פרק 4 או 5 בעונה ה - 3

פוגיצה

New member
פרק 4 או 5 בעונה ה - 3

ראיתי אתמול בדיוידי אתהדיסק השני של העונה השלישית.ומה אני אגיד לכם , האמריקאים האלה מה זה בטוחים שהם מרכז העולם: לנשיא יש בעיות , יש חקירות , יש מסיבה עם כל חתני פרס נובל בבית הלבן וחוצמזה הוא גם הטיל וטו על איזה חוק של הקונגרס וכולם במצב של בוקא ומבולקא.ובתוך כל זה הכושיה הרצינית מהמועצה לבטחון לאומית קוראת לליאו ומספרת לו על פיגוע ברח' בן יהודה בירושלים,ובין ההרוגים (10 דרך אגב)יש שני אמריקאים...פאוזה ,ואז היא אומרת "ונראה לנו שהם היו המטרה"נו באמת.....מה שיפה הוא שכשהנשיא מספר על הפיגוע לאשתו גם היא ישר בטוחה ,פשוט בטוחה ש"האמריקאים היו המטרה.... דרך אגב , מי מבין אנשי הסדרה והיוצרים שלה הוא בחיים האמיתיים יהודי ?חוץ מוויל שמופיע בסדרה בשלב מאוחר יותר?

רק כדי להיות בטוחה...

כשאת אומרת "הכושיה הרצינית", את מתכוונת ליועצת הנשיא לביטחון לאומי ? ולעניין- אין ספק שהם חושבים שהם מרכז העולם, ולמעשה יש מידה מסוימת של צדק במחשבה זו. כך או כך, יש הבדל משמעותי באופן התייחסותה של ארה"ב לפיגוע המתרחש מחוץ לשטחה באם הוא מכוון כלפי אזרחי המדינה או כלפי אזרחי ארה"ב. קצת כמו שיש הבדל בין אירוע בו במקרה היו מעורבים נפגעים יהודים ובין אירוע בו יהודים נפגעים כיוון שהם יהודים, כלומר המטרה היא יהודים באשר הם, ואין ספק שמדינת ישראל צריכה להתייחס לזה אחרת. אה, כן, זה גם נראה לי קצת יותר חשוב ממסיבה עם חתני פרס נובל.

יופי שהקדמת אותי

יופי שהקדמת אותי בעניין האמירות הגזעניות. אולי בעתיד נתחיל להתייחס לטובי וג'וש בתור "היהודון עם הזקן" ו"היהודון בלי הזקן".

AnnabeI Lee

New member
אני בעד ../images/Emo3.gif

מי בא להתחיל פינת סגידה שבועית לג'וש?

איכשהו לא נראה לי

1. למון, כנציג היחידי (?) של המין החלש, יחוש Objectified (המילה בעברית היא חפצון, אבל אני לא חושבת שמישהו כאן יכיר אותה). אני בחורה נחמדה מדי בשביל זה. 2. בהתחשב בתספורת שלו בעונה ה-6, אני נדרשת להרבה מאוד כוח רצון כדי לשמר את האהבה. 3. את מנסה להגביל אותי לפעם בשבוע...

למעלה