פרק 40 ^______^

Sheiz

New member
זה היה פרק 39, לא? ס.ס ../images/Emo108.gif

יאאאא שונאת את המשחק הזה .__.; אבלאבלאבל אקירה/היקארו X3

star_female

New member
פרק 39~ ^^;

המשחק ה-12 של בחינת המקצוענים nani ga 'aa.. un' nan desu? סאי
המוזיקת רקע *_* (שכחתי איך קוראים לקטע הזה ^^; אבל הוא יפה~) "כתוב לך משהו על היד?" כאילו שהיקארו הולך להעתיק או משהו XD איסומי ו-וואיה אוכלים ביחד ^^ הקטע עם ההתעמלות היה כל כך חמוד!!
"הוא לא הפסיק לשאול אותי על שינדו" ^^ *איסומי נלחץ* :< היה פנסרוויס~ XD תמונה יפה של טויה *__* "האם טויה רודף אחרי מי שהיקארו עומד להיות?" ממ... האמת שאלה קצת פילוסופית כשחושבים על זה. ^^; אני לא אוהבת את החיוך של אוצ'י >.> *איסומי עוזב את האבן ומעביר אותה לצד השני אחרי זה, היקארו שם לב, דפיקות לב חזקות של איסומי* @_@ לא זכרתי שזה נגמר שם. זה רשע XD

הנה עד 19 אני יודעת לספור..../images/Emo41.gif

auch ni san si go roko hici sci kiuo gu. ואז אם אתם רוצים לספור עד 19 אז אומרים לפני כל מספר ג'ו (gu) נגיד ג'ואיץ' ג'וני ג'וסאן וכו'...

Noriko Chan

New member
X__X ככה לא סופרים ../images/Emo142.gif

ichi-1 ni-2 san-3 shi\ yon-4 go-5 roku-6 shichi\ nana-7 hachi-8 kyu-9 juu-10 juuichi-11 juuni-12 juusan-13 juushi\ juuyon-14 juugo-15 juuroku-16 juushichi\ juunana-17 juuhachi-18 juukyu-19 nijuu-20 sanjuu-30 hyaku-100 nihyaku-200 ikusen-1000 P: סניף. *סורי על התיקון אני פרפקציוניסטית*

זה לא נכון..../images/Emo41.gif

תהפכי בין 7 ל-8 אני בדקתי את זה ושאלתי את כל לומדי היפנית שאני מכירה וכולם אמרו לי בסדר כזה ואפילו ביקשתי משניים מהם לרשום לי על דף כדי לראות שזה מדוייק ונכון...
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
לא נראה לי שאני זאת שעשתה טעות תבדקי את זה שנית..

../images/Emo15.gif המספרים ואופן ההגייה

תלויים באעזור ביפן ובמבטא לדוגמא באוקינאווה איצ'י הפך ל איצ' ורוק הפך לאוק אני יודעת כמה גרסות לספירה- כי אני מדריכת קראטה ובתור אחת שכזו יש לנו בחינת מושגים ביפנית שכוללת בערך שלוש מאות מושגים (ספירה, עמידות, חיות שיש להם סגנון קונג פו, שמות של כלי נשק, עמידות, כיוונים, איברי גוף וכ"ו) ואת הבחינה עברתי בהצטיינות (98)

cRitiCaL KitTy

New member
צ'יבימממ../images/Emo113.gif../images/Emo205.gif../images/Emo191.gif

^___^ אבל אבל... איסומי יודה בזה! כטוח! הוא לא אדם שירמה ככה! הוא סתם לחוץ! ;; ו... איסומי ו-וואיה *כלכך* ביחד^^

אקארי

New member
../images/Emo22.gifאבל בטוח שאיסומי יעבור!

אם היקארו עובר אין מצב שאיסומי לא עובר! בגלל שלשניהם יש הפסד אחד,אני אומרת שאיסומי אוצ'י והיקארו יעברו

cRitiCaL KitTy

New member
הממ../images/Emo113.gif../images/Emo205.gif../images/Emo191.gif

אני דווקא חושבת שוואיה, איסומי והיקארו יעברו... כי אוצ'י סתם מעצבן שחושב את עצמו קצת יותר מדי...:p

Drizt

New member
טוב...

פרק נחמד מאוד התגובה של וואיה להתעמלות של היקארו "זה בלתי אפשרי"חחח איסומי נראה מהאנשים שלא יעשו את מה שהוא עשה...למרות שאם הוא לא עובר הוא פורש...

CibiHeart92

New member
זה פרק מרושע ;;

מי היה מאמין ששיחה אחת עם עכבר ג'ינג'י יכולה להרוס לך את החיים ככה (וזה לא הולך ומשתפר <.<; ) אנשים צריכים להבין, לא לדמיין בחורים אחרים בזמן שמשחקים גו! X3

shui chan

New member
איסומי >;

אני זוכרת שאחרי שקראתי את זה במנגה לקח לי זמן לסלוח לו על המעשה הזה :) לא נורא.. יכול לקרות לכל אחד~ פרק נחמד.. מראה כמה המצב הנפשי של המבחנים מאוד לא יציב בזמן הבחינות ^__^;;

למעלה