פרק 4.10 - לא מישהו יודע מתי ישודר הפרק בארצות הברית? הוא לא מופיע משום מה בכל המקומות ה"אסורים"...
S shedevil1 New member 28/11/03 #1 פרק 4.10 - לא ../images/Emo58.gif מישהו יודע מתי ישודר הפרק בארצות הברית? הוא לא מופיע משום מה בכל המקומות ה"אסורים"...
פרק 4.10 - לא ../images/Emo58.gif מישהו יודע מתי ישודר הפרק בארצות הברית? הוא לא מופיע משום מה בכל המקומות ה"אסורים"...
A ayaliar Well-known member 29/11/03 #9 כן אני יודעת. קביעת העובדה עניינה אותי עד ינואר לא משודרת הסדרה (וגם לא חברים דרך אגב) בגלל החגים
F feeler New member 30/11/03 #10 הסברים לא כתוב באתר של הWB למה, אבל השידורים יחודשו רק בינואר, ועד אז - שידורים חוזרים. אני מניחה שזה בגגל החגים, כי גם בשבוע שעבר (הזה, בעצם...) הם לא שידרו או OTH ושמו סרט במקום... החגים פה משגעים את כולם, עזבו.
הסברים לא כתוב באתר של הWB למה, אבל השידורים יחודשו רק בינואר, ועד אז - שידורים חוזרים. אני מניחה שזה בגגל החגים, כי גם בשבוע שעבר (הזה, בעצם...) הם לא שידרו או OTH ושמו סרט במקום... החגים פה משגעים את כולם, עזבו.
F feeler New member 2/12/03 #13 אה... כי יש כאלה שעוד לא הגיעו לפרק מסוים ולא רוצים לדעת מה קורה בו כי זה הורס את כל הצפייה. אז מסמנים ספוילר בכותרת, וככנ אנשים יודעים אם הם רוצים או לא רוצים לקרוא.
אה... כי יש כאלה שעוד לא הגיעו לפרק מסוים ולא רוצים לדעת מה קורה בו כי זה הורס את כל הצפייה. אז מסמנים ספוילר בכותרת, וככנ אנשים יודעים אם הם רוצים או לא רוצים לקרוא.