פרק 4.13 - The Case of the Franks

פרק 4.13 - The Case of the Franks

הוא היה מדהיםםםםם.... ממש אהבתי... הקטעים עם התחרות בין קבוצת פרנק לקבוצת בוליט מה זה אהבתי!! זה היה ממש מצחיק!! יואו אני מה זה פחדתי שקירסטין תגיד לסנדי שהיא הייתה בהריון מג'ימי... לא יודעת למה חשבתי ככה אבל זה ממש היה נראה כאילו זה מה שהיא עומדת להגיד... אוףף עוד שלושה פרקים נגמרר!!

cornilius

New member
אחלה פרק

יש למישהו אולי תמונה של המתנה שסאמר עשתה לסת ? הקרטון עם כל הזוגות במשך השנים תודה :)!

guna2

New member
השירים של הפרק..

מישהו יכול לתת את השמות? אני אשמח :)

ליאוריש

New member
השירים בפרק...

"Theme From Picnic (Moonglow)" by Frank Chacksfield & His Orchestra - ! "Talk About The Passion" by R.E.M. - ! "Wannabe" by Summer Roberts "Start Today Tomorrow" by Youth Group - ! "Unaware" by The Midway State -!

adi1245

New member
רק שזאת לא מריסה (?)

היא אמרה הולי, לא? ומסכימה עם כולם, פרק מצויין!!

Dark and Twisty

New member
../images/Emo6.gif זו לא הייתה מריסה

כשכתבתי את זה עדיין לא ראיתי את הפרק, זו הייתה טיילור

ליאוריש

New member
פרק נהדר!!!

אני אמרתי שמפרק 12 זה פשוט ממכר...ונהדר. אני חושב שזה פרק נהדר בשביל סאמר וסת-היוצרים סגרו מעגל עם הבנה של ההכרות שלהם והיחסים שלהם וזה נהדר.... ג'ולי-פרנק-בוליט-טיילור-ריאן-קייטלין-קורע מצחוק! עם כל ה-Bitch! קירסטן-נפלאה....מאוד מרגשת..וסנדי התומך.... הפלאשבקים היו נהדרים...וחלקם גם קורעים מצחוק...עם סאמר והסקארי ספייס....קורע! תתכוננו 14,15, וזהו 16.....עצוב מאוד-ככה אני חושב לפחות......

loli kiss

New member
פרק מושלם! לרגע לא הפסקתי להאמין בסדרה הזאתי.

פרק כ"כ יפהה, יאוו כמה שריאן- טיילור- פרנק- קייטלין- ובוליט קרעו אותי מצחוק! ! ! עם המלחמה הזאתי חח והביץ' כל שניה חח ואיך קייטלין לקחה רציני ת'עיניין ועשתה חולצה P: סאמר וסת' היו מושלמים כרגיל , וואי כשהמגעת עתידות אמרה לסאמר שהיא הולכת להופיע בחדשות עם ג'סטין חשבתי שהוא יופיע בתפקיד אורח בסידרה חח ממש קיוותי שזה יקרה P: בסוף הם יצאו מזה כשהם אמרו שהוא היה בבייט שופ XDDD המתנה שסאמר הביאה לסת' הייתה ממש יפה ומקורית ואהבתי ת'ישחה שלה עם קיריסטין על ה"סנדי כהן" של כל אחת חח והאם סת' הוא האחד.. הפלאשבקים היו מצחיקים (חלקם) ומרגשים (חלק אחר.. ) , מה שכן לא ממש הבנתי למה קיריסטין ניפרדה מג'ימי .. וכן גם לי הייתה הרגשה שהיא עומדת להגיד שהיא הייתה בהריון ממנו , לא יודעת למה.. :/ אני לא מאמינה שעוד 3 פרקים וזהו .. יאוו זה כ"כ עצוב ! ! ! ): -דנה- 3>

מה לא הגיוני מבחינת זמנים וזה?!?

היא הייתה בהריון לפני שהיא הלכה ללמוד בברקלי, עשתה הפלה, ואז היא הלכה ללמוד באוניברסיטה ופגשה את סנדי.

למעלה