פרק 4

פרק 4

ראיתי את הפרק בלי תרגום. משהו יכול להסביר לי רק את הקטע של האיש החולה, שהוקינס (האפרו אמריקאי) תחקר אותו ואמר לו שהוא יודע מה קורה או משהו כזה. אם התשובה היא ספויילר, אתם יכולים להסביר.

riz1

New member
../images/Emo58.gifתשובה ממשית בהמשך

לפי הפרק מבינים שהוקינס והבחור שנפגע מקרינה - קשורים אחד לשני איכשהו - לא יותר מזה. התמונה מתבהרת בעיקר בפרק 12 (פרק שלמעשה מראה מה קרה 48 שעות לפני נפילת הפצצות)

riz1

New member
למה להרוס את הכייף של פרק 12

אני אישית זוכר שעקבתי אחרי הסדרה מהפרק הראשון כשזה שודר בארה"ב. וכשגמרתי לראות את פרק 11 וידעתי שיש כעת פגרת חורף - הייתי כולי במתח במשך כמעט 3 חודשים!!! זאת הייתה אחת הפגרות חורף הכי גדולות של סדרה בארה"ב (כתוצאה מכך גם נבעה הירידה ברייטינג שלא נדבר על המשבצת שידור במקביל לאמריקן איידול זוללת הרייטינג מס'1 בארה"ב). כשהגיע פרק 12 - פשוט נהניתי מכל רגע ומכל פיסת מידע שנגלתה באותו פרק איכותי. לכן ממליץ להתעזר בסבלנות - לפחות בארץ לא תיהיה פגרה של 3 חודשים בין פרק 11 ל-12 :) אגב זאת הסיבה שעשו את הפרק - RETURN TO JERICHO (תימצות פרקים 1-11), על מנת לרענן את הזכרון לצופים ואולי גם לגרום לצופים חדשים להצטרף לסדרה בעקבות פגרת החורף. מעניין אם בישראל ישדרו את הפרק הזה. זאת בהחלט תיהיה הזדמנות לצופים מישראל להצטרף לאלו שלא ייצפו בפרקים 1 עד 11.

למעלה