פרק 403

idanyd

New member
פרק 403

אוקיי, כמה הא(ע)רות בקשר לפרק ששודר אתמול: א. הנה אניה כמו שאנחנו מכירים אותה. ישירה, חסרת תרבות (במובן הטוב של המילה), ללא עכבות, וקצת מטומטמת. לא האניה שפגשנו בעונה הקודמת. ב. שאלה - מה התפקיד של פרקר בכל העסק? הרי לכל תת-עלילה יש איזו פואנטה, משהו שישקף על הגיבורים, משהו שיגרום להם להבין דברים חדשים. מה סיפור עם פרקר? הוא סתם מאנייק. ג´וס רצה להראות שאתה לא חייב להיות שד בשביל להיות חלאה? ג. למה יש ערפדים ששומרים על האישיות שלהם לגמרי (ע"ע: הרמיוני), וכאלה שמשנים אותה לחלוטין (ספייק, אנג´ל, ווילו וכד´)? מה שמביא אותי לשאלה נוספת: ב"דופלגנגלד" מישהו אמר לווילו שהאופי של הערפד לא קשור לאופי של האדם ממנו הוא נוצר, ואז אנג´ל מתחיל להגיד "בעצם, זה לא ממש... לא משנה. הוא צודק". מה הוא מסתיר?

blackwolf

New member
תשובות...

תרשה לי לשאול האם כבר ראית את העונה הרביעית ואת החמישית שמשודרת בסטאר? אם כן, אתה אמור לדעת את התשובות ואז אין לי בעיה לסביר ולהזכיר, אם עוד לא ראית, תרשה לי להמליץ לך לא לקרוא את מה המשך ההודעה. חבר סתם להרוס, הכי כיף זה לא לדעת מ הולך לקרות. ס פ ו י ל ר י ם עונה 4 וחמש , מה ששודר בסטאר. ב.התפקיד של פרקר הוא לגרום לבאפי לפקפק בעצמה ובגברים. תפקידו הוא לגרום לריילי להרביץ לו ולגרום לריילי להראות ממש ממש טוב. מטרתו של פרקר להיות השני של באפי, וכמו אנג´ל להפוך למנייאק ( הפעם כי הוא באמת מנייאק ולא כי הוא ערפד ) כדי שבאפי תפגע עמוקות. למה אנחנו ג´וס עושה את זה? הוא נהנה להתעלל בה. חוץ מזה? זה גורם לכמה חלומ ות מאוד מאוד משעשעים ולפרק שאני אישית אהבתי BEER BAD, האם זה הפרק הקרוב או הבא אחריו? נדע היום בערב. ג. הרמוני לא משנה את אישיותה מכיוון שגם כבעלת נשמה, אישיותה הייתה היא עצמה והיא הייתה מרוצה מחייה. ספייק, היה מדוכא מאוד מבחינה חברתית. אנג´ל רצה נקמה במשפחה שלו ווילו לא הייתה היא במלוא הפוטנציאל שלה. חוסר הנשמה גורם לערפדים לא לפחד מדעתה של החברה על דעתם. הם יכולים להיות מי שהם בלי עכבות- דבר שספייק, אנג´ל ווילו, לא נצלו במלואו והרמוני כן. לכן היא לא שינתה את האופי שלה, והאחרים כן. בקשר למה שאנג´ל אמר, הוא לא הסתיר שום דבר בקשר לעצמו, הוא בא לאשר שהעובדה שווילו הערפדית ´קצת´ לסבית אומר שגם ווילו האדם היא ´קצת´ לסבית, ואז הפסיק כי זה, ובכן, לא היה ממש במקום להגיד את זה ליד ווילו.

blackwolf

New member
ועכשיו ראיתי

שיש עוד הודעה כזאת ושענו עליה, אז לא משנה.

למעלה