פרק 40!

OFIRB9

New member
פרק 40!

הגיע כל כך מהר! גייי! השיר של מיילין כזה מתוק! אני אגיב אחר כך הפרק עוד לא נגמר...

haunter

New member
סוף סוף משדרים את השיר הזה!

וסוף סוף אני מבין מאיפה הוא בא! מיילין נשמעת כל כך החלטית בו o_O אני מקווה שלי יצליח להתחמק ממנה בכל זאת

ערן1987

New member
לא ראיתי הכל,אוף.. פספסתי איזה 5

דקות.. לא נורא.. היה אחלה פרק,אבל היו יכולים לעשות את הסוף שלו,כשוראים את גברת מיזוקי,יותר מותח

haunter

New member
הסוף הזה...

הוא מציג אותה בדיוק כמו כל הרשעים, שמסתכלים בסוף על האירוע שהם בעצמם תכננו! (כמו למשל סקאר אחרי המאבק בית הקברות לפילים
)

Apikachu L

New member
../images/Emo58.gif

בסוף כפי הנראה כן…סאקורה תתיאהב בו אבל הוא יחזור להונג קונג

haunter

New member
*מתאפק לא להסתכל*

למה התייחסת בהודעה שמעליי? למה שיקרה עם לי ומיילין?

OFIRB9

New member
איזה פרק מתוק!

ראו סופסוף את סאקורה בתילבושת המקורית שלה! ומיילין! אאא! היא הייתה כזו ממי! טליה עשתה מצוין את ה"יו איזה חמוווד" XD הקטע עם הסרט! יווווו!!!! כמעט בכיתי! (גם כי זה היה הקול של טויה) גיהייייי לי נתן לסאקורה את כלה קלפים שלו^^ חחח כן בטח! תגידו מישהו ספר כמה פעמים הוא הסמיק היום? ומה לכל הרוחות?! "קרו תשמור עליה שלא תעשה שטויות" ממתי טויה סומך על מישהו אחר שישמור על סאקורה? ואוף! חשבתי שהוא באמת יעבוד שם אבל לא ראו! (והיה מחסור בטויה ויוקי היום ממש!) פרק נחמד! ולטמו כל כך חמוד עם קוקיות!

DogsGirl

New member
המפ../images/Emo4.gif../images/Emo60.gif

לא ממש הבנתי מה קורה בפרק הזה~_~

Yosh Yosh

New member
חחחחחחח פרק מגניב! XD

תהייה: מי לעזאזל נותן לילדים בני ה10 שלו להסתובב באמצע טוקיו, לבד, יום שלם? חחחחחחחחחח איך אהבתי את החלום של לי XD חלום נבואי, אה?
ומה יש לקלאמפ מטוקיו טאוור ועלי סאקורה? לא כל פעם שיש רוח עלים עפים ;-; אגב... אתם יודעים למה הסאקורה ורודה?
מוהאהאהאהאהא!!!!! אה, ומה יש לכולם עם ה"הכל יהיה בסדר". לא הכל יהיה בסדר- כדי שיהיה בסדר, צריך לעשות משהו! לא רק להאמין. "קטנטנות" מדי ;; טראומות ;;

ערן1987

New member
אגב,נכון בחלום של לי הוא נותן

לסאקורה את הקלפים? זה נבואי.. זה אומר מה יקרה.. הימור שלי לפחות

למעלה