פרק 40 - מקור הניצחון
היקארו מתלבט אם לשאול את איסומי אם הוא עזב את האבן... אהבתי את הקטע הזה. הראו איך הוא מתלבט אם הוא רוצה ניצחון טכני קל או לא ועד כמה הוא רוצה לנצח... שזה באמת חשוב לו. איסומי נכנע בסופו של דבר. הוא לא יכל לדעת שהוא רימה והמשיך לשחק בכל זאת, ואני חושבת שהוא גם הרגיש שהיקארו שם לב. בכל מקרה הוא עשה את הבחירה הנכונה, אני חושבת שהוא היה מפסיד יותר אם הוא לא היה נכנע (לאו דווקא במספר המשחקים שהוא היה מפסיד). היקארו הפתיע את אוצ'י עם הניצחון הזה. רק שאוצ'י לא יחליט לרדוף אחריו גם
כמובן שזה לא יקרה כי אוצ'י בטוח שאיסומי עשה טעות. שזה נכון טכנית, אבל קצת אמון בהיקארו אחרי כל מה שהוא שמע עליו לא יכול להזיק. >.> אוצ'י בעע. "הוא לא מדבר על זה אפילו איתי" - וואיה וואיה/איסומי, מישהו? D: הוא התנהג כאילו הוא לפחות החבר הכי טוב של איסומי (אם לא יותר
) כשהוא אמר את הדברים האלה, כאילו שאם איסומי לא מסכים לספר לו אין סיכוי שהוא יספר לאף אחד אחר... ^^ Bokura no Bouken Piano Version *-* גם איסומי וגם היקארו הפסידו מהניצחון הטכני. זה באמת לא עזר לאף אחד מהם בבחינה. לאיסומי מן הסתם כי הוא הפסיד, אבל גם הסיבה שהוא הפסיד... בגלל שהוא לא היה מרוכז במשחק. ולהיקארו כי הוא לא סיים את המשחק ונבהל מכמה שהוא רצה ניצחון טכני וקל... טוב שיש את סאי שעזר לו לצאת מהסלאמפ
אהבתי את הסצינה שהיקארו מכה במיטה עם הכרית ואומר שהכל בגלל שהוא חלש. סאי צדק - הפסד או שניים שווים את הנחישות שזה נתן לו. ^^ *איסומי קם והולך כשאוצ'י מדבר אליו* XD מגיע לאוצ'י איסומי באנגסט ;; חמוד, קשה לו להתמודד עם זה... זה באמת הזכיר לי עד כמה מה שקורה איתו בהמשך הסדרה הכרחי ונחוץ. ^^ היקארו אומר בוקר טוב ואוצ'י פשוט הולך >.> שונאת אותו... כזה ילד מעצבן. הראו את Go Weekly~ D: "אוצ'י. תשתוק." *מבט מאיים* איסומי
פשוט ענק~ כל כך מגיע לו~ והחלק המצחיק הוא שדווקא אוצ'י עזר לו להתגבר על המכת הפסדים בגלל כמה שהוא היה מעצבן XD (אבל זה לפחות הגיוני כי זה התחיל באשמתו
)