פרק 4 עונה 2

riktal

New member
פרק 4 עונה 2

חבר'ה - כל מי שרואה דרך יס - תסלחו לי על האיחור בפתיחת השרשור הזה, אבל כמו שכתבתי בסיכום השבוע - היה לי שבוע קשה מאוד
. בכל מקרה - מי שרואה דרך יס ומעוניין לשתף אותנו במחשבותיו/יה על הפרק - זה המקום לשרשר בנדון.

היה אחלה פרק! ../images/Emo13.gif

היי, אז קודם כל אני חדשה פה. אני עדי, בת כמעט 16 , נעים להכיר
היה פרק חמוד, אני אוהבת את פין ורייצ'ל ביחד. אהבתי את הניסיון שלה לעשות משהו טוב, למען אחרים. :) חוץ מזה, לא הבנתי מה היה כ"כ נורא בדואט שלהם, שכולם פתאום התעצבנו עליהם
הסיפור של בריטני וארטי היה מוזר ועצוב ביחד. שניהם יצאו מסכנים, בהתחלה כעסתי על בריטני וריחמתי על ארטי ואז זה התחלף לי.. קווין וסאם היו חמודים, הם ממש מתאימים ביחד. בקיצור- פרק סבבה, מחכה לפרקים הבאים

ברוכה הבאה עדי../images/Emo140.gif

אני שוהם בן 24 ואני בטוח שתשתלבי פה בקלות

Ayelet 363

New member
../images/Emo245.gif ברוכה הבאה!

אני איילת, בת 18. והעונג הוא כולו שלנו (כל הפורום
)! גם אני אוהבת את פין ורייצ'ל ביחד (למרות שאהבתי אותה גם עם ג'סי), וגם אני אהבתי את הניסיון לשלה לעשות משהו טוב למען אחרים. קווין וסאם!! נכון!

o0Invisible0o

New member
ג'סי!!../images/Emo99.gif

קודם כל איילת יש לך שם יפה *שיעול*
שנית כל, את יודעת שפגשתי את השחקן שלו? ג'ונתן גרוף!! כשהייתי בלונדון.
הוא כזה מקסים במציאות.
יש לי תמונה איתו בבלוג שלי [קישור בחתימה]

Ayelet 363

New member
חח... תודה, גם לך יש שם יפה! ../images/Emo8.gif

ו- ואוו, איזה כיף לך!!! *הולכת להכנס לבלוג שלך*

Ayelet 363

New member
איזה בלוג מושקע יש לך!!

מצטערת שאני מגיבה פעמיים, אבל הייתי חייבת לומר את זה- הצצתי רק לרגע, וכבר ראיתי שהוא ממש מושקע. אני טיפה עסוקה במשהו נוסף במחשב תוך גלישה, אבל אחר כך נראה לי שאבלה שם המון המון זמן...
.

o0Invisible0o

New member
חחח זה יהיה לא קשור עכשיו..

אבל ראיתי אותו כבר, לא? אני חושבת לעשות פוסט אחר בנושא גלי ולשים את זה שם.
אבל הרעיון לפוסט האחר הוא כרגע בגדר חלום אז אם לא יהיו לי פתאום תגובות שמבקשות לראות את הסרטון אני לא אעלה אותו...

למה לא קשור? התכוונתי שתערכי את הפוסט הקיים ותכניסי לשם את הסרטון (שכבר נמצא ביוטיוב..) כדי שמי שנכנס עכשיו לפחות יוכל לראות.. כן, אני ראיתי חח אחד המגניבים

o0Invisible0o

New member
אמממממממ כי אז כל מי שכבר ראה את הפוסט כאילו

החמיץ את הסרטון. חוצמזה אני מחבבת את הפוסט איך שהוא כרגע, עם הסרטון החמוד של ליה וג'ונתן שרים ורוקדים בחוסר רשמיות שכזאת.
ותודה לכולם על הפרגון.
ולפגוש אותו היה אחד הרגעים המשמחים בחיי, עכשיו צריך לפגוש את ליה מישל ואני בכלל אהיה על גג העולם.

למעלה