פרק 4 של trust

פרק 4 של trust

התחיל בעיני בצורה לא מוגבשת, מבולבלת וכתוצאה מכך משמעממת. כמעט החלטתי לנטוש עד ש... במיפנה מפתיע הפך לפרק מ ע ו ל ה !!! אני גם חולה על פס הקול שלהם. מעניין אם ניתן להוריד אותו למחשב.

Mycroft

New member
שנייה, אני

טיפה לא מאופס היום, איפה זה משודר?

זמן צפייה... לא זמן שידור

Mycroft נראה לי שבילבלתי אותך כי ראיתי את זה מוקלט (אני אף פעם לא רואה ב"זמן אמיתי") והכוונה ל"דין וחשבון" הלא הוא trust המשודר בימי שני ב 21:30 בערוץ יס פלוס אבל אני צפיתי בו רק אתמול...

Zygon

New member
לא יודע ,לא מדברת אלי הסדרה הזו

ראיתי את הפרק ההוא,לא עשה לי כלום,אני מקליט אותה לחבר במסדרת הסכם חילופי השבויים שלנו (הוא מביא לי דברים מהכבלים הדיגיטאלים) והוא גם עוד לא גיבש דעה עליה.

האמת ש... נכון

היא לא סדרה איכותית ושום דבר שם לא מקורי. מתכון בטוח ורגיל של סדרות שמערבת יחסי אנוש, קצת רומנטיקה בתוך סיר לחץ של עורכי דין מצליחים עם מוסיקה קצבית טעונה והרבה תככים מובנים מאליהם. כבר עשו המון סדרות כאלה אבל איכשהו כשאתה נכנס לזה ומכיר את הדמויות יש תחושת סקרנות לעקוב אחרי ההתפתויות. אותי זה מצליח לרתק למרות שאני לא תמיד אוהבת שזה קורה... מכירים את ההרגשה? אולי היא יותר מכוונת לנשים...
רגע אחרי הצפייה אתה נשאר ריק לחלוטין שלא כמו "דופקים שעון" שהיום מוקרנת מהתחלה - שני פרקים ראשונים בBBC PRIME בשעה 22:00 א ל ת פ ס פ ס ו !!!

למעלה