פרק 41!!! (לא?)

פרק 41

להזכירכם היום זה בשעה עשרה ל11 אממ כולם לראות זה הפרק הכי יפה בעולם!! אממ אמממ צפייה נעימה???? כן !

OFIRB9

New member
אה נכון!!!!

בחופש זה גם בבוקר!! תודה נעם!!! פוי מזל שהפאלפון המעצבן &#$&& העיר אותי

bonomami

New member
פרק 41!!! (לא?) ../images/Emo4.gif

מה זה סליחה שאני לא כותבת הרבה..... אני לא.. נו... איך קוראים לזה...נו זה שמתחילה דברים ולא מסיימת.. חח*^_^*

אני פשוט נקרעתי בפרק הזע!!!!!!!

יאללללללה לי (חולה עליו!) הורג אותי! די! אוף..השיר פתיחה הזה מעצבן אותי..... "אז מי משחק את הנסיכה סאקורה?!" "לי" "מההההההההההההההההההה!!?"

lazy Gi®l

New member
../images/Emo99.gif

חח הפרצופים של לי ^^ פרק יפה ! אוף דווקא בנשיקה הקלף היה צריך להפריע
?! אוף גברת מיזוקי קרצייה! עם המשפטים המסתוריים וההצצות
..

bonomami

New member
איזה חמוד לי.!!! איך הוא נלחץ כשהיא

כמעט נישקה אותו!!!

שסק לבן

New member
גברת מיזוקי באמת מלחיצה...

היא עוקבת אחריהם! אני לא יודעת מה הסיבות שלה, וגם לא ממש משנה מהן, אבל האישה הזו חולנית
היא עוקבת אחרי ילדים קטנים
ולמה סאקורה עדיין מנסה לפענח מי האישה מהחלום? היא לא הגיע למסקנה הזו כבר לפני כמה פרקים?

haunter

New member
"זה לא יקח עוד הרבה זמן"?

נשמע כאילו היא רוצה לרצוח אותם ומשסה בהם את קלפי הקלאו כל הזמן, אבל לא הולך לה.
ועוד להפריע להם באמצע החזרות??
והתיקון שלך הזכיר לי - השפה היפנית היא נכונה פוליטית? פשוט אם כן אז הדברים שסאקורה אמרה ללי כשהוא שכב על הדשא ישמעו נחמדים יותר (בעברית זה היה דברים כמו "אני מבטיח לאהוב אותָך", אני חושב, אז האם ביפנית זה מתפרש גם כ"מבטיחה" ו"אותךָ"?) והפרק הבא גם יתייחס להצגה הזו? או שלא יתעסקו בזה יותר? כי לא נחמד מצדם לא להראות לנו איך התנהלה ההצגה (או לפחות קטע מסוים ממנה)!

Yosh Yosh

New member
חחחחחחח פרק חמוד ^^

קלף חול רע
יוקיטו: המורה לא הגיעה, אז אנחנו לומדים לבד ^^ יפנים מוזרים. בישראל המורה לא מגיעה בשעתיים הראשונות, כולם מבריזים משאר היום XD המממ... זו רק אני או שלי אוהב קצת פחות את יוקיטו?
כאילו, הוא הצליח לדבר אתו בהתחלה בלי ממש להסמיק

13579

New member
לפי דעתי סאקורה יותר מוצא חן בעיניו

רואים את זה במיוחד בפרקים האחרונים ששודרו עכשיו... נראה לי שהוא מגלה את זהותו האמיתית...אני לא הומו, אני סטרייט!

17סיסי

New member
הוא לא יכול היה לחכות קצת??

אפשר פשוט לרצוח את קלף החול... הוא לא מצא לו זמן אחר להפריע? אבל הפרק היה כל כך יפה סאקורה ולי היו לבד כמעט כל הפרק וטויה היה כל כך חמוד!וקרו כמובן לא יכול להפסיק להצחיק אותי כל פרק מחדש.. בקיצור פרק ענק!

OFIRB9

New member
כנל לגבי (../images/Emo58.gif למחר)

קלף החושך המעצבן הזה.... ולי כזה מתוק...בחיי הוא נראה כמו הילד האדיש הזה והמגניב...אבל הוא כזה ילדון קטן ומצחיק

למעלה