמת שפעם לא כל כך אהבתי אותו, אבל זה בגלל שלא ממש הבנתי מה קורה בו ומהצד זה פרק די משעמם :X אבל כשמבינים זה פרק ענק *_* "מה זה משנה איזה תפקיד בהצגה תקבלי? בכל מקרה אני הולכת להכין לך את התלבושת" כמובן... לי: "אני ממש מקווה שאני לא הנסיך" XDDD אל תדאג, אתה לא... XDDDD איך טומויו נצצה ונהייתה starry-eyed כשהיא שמעה שסאקורה הנסיך XDD "אני מרגיש מישהו בעל כוחות קסם חזקים מאוד. הוא נמצא כאן, בעיר הזאת!" דבר ראשון, יש הרבה כאלה "בעיר הזאת" o.o; דבר שני, איפה *עוד* מישהו בעל כוחות קסם חזקים יכול להיות? כולם בערך נמצאים בטומואדה... אולי חוץ מאלה שבסין ואנגלייה... x.x XDDDD "אוי, לא! מה זה יכול להיות?" אני אוהבת איך שלי-קון לא יודע לשחק... לי שר? o.o *-* לא ידעתי את זה... "משהו קטן לאכול"? "לא בטוח שזה יספיק לשלושתינו"?? x.x כמה שעונים מעוררים o.o;;;; טוב.... היא צריכה אותם בשביל להתעורר, נה?... הפנקייקים שלהם נראים כל כך טעימים... טויה כמעט אמר לה שהוא יודע o.o "בא לך להתאמן בחוץ?" "בטח" היה לו קול כזה מתוק היום כשהוא דיבר עם סאקורה ^_^ *___* הם כמעט התנשקו!!! *בועטת בקלף החול* >__< הידיים שלהם נגעו כשהקלף בא אליהם! "את לא חושבת שהקלף חיכה עד שאת ואני נהייה לבד?" מה, כדי להפריע לכם? ^^; דרך אגב, זה היה הקאנג'י של ירח על המה-שזה-לא-יהיה של גברת מיזוקי, למי שתהה :X